13. maj 2005 13:02
Hoj! Lisička mene za enkrat še ne zebe tako grozno. Res pa je tudi, da sem oblečena več plastno "čebulno" in da če bi me kdo videl bi si mislil, da verjetno ni vse vredo z mano!? Včeraj sem na hitro mimogrede skočila v trgovino tako oblečena, pa me je pred trgovino srečal fant, ki je umsko prizadet (ali kako bi se temu reklo) ima motnje v duševnem razvoju (tako je lepše). Njegov komentar je bil takšen:" Gospodična ti boš pa ja zgorela, a ne vidiš kako danes sonce sije. Ha, ha, haa,..." Kaj takega ti res da misliti. A ne? Zdaj pa res ne vem s kom je kaj narobe, po tem takem z mano, ker so tudi ostali veliko manj oblečeni. Voda mi še za enkrat gre! Sem si nalila v 1,5l plastenko, predsvsem zato da se malo ogreje, ko tako stoji in čaka, da jo spijem. Ker pri nas priteče zelo mrzla s pipe in me po kozarcu take vode takoj začne mrazit. Zdaj grem pa kosilo kuhat (beri vroč čaj)!!! Tejčica, hvala za tolažbo. Samo jaz sebe nikoli ne "goljufam" s tem , da bo voda vse odplaknila, strupe že, zaužite kalorije pa bolj težko. Mi je bolj všeč tista, da je treba vse grehe skurit. In se potem kaznuješ zanje z povečano rekreacijo!!! Jaz vedno potem gledam na orbitreku tisti števec za kalorije in si v mislih pravim:" Npr. 500 kalorij tako to je za sladoled,100 kalorij za kekse....." To mi da še večjo motivacijo za naprej, ker vidim in občutim koliko je treba delat, da pokurim in drugič raje prej dvakrat pomislim, no če sploh kaj pomaga. :)) Včeraj sem kar cel večer premišljeval a bi al nebi, pa me ni nič zaustavilo. Tejčica, čeprav ne verjamem v to. Pa vseeno, da bi te Bog uslišal!!! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 13. maj 2005 13:38:27