ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

31. maj 2005 16:24

tabina - moja sotrpinka! Hvala ti za sožalje. Ful si faca, da se tako dobro držiš na tale najin vodni dan. Mene je danes že malo spodneslo (sodelavec praznuje RD) in sem si privoščila malo piškotkov. Dala si mi krasne ideje za dodatne napitke poleg vode. Sama voda je res kar prehuda. Izpit sem naredila! Rožica - Jaz te občudujem, da si vztrajala do tu, kjer si zdaj. Po moje se splača vztrajat, če si že tako daleč. Probaj zdržat samo še en dan, morda boš potem, ko boš vse skupaj prespala, drugačnega mnenja, kot si sedaj. Loti - dobrodošla! - 5kg v 20 dneh! Superca. Tvoja zgodba je zelo ganljiva - hvala Bogu za našo 3MD in tale forum. Seveda se obrni na nas, če bo kriza. Vedno z veseljem priskočimo na pomoč, ker še preveč dobro razumemo, kaj pomeni boj s kilogrami. spipan2 - dobrodošla tudi ti! Tudi meni je šlo v prvih tednih počasi (tale vikend mi je prvič malo bolj na hitro padla teža - po enem mesecu). Meni zelo pomaga, če si rečem, da je bolje da gre počasi dol, kot pa da bi šlo počasi GOR (kar se mi je dogajalo zadnjih 5 let). Sploh pa sem sklenila pakt s sabo, da se diete držim po svojih najboljših močeh, ne glede na rezultate, važno da vztrajam. Če nič drugega se vadim v samodisciplini (ki mi jo močno primanjkuje). Pozdrav vsem! mala mucica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

31. maj 2005 17:59

Hojlarijahu! Tabina,hvala zaaaaa pesmicoooooooo! Hvala vsem za lepe želje! Tabina in mala mucica,še malo zdržta na tejle vodici,hik! Hik,men se ne kolca od vode,ampak od Banditosa!Ja,mal sem ga pa že mogla zalit,ni kaj! Sem pa takoj dobre volje postala,se res vidi,da sem bolj na vodi,kot pa katerikoli drugi pijači,hik! Sem šla z dvema sodelovkami na pijačko,ena je imela roj.dan včeraj.To je bila tista,ko je zadnjič prinesla v službo sladkarije in nisem hotla nič vzet,no pa mi zgleda ni preveč zamerla in bo jutri tudi sama šla na dieto.Ma pa tudi take probleme,ko vsaka dva meseca začne na novo z dieto. Kat in Olina,čestitke za tako pogumen korak,naj vama sonce sreče vedno sije in naj bo vama zakon sladek kot med! Dobrodošlica še novim,z nami je hujšanje čisto enostavno in predvsem zabavno! Rožica,ne obupat zdaj na koncu! Je pa res,da men tale dieta že tudi rahlo dol visi,ampak na predam se,saj dobim tukaj moč in zagon,tako da bom vztrajala do konca! Ne,ne,ne boste se me še kmal znebile,to pa ne!,! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

31. maj 2005 19:57

najprej dobrodosli spipan in loti!!! no marjetka pa se nekrat vse naj,naj! kaj naj recem od kar nisem vec na dijeti samo jem. kar nimam dosti. joj mislim da bom kmalu spet med vami (haha saj nekaj cesar se lahko veselim) do takrat pa lep pozdrav vipercat

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

31. maj 2005 19:57

najprej dobrodosli spipan in loti!!! no marjetka pa se nekrat vse naj,naj! kaj naj recem od kar nisem vec na dijeti samo jem. kar nimam dosti. joj mislim da bom kmalu spet med vami (haha saj nekaj cesar se lahko veselim) do takrat pa lep pozdrav vipercat

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

31. maj 2005 20:33

Zdravo, rožice ! Tabina in mala mucica, upam, da bosta premagali še tele zadnje ure vajinega vodnega nalivanja. Jutri pa bosta frajerki. Mala mucica, žal mi je za tvojega dedka, ampak kaj hočemo. Kjerkoli že je, mu je prav gotovo lepo. Čestitam za izpit ! Loti, superca za tvoj minus. Ti bo verjetno res lažje, če bo s tabo še tvoj mož. Kadar nas boš rabila, smo tu. V dobrem in slabem. Spipan2, ti samo lepo počasi in brez panike. Zelo je različno, kaj se z nami dogaja v teh treh mesecih. Je pa res, da moški hujšajo hitreje in se zato nič ne jezi. Verjemi, da se bo trud in vztrajnost izplačala. Marjetka cvetka, ti si faca. Čagaš sredi tedna !Tako je prav. Daj še na moje zdravje sprazni kakega banditka, jutri pa boš spet pridna. Rožica, daj se javi jutri, ko boš vse prespala. Držim pesti zate !!!!! Daj no, ne moreš stran, ko si nas pa vedno tako "pobirala". Pri meni je bil danes dan šobske oz. grške solate. Pojedla sem tudi dve odvajalni tableti, nekaj lanenega semena in upam, da ne bom dirkala ponoči, ker že kar nekaj časa nisem dovolj spala in sem kronično neprespana. Lepo spite ! marjanca45

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

31. maj 2005 22:19

Olina, krasne poročne slike, sploh tiste od "tapravega" fotografa. To bodo lepi spomini. Obilo sreče, zdravja in razumevanja na novi življenjski poti vama želim!!!! A imata že enega sina? Punce, help me!!!! Rada bi šla na ponovni krog diete pa tokrat ne najdem več volje. Kje naj jo najdem? Kar ne morem verjeti, da sem v prvem krogu bila tako jeklena, da me nihče ni prefilmal da bi dala kaj drugega v usta kot je bilo predpisano. Deset kil me še moti in bi se jih rada znebila. PROSIM dajte mi vzpodbudo!!!! Lahko noč kokos

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

31. maj 2005 22:28

Lep pozdravček po dolgem času.Sem imela se za učit (naredila kolokvij-juhuuuu),tako da mi je šele danes uspelo vse prebrati. Punce prav super ste. Najprej vse nove lep pozdrav med nami. Skupi nam je lepo in z vami nam bo še lepše. Malo z zamudo, pa vseeno vse čestitke slavljenkam. Naj vam kile skopnijo in nikoli nazaj se ne prikotalijo!!! Mala mucica čestitke za izpit. Rožica, ne obupaj. Še tako malo imaš, da se res ne splača odnehati. Sicer pa kot pravi Marjanca, danes prespi in jutri z polno paro naprej Olina, čestitke še enkrat. Čudovite slikce so. Jaz sem jutri točno na polovici dijete. mi je šlo hitro, ampak vseeno komaj čakam konec!!! Busy Bee kakšne so bile paprike?Tudi jaz bi si jih naredila, mislim, da mora biti prav okusno!!! Lepo nočko vsem pa lepe sanje puhica

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

31. maj 2005 23:29

Hojla! Da se vam še jaz malo oglasim.... Z dieto sem končala konec aprila, do takrat sem izgubila 6kg. Od takrat naprej se držim in za zajtrk jem samo sadje ter ne mešam med sabo B, OH ter Š. In sem izgubila naknadno še 3kg. Počutim se super, lahko oblečem vse kar je prej pozabljeno ležalo v omari... No samo toliko za motivacijo . Vse hujšarice ter hujšarji le veselo naprej!! ivonja

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. jun 2005 6:27

Dobro jutro, rožice ! Kokos, vesela sem, da se "pripravljaš". Lahko si samo mislim, da je vsak naslednji krog težji, zato ti ne bom solila pameti. Vem le, da je važno, da si "počistiš" v svoji glavi in potem gre po moje hitro. Glede na to, da si v 1. krogu bila pravzaprav rekorderka pri izgubljenih kg, zelo dobro veš, kako gre. Mogoče je ravno zato težje ponovno začeti, pa mogoče tudi zato, ker se bojimo, da bo šlo tokrat počasneje in nas bo prej minilo. Ampak glej to takole: imaš že ogromno kg manj in teh 10 kg, ki bi jih še rada dala dol te bo naredilo takšno, kot si želiš. Poglej, kaj te še moti na sebi, kaj pričakuješ od tega 2. kroga in potem kar začni. Ne rabiš kakih posebnih priprav, saj že vse veš. Veš tudi, kaj je bilo problem v 1. krogu in zdaj to lahko narediš drugače. Samo tisti preklop v glavi rabiš. In srčno ti želim, da se nam boš pridružila. Čakamo te !!!!! Ivonja, super. Tudi jaz nimam težav z ohranjanjem teže po dieti. marjanca45

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

1. jun 2005 6:56

Oh punce! Žal je moj vodni dan splaval po vodi. Dopoldne je še šlo, do takrat, ko sem zagledala tiste piškote v službi - tam se je začelo, ko pa sem prišla domov iz službe pa ni bilo več šans najprej kislo cvetačo od včeraj, potem paradižnikovo juho, potem češnje, za zaključek pa še raviole s pršutom in paradižnikovo omako (sem si jih že nekaj tednov poželjivo ogledovala - pa ne pašejo nikamor) To so moji grehi. Morda po vseh mojih čustvenih pretresih nisem bila pripravljena na vodni dan - ne vem. Potihem si želim, da bi ga ponovila v nedeljo ali soboto. Ne vem pa če mi bo uspelo. Mislim, da bi mi vikend še najbolj ustrezal za vodni dan. marjanca - hvala za tvoje lepe besede. Tudi jaz upam, da je mojemu atu zdaj lepo, kjer koli že je. puhica - čestitke tudi tebi za kolokvij. A ni super občutek, ko odkljukaš še eno obveznost? ivonja - hvala za dobre novice. Torej lahko človek shujša tudi še po dieti - krasno. tabina - upam, da je šlo tebi kaj bolje kot meni na najin vodni dan. Pozdrav vsem! mala mucica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti