ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

16. maj 2005 15:48

Becki, NIKAR! Strinjam se z vsemi pred menoj, saj smo se vsi kdaj pregrešili, ampak samo močni vztrajamo in mi smo močni in zato gremo dalje. Zavedaj se, da nisi sama, vsi smo s teboj in te podpiramo (seveda ne pri izletih v hladilnik). Če si naredila majhno neumnost, ne napravi še velike. Če si lačna raje povečaj obroke. Mala mucica, tudi meni pomaga, če komu povem, da bom nekaj storila, bolj se držim obljubljenega. Pa tako lepo je poročati, da sem spet malo lažja, kar jaz trenutno ne morem. Olina, čestitke! Z mislimi bomo steboj, imej se čim lepše, to je tvoj dan. Sem vam že povedala, da imam zase pečene polnozrnate piškote, ampak hranjene tako visoko, da so dostopni samo z lestvijo? Zato trajajo zeloooo dolgoooo. Drugi jih pa tako nočejo jest, saj veste, malo maščob, malo sladkorja. Ohranili so samo ime. riba-ribica

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

16. maj 2005 15:53

becki bravo! Skupaj gremo naprej! barbi1 ali hočeš reči, da v 13 dneh nisi prav nič shujšala? To bi bilo zelo čudno. olina - čestitam! za izgubljeno težo in srečni dan, ki te čaka. Bom držala pesti, da bo sončno! riba ribica - sočustvujem s tabo - sovražim to, da se vaga ustavi! Lani je bil to eden glavnih razlogov, da sem prenehala z dieto, tako da se že psihično pripravljam na to, da se vas oklenem, ko bo prišlo mračno, stoječe obdobje, brrr. Ampak saj bo slej ko prej šlo spet dol. mala mucica Sporočilo je spremenil(a) mala mucica dne 16. maj 2005 16:02:45

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

16. maj 2005 16:05

Barbi, jedli sta malico, imeli bosta kosilo? Ali bosta imeli tudi večerjo? Saj Š dan ni sadni dan, ko imaš več majhnih obrokov, da vzdržuješ sitost cel dan. Ali pa sem zadevo narobe razumela. Je pa zelo lepo, da z mamo skupaj hujšata in sta si za družbo in oporo. Sicer pa, če smo vsi shujšali, bostaa tudi vidve, samo vztrajajta. Držim pesti za vaju. Artemis, če si natančna, moraš jesti za kosilo in za večerjo krompir. Saj je v naših krajih krompirja dovolj, tako to ne bi smel biti prevelik problem. Katera je že napisala, da se boji stopiti na tehtnico? Tudi jaz se večkrat bojim, ampak premagam strah in si obljubim, da bom danes bolj pridna kot včeraj. Pozdrav! riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. maj 2005 16:40

Katky, osebno sporočilo prebereš v beležki. Poglej po robu na levi strani. Upam da si imela to v mislih z PM. Olina, pa to je nekaj najlepšega. Bom držala pesti za lepo vreme, zaradi tvoje poroke in našega srečanja. Če se ga bom udeležila še ne vem, vem pa zagotovo to, da bodo vse prisotne s pogledom iskale tebe in ugibale a si al nisi to ti? Glede na to, da vemo kje boš. Pa te tudi ne bo težko poiskati, tako ne bo ugibanja. Artemis pravilo je večerja=kosilo, vendar sem si ga jaz včasih priredila. Mislim, da ne bo kaj narobe, če poješ tisto solato namesto krompirja, če se ti je že tako zelo "lušta". Vseeno je bolje potešiti želje in pojesti nekaj malega tistega, kar si želiš, kot da poješ veliko krompirja, potem pa še iščeš, iščeš,... in na koncu pade še kakšen greh in mogoče še ob ne pravi uri... Opažam pa odkar se spet držim pravil in v glavnem jem enako, gre več dol. Jaz obožujem Š dan in v obroku navadno zmešam prav vse (riž, koruzo, fižol,...). Koliko se pozna pri izgubi ne vem. Vem le, da ne bo konec sveta, če si privoščim kar si želem, ker si tako privoščim le tisto in sem zadovoljna. Če pa se skušam potešiti s čim drugim, pa navadno še vedno čutim lakoto ("zluštanost"). Becki, tako se dela. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Katky  

član od: 25.4.2005

sporočila: 6

16. maj 2005 17:16

Rožica: Hvala za namig glede OS , ker res nisem vedela kje ga najdem! Ko bom sestavila jedilnike pa se vam ponovno oglasim, da veste kdaj štartam!! Eno vprašanje samo mogoče : Moja ciljana kilaža za izgubiti je tam nekje 7 kg (iz 75 kg na 68) - ne več ali je pri tej dieti tako, da več kilogramov imaš na štartu več jih izgubiš, ali moram pač dieto prej končat kot v 90h dneh, če seveda prej dosežem željeno težo? Teh 7 kil me čaka že 5 let da grejo tja od koder so se vzele. Mogoče se komu zdi malo, ampak če nimaš volje je tudi 7 kil veliko.

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

16. maj 2005 17:43

Olina! Iz lastne izkusnje ti povem, da se zredis! 10/5 sva praznovala 2. obletnico in jaz sem se zredila za 5 kg. Moz pa nic - ima sreco s prebavo in podobnimi stvarmi. Prepricana sem, da bosta uzivala, ker je to res vajin dan. LP, Barbara p.s. pod Pohorje ne morem priti, ker imam naslednji teden en zaje..... izpit! Busy Bee

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

16. maj 2005 18:28

No pa sem doma. Becki super, da boš ostala z nami=) Olina, čestitke in vse najboljše vama želim Me tako zebe, sem oblečena lih kot da bi bila zima zunaj. Ampak za enkrat se ne dam. Dele bom šla še na en sprehod, da mi čas hitreje mine, potem si bom pa še kaj najdla, da se zamotim. Sicer pa če ne bi bilo tega foruma, bi se že zihr pregrešila, tako da res hip-hip-hura za tale forum in vas=) puhica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. maj 2005 18:42

Katky, prav si ugotovila. Več jih imaš na štartu več izgubiš. Mislim, da ti diete ni potrebno predčasno končat. Bilo bi nesmiselno, ker naj bi se ti po tej dieti spremenil metabolizem. Če ne za kaj drugega se ti jo splača izpeljat do konca že zaradi tega. Nič ne sestavljaj jedilnikov v nedogled, sestavi si za prve štiri dni ali mogoče za prvi teden. Ker ne veš kaj se ti bo določen dan "luštalo" se mi zdi nesmiselno sestavljati za daljše časovno obdobje. Sicer pa lahko štartaš po Rinini knjižici, kjer imaš sestavljen jedilnik za vseh 90 dni. En jedilnik za vseh 90 dni boš našla tudi tu: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 Upam da boš čimprej sestavila jedilnik in se nam pridružila. Mislim, da se splača kar začet, poletje je pred vrati!!! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

16. maj 2005 19:39

Se pa še jaz javljam.Danes sem preživela sadni dan,no ja,skoraj sadni,saj je za kosilo pel zelanjavni krožnik.Z mojim izletom v Maribor ne bo nič-je delovna sobota(saj pri meni je tako ali tako vsaka,pa še nedelja zraven). Pa še pohvalit se moram:kljub mojim izletom do jogurtov in nazaj mi je od prejšnjega ponedeljka do danes uspelo stopiti 1kg,tako da PUNCE-NIKAR OBUPAT! Bernarda

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

16. maj 2005 20:03

Ojla1 Na žalost tudi z mojim izletom v Maribor ne bo nič, ker imam vse sobote delavne in takrat je tudi največja gužva. Boleč zob se je umiril pod strokovnim prijemom zobozdravnice( zvrtala ga je do živca in napolnila z zdravilom) pa vendar še vedno ne upam jesti kakšne trše zadeve. No bo že boljše. Jutri me čaka v KC v Lj zoprna urološka preiskava. Držite pesti zame, da bo vse v redu. Picika poglej svojo zasebno pošto. Lepo pozdravljene Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti