31. maj 2005 16:24
tabina - moja sotrpinka! Hvala ti za sožalje. Ful si faca, da se tako dobro držiš na tale najin vodni dan. Mene je danes že malo spodneslo (sodelavec praznuje RD) in sem si privoščila malo piškotkov. Dala si mi krasne ideje za dodatne napitke poleg vode. Sama voda je res kar prehuda. Izpit sem naredila! Rožica - Jaz te občudujem, da si vztrajala do tu, kjer si zdaj. Po moje se splača vztrajat, če si že tako daleč. Probaj zdržat samo še en dan, morda boš potem, ko boš vse skupaj prespala, drugačnega mnenja, kot si sedaj. Loti - dobrodošla! - 5kg v 20 dneh! Superca. Tvoja zgodba je zelo ganljiva - hvala Bogu za našo 3MD in tale forum. Seveda se obrni na nas, če bo kriza. Vedno z veseljem priskočimo na pomoč, ker še preveč dobro razumemo, kaj pomeni boj s kilogrami. spipan2 - dobrodošla tudi ti! Tudi meni je šlo v prvih tednih počasi (tale vikend mi je prvič malo bolj na hitro padla teža - po enem mesecu). Meni zelo pomaga, če si rečem, da je bolje da gre počasi dol, kot pa da bi šlo počasi GOR (kar se mi je dogajalo zadnjih 5 let). Sploh pa sem sklenila pakt s sabo, da se diete držim po svojih najboljših močeh, ne glede na rezultate, važno da vztrajam. Če nič drugega se vadim v samodisciplini (ki mi jo močno primanjkuje). Pozdrav vsem! mala mucica