ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

16. maj 2005 11:28

lep pozdrav! daanes sem res dobre volje, to pa zato, ker je padla odlocitev da se dobimo. nakatere ste vabilo prejele po osebnem sporocilu, tisti ke pa ga niste (vsem na zalost ne morem poslati na osebno sporocilo, ker vas je prevec) pa vam ga objavljam tule. upam da se boste odzvale, ker ze komaj cakam da vidim kdo so zenske (in moski), ki si tako pomagajo(mo) med seboj! lep dan se naprej vam zelim!!!! vipercat

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. maj 2005 11:49

Vipercat-kdaj, kje??? okej, sem dobila:)- sem bila prehitra. a pride kdo z otroci? rožica, saj ne da je prenizek rezultat, ko pa je že bilo -2kg, pol pa po eni letanci hop kila nazaj. kar pa se hitrih diet tiče, pa raznh čudežnih zeljnih juh...ja pa jaaaaaaaa..pa nekaj na TV sem vidla ko si namažeš pa TAKOJ zgine 2 cm obsega. pa kaj to res kdo verjame??? tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 16. maj 2005 12:10:33

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

16. maj 2005 12:01

Res je, da so vsi enaki - jaz lahko shujsam, vsi opazijo, govorijo, da bi oni tudi, jim pokazes knjigo, potem ti pa rece, da se bo raje svojega sistema drzal - rezultat tega njegovega sistema je pa eno samo odrekanje hrani in nobene izgube teze - moja koruzna svakinja ima ta problem. Ze vec kot pol leta ne je po cetrti popoldan, pa tud 1 kg se ni sla dol. Moja mama bi se pa rada zredila - je pa vsa jezna, ko vidi revijo z naslovom v 3 dneh 15 kg dol. Njo zanima pa zakaj nikoli ne objavijo clanka kako se zrediti - ima okoli 50 kg in jr velika 168cm. vcasih jih je imela okoli 60 kg, kar je bilo v redu. Sedaj pa kot posledica hude revme, izgublja tezo, oz. je tudi ne more obdrzati. No moje vcerajsne gresenje ima pa za posledico eno grozno abstinencno krizo. Najraje bi se sla v hladilnik nazret in se hkrati prepricevala, da ce vceraj ni pustilo sledi potem tudi danes ne bo - ampak vem, da ni tako in sem si raje krhlje posusene breskve prinesla na pisalno mizo in vodo, da zdrzim do sadnega kosila. LP, Barbara Busy Bee

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

16. maj 2005 12:01

Pozdravljene! Moram vam povedat, da po vsej verjetnosti izstopam na danjašnji postaji. Ta viken sem se tolk pregrešila, da me je sram. Ne morem več. Do 20 dneva sem zdržala in bila super aktivan, v soboto pa šok. Jedla sem vse , kar se mi je postavilo pod roko. Včeraj zvečer pa še narezek z domačo salamo, slanino in vse druge neumnosti, ki jih nisem jedla že zelo dolgo. Ne morem več in po vsej verjetnosti izstpam. Vem, da mi bo žal že jutri, ampak ne morem več. Danes bom imela sadni dan, tako kot je na sporedu, potem bom pa vidla. Groza, blagor vam, ker ste karakter. becki

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

16. maj 2005 12:08

Drage moje, Kako sem vesela, da se lahko malo oglasim in vas vsak dan berem. Rabim tudi to, da neomu poročam o dieti - da sem malo bolj odgovorna. Za statistiko - v tem tednu sem izgubila še en kg - imam 72,5kg - na začetku sem imela 75+ (včeraj zjutraj - po sadnem dnevu sem imela celo 72kg) V soboto sem imela sadni dan, ki je izpadel prav krasno. Za zajtrk sem dve jabolki za kosilo sem si naredila pečene banane z orehi in za večerjo kislo cvetačo (ste mi dale dobre ideje!!). Bilo je SUPERCA!! Pravzaprav je bil to zares prvi dan, da sem prav uživala v dieti. Ali bo še kdaj tako?? Da pa ne bi bilo vse popolno (ker pol bi blo pa že kičasto) sem se včeraj - na B dan - pregrešila 2x. Najprej sva šla z mojim dragim v Mercatorja - kjer sem si z največjim užitkom privoščila DVE Hiper štručki že ob 10-ih - če to ni najboljša hrana pa nič ne rečem. Skratka sem grešila, ampak je bilo vredno greha. Za kosilo sva naredila polpete in ogromno skledo berivke s paradižnikom. Predvsem mi je sedla solata. Kruha kar nisem mogla zraven. Strašno pa mi je pasala čista goveja juha, ki sem jo spila po obroku - nikdar si ne bi mislila da to paše skupaj. Potem sem jedla čez par ur spet dve polpeti in redkvice. Potem sva šla na enourni sprehod, da sem malo popravila vtis, haha. No, in zvečer sem se pregrešila drugič, ko sem jedla govedino v solati s paradižnikom. Tako, da sem se pošteno najedla beljakovin (zelo pogrešam sir) in se danes počutim prav v redu. Najbrže je tako kar moralo biti. Danes sem zaenkrat pridna - na Š dan - zjutraj sem dve banani, potem sem kavo, zdaj pa grem na kosilo - žal je na voljo le pomfrit z zelenjavnimi zrezki - bom pa še paradižnikovo juho za zaključek. Vsem prav en lep dan! Saj bo šlo! mala mucica Sporočilo je spremenil(a) mala mucica dne 16. maj 2005 12:10:17

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

16. maj 2005 12:13

Becki neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ne obupaj. Nič hudega če si se pregrešila. Saj smo samo ljudje. Pač si se najedla in kaj sedaj,...Gremo skupaj naprej!!!!Verjamem da ti bo uspelo. Ko imaš krizo pridi na forum. Vedno se najde vsaj nekdo, ki ti bo povedal kaj, zaradi česar ne boš obupala. Jaz imam danes vodni dan, pa to že vsi veste, ker sem že tokrat povedala to. Ampak mi tolk v želodčku kruli, se prav pritožuje. Imam občutek, da bom danes šla kmal spat. Sedaj grem na faks, bo laži ampak ko pridem domov, bomo pa vidli karakter. Meni je tako žal, ker se vam ne bom mogla pridružit v soboto, ker grem na morje. Upam, da bo kmalu drugi tu in se vam bom lahko pridružila=) Lp puhica

Katky  

član od: 25.4.2005

sporočila: 6

16. maj 2005 12:13

Lep pozdrav vsem !! Jaz si še vedno sestavljam jedilnik preden začnem, zato da bom potem lahko že za cel teden v naprej si naredila jedilnik, vendar mi to kar vzame časa, pa že tako ga nič nimam - se mi včasih zdi Vendar bi to res rada si uredila da mi je tudi lažje nakupit v trgovini, da ne bi skakala vsak dan posebej. Uffff...... upam da bom res kmalu lahko začela resno, ker me zna drugače vnema spustiti! Aja pa dobila sem en PM pa ne vem kje ga preberem? Pomoč.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. maj 2005 12:15

becki! halo, ne ga lomit, kaj pa je en vikend proti 20 dnem. verjemi, jaz sem tista ki je izstopala vsak mesec, vprašaj rožico. nič čakat, kr takoj na drug vagon, telo se navaja an spremembe, ne ga zdaj spet navadit na staro prehranjevanje. vsi ga lomimo, ampak pomembno je da zjutraj rečeš, včeraj je bilo kar je bilo. danes je nov dan, nov izziv. se mi zdi, da sva na isti kilaži in cmjih- popravi me če se motim.... jaz sem imela včeraj sadje, tudi po grehih prejšnji dan. se bo že spucalo. samo ne obupaj. greva skupaj cilju nasproti? (162/60 cilj 52) a? tabina

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

16. maj 2005 12:19

becki - če le moreš vztrajaj. Jaz sem izstopila po 1 mesecu lansko jesen in ti lahko povem, da mi je danes prav žal, ker se zdaj borim za kg, s katerimi sem jeseni štartala. Če bi vztrajala, bi šla zdaj lahko že 2.krog in bi že lahko dosegla svojo idealno težo (56-58 kg), tako pa bo treba še veliko več dela, da bom prišla do tam. Enkrat se je treba lotiti - če ne zdaj, pa kasneje pride za tabo. Motivacija - prihaja poletje! Kratke majčke, kratke hlače, krila, kopalke... A moram še kaj reči? Nič hudega če spodleti dan, dva ali več - ko greš naprej in grejo kg spet dol, vidiš, da je bolj pomembno, da vztrajaš kot pa da popolnoma in perfektno slediš dieti vsak dan. Na koncu zmagajo tisti, ki vztrajajo. PS: Zdaj si bom pa tale post spravila, da ga bom prebrala, ko bom sama imela krizo haha. mala mucica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. maj 2005 12:26

Becki, ne ga no sr...! Si slučajno prebrala, kako ga vse kdaj pa kdaj biksamo. Saj smo samo ljudje. Pride, mine pa gre. Verjemi, da ti bo žal, če boš sedaj končala. Še vsem je bilo. Samo malo se v roke vzemi, pa bo. Pa nas imaš, izkoristi nas. Moraš si najti okupacijo, kadar se hočeš preselit v hladilnik. Verjemi stari povratnici. Zase vem, da je najbolje it ven, na zrak. Potem pa pozabiš na hrano. Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti