16. maj 2005 22:17
Še ena zamudnica je tu. Za za sabo ima sadni dan, čeprav je mislila držati luno....Srečala sem se namreč sTejčico, ki me je obložila z jagodami. Skušnjava je bila prevelika in luna je šla po vodi. Ne sekiram se preveč, saj ni bila najboljša luna za hujšanje. Razen tega je bil na vrsti sadni dan, skušnjavi se pa nisem mogla upreti. Preveč je dišalo, kako je bilo šele dobro...Tokrat ste se pa razpisale tudi za soboto in nedeljo, ko je bila suša na forumu. Vipercat me je presenetila z vabilom na "fešto". Ravno o tem sva debatirali tudi s Tejčico. Samo Maribor je za nas in tudi za marsikoga kljub avtocesti daleč. Zadnjič sem bila v Mariboru meseca decembra. Domov sem se vračala ob 4. uri zjutraj (to sem pridna) in ceste kar ni hotelo biti konec. Sicer mi je mesto zelo všeč, prijetni so tudi ljudje. Morda bi pozabila na cesto, če ne bi imeli v nedeljo pri nas referenduma zaradi mestne šole. Zavezala sem se, da malce pri tem pomagam in bom zato morala večkrat nekoliko pogledati, kako delo teče. Res mi je žal, ker sem že razmišljala, kaj bi lahko pripravile za Olino. Tako pa samo lahko rečem:" Olina, srečno!" Becki in njej podobne (med katere spadam tudi sama): GREMO NAPREJ! Marjetkacvetka, če boš hotela mojo vremensko napoved, se moraš preseliti na Obalo. V Šaleški dolini vetrovi drugače pihajo. Imam pa lepe spomine tudi na vaš konec (kostanji...). Moj dan je torej minil ob Tejčinih jagodah in podobno kot film MISIJA CUCELJ . Ste ga gledale? Kot baby sitter sem uspešno zalkjučila tovrstno misijo do jutrišnjega dne. Lep večer vsem sotrpinkam.. majdad