14. maj 2005 19:21
Zdarvo, rožice !
Sem imela tako nor dan, da sem šele sedaj prišla do računalnika.
Artemis, pri sadnem dnevu lahko pri obroku zmešaš vse vrste sadja. Jaz si ga vedno naredim kar veliko, da sem nekaj časa sita. Glede gibanja pa tole: bolj se giblješ, bolj gredo kg dol, drugi učinek pa je, da koža oz. mišice niso tako ohlapne. Pa saj veš, da gibanje koristi še marsičemu. Kar potrudi se in ko se boš vsa preznojena spravila pod tuš, boš ponosna nase.
Danes zjutraj sem najprej telovadila 25 minut, potem pa sem "udarila" 10 km brzinske hoje, pri čemer sem ca. 3 km tekla. Več ne upam, ker ne vem, kako bo z mojo hrbtenico.
Rožica, ko sem danes stopila na vago sem imela dobro kilo manj kot včeraj, vendar ta verjetno ni čisto "ta prava", ker sem imela včeraj sadni dan. Ampak imaš prav, da očitno je ta prava kombinacija gibanje in disciplinirana prehrana (no, saj tudi jaz grešim, vendar bolj reko). Prav gotovo si vesela, da ima za sabo še en vodni dan, pa še tehtnica te je razveselila. Tudi mene je včeraj tako zelo zeblo, da sem šla v posteljo s frotirasto haljo !!! Pa še dodatno sem se pokrila. res so sadni dnevi zame premraženi do kosti. Res me zagreje samo telovadba.
Tejčica, pa bom res prišla k tebi po jagode. Jih 5 kg ne boš rabila nikamor voziti. Kakšen dan prej se bova točno dogovorili.
Majdad, veš, dosti sem razmišljala o tebi in o volji, ki jo imaš. Poznam dve kolegici, ki nosita na sebi vsaj 20 kg preveč, pa niti razmišljata ne o tem, da bi kaj naredili zase. Samo stokata, kako sem krasno shujšala, onidve pa ne moreta. Pa zakaj ne ? Tako malo je pravzaprav treba, da se človeku življenje zelo spremeni. Ena mi je danes rekla, da je zdržala pri tej dieti 12 dni, potem pa ni šlo več. Ne vem, če bi jaz videla koga, ki bi mi povedal, kako je shujšal, ne bi stokala, temveč bi ga takoj prosila za dieto. In ti si ta prava. Res je, da se ženske v zrelih letih zanemarimo, pa še hormončki nam malo ponagajajo in ta kombinacija je potem zoprna, posledica česa so največkrat malo širše ritke, pa kak "reševalni" obroč okoli pasu. In verjemi mi, da je malo žensk tvojih let, ki bi se lotile česa takega. In zato te občudujem in ti želim, da bi dosegla cilj, ki si si ga zadala. Pa že s temi 6 kg si veliko naredila zase. In si krasen vzor za tvoje vnuke in ostalo družino.
Rožice, danes sem si kupila nove kopalke. Pa ni za verjet, kakšna bejba sem. Komaj so me spravili iz garderobe, ko se kar nisem mogla nehati gledati. Prvič v življenju sem si kopalke kupovala z užitkom. vedno me je bilo groza, ko sem se pogledala v ogledalu. Danes pa je bilo tako zelo drugače. Otrok mi je samo rekel:"Opaaaaaaaaaaaaaa !"
Toliko zaenkrat !
marjanca45