13. maj 2005 10:33
Živjo! Jaz si pa zaslužim KARANJE in nič spodbudnih besed!!!!!!!! Ne vem kaj mi je, jaz bi samo jedla, jedla, JEDLA,...!!!! Včeraj na Sadni dan do 20:00 vse vredu, res da sem pojedla malo več sadja, ker sem FUL LAČNA, obvezno na vsaki 2 uri , potem pa sledi požrtija. Mlečne kumarce ( sem jih letos prvič naredila za delavce, potam pa so ostale, pa jih je bilo tako šloda stran vrečt ), zraven pa kar 2 kosa domačega rženega kruha. Bila sem sita kot..... Ob 22:00 sem okupirala še sladoled in čokoladne kekse. Kako zanimivo, sem točno vedela, da ne smem in koliko je ura, pa sem vseeno kar jedla in prav pasalo mi je , pa še slabe vesti nimam, čeprav sem pojedla skoraj pol litra sladoleda.... Danes pa imam drugi vodni dan! Vem da bo težko, tudi zaradi moje obilne "večerje" včeraj. Lisička, kako se držiš? Meni za enkrat gre. Grem zdaj malo ven rožice sadit in naredit plan za popoldan, ker če bom doma bo spet joj. Najbolje da se vrnem, ko bo tema in grem samo spat! Lep dan! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.