ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Artemis  

član od: 9.7.2003

sporočila: 57

12. maj 2005 21:01

Večer, mala mucica, Mislim, da se sleherni lahko to zgodi, marsikatera je že napisala, da je grešila. Sicer to ni vzpodbudno, ampak z dieto mirno nadaljuj. Tudi v knjižici piše: ,,če ste se pregrešili, nadaljujte z dnem, ki je na vrsti...,, V glavnem, ko sem brala tvoje besede, je blo tak, kot da berem sebe... Namreč, tudi jaz sem se včeraj pregrešila. Zjutraj sem sicer pojedla le eno jabolko, popoldne sem pojedla grško solato -> več, kot bi je lahko. Nato sem napadla 4 dl mleka, en tamar sir, 2 prepečenca in rebro jedilne čokolade -> vse to na BELJAKOVINSKI DAN. Zvečer sem bila še bolj nenasitna, po 8. uri sem jedla tunino in prepečenec, pa spet malo čokolade... Sploh se več ne spomnim, kaj vse sem zbasala včeraj v sebe, blo je še ogromno več... Počutla sem se krivo, vidla sem se v negativni luči, kot da je moj trud zaman. Hrana je samo trenutno telesno zadoščenje. Da imaš nadzor nad hrano, pa ti prinese notranje zadovoljstvo! Torej, kaj je več vredno? Verjamem, da takšna trenutna slabost želi napasti našo voljo in vero v to, da zmoremo. Na srečo so to samo trenutni občutki, !moraš zbrati dovolj optimizma in volje, da nadaljuješ. Vseskozi smo na preizkušnji, četudi se fejst pregrešimo, je boljše nadaljevati z dieto, kaj je en dan grešenja proti sledečim dnem diete, ki še te čakajo? Sicer pa, kar si včeraj spravla vase, verjamem, da si lepo spravla dol z aerobiko in telovadbo. Jutri se boš počutila kot prerojeno, odkupi se s telesno aktivnostjo, pij veliko vode in se prehranjuj tako, kot si se doslej v 3MD. Tud jaz imam danes škrobni dan, in upam, da se bova tako ti kot tudi jaz jutri posvetili ogljikohidratnemu. Splača se vztrajat! Lep pozdrav, Tina

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

12. maj 2005 21:06

Mala mucica, mislim da se je že vsakemu zgodilo, da kakšen dan volja enostavno ni bila dovolj trdna. Dan ni enak dnevu in danes si se pač pregrešila. Pomembno je, da z dieto sedaj pridno nadaljuješ naprej. Zaradi enega grešnega dneva tvoja dieta prav gotovo ni propadla in definitivno je upanje zate, kot sama sprašuješ. Jutrišnjega dne pa se nikar ne boj. Zvečer se boš spet sladkala, lahko spet s tistimi piškoti kot danes, ki ti tako zelo pašejo. Sploh pa ti ni treba imeti preveč slabe vesti, saj si tudi migala zelo pridno. Boš videla, jutri boš spet na starih tirnicah. Držimo pesti! tejčica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

12. maj 2005 21:11

Joj kolk sem vam jaz fouš.Ledene može pa verjetno tudi zofko bom po vsej verjetnosti preživela v postelji.Verjele ali ne tja so me položili ZOBJE.Imam tako otekel obraz,da so moje očke bolj podobne kakim japoncem kot pa meni.Pa žalosti še ni konec.Moj želodec namreč ob taki dozi antibiotikov in analgetikov ne prenese drugega kot bifidus in prepečenec.Pa je šla tudi dieta vsj začasno po zlu,pa tako fajn mi je šla.Aj aj aj kolk sm jst boga. Bernarda

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

12. maj 2005 21:17

Zlatke moje, Ve pa res znate človeka potolažit. Hvala vam. Samo strah me je, da mi tej grehi ne bodo prišli preveč v navado. Ampak bom šla pogumno naprej. Zares si želim speljat to dieto do konca. Moram si nabavit knjižico. Artemis - hvala za tvojo iskrenost. Kar odleže, ko vidim, da nisem nek freak, ko se ne znam zadržat. Ja imava iste dneve - superca. Jutri grem na team building v službi - gremo v Tamar in so sodelavci res razumevajoči do moje diete, tako, da bomo baje skušali poiskat kakšno pizzerio v Kranjski za moj OH dan. Se pa že veselim hoje (spet malo miganja). Držim pesti za naju jutri - te bom imela v mislih. tejčica - hvala za tisto lepo sladko sliko, ki si mi jo narisala. Hecno, da mi zdaj sploh ni do piškotov - samo kaj pa vem kaj bo jutri. Ampak če si tako zelo želim mi pa morda vendarle jutri uspe brez greha. Hvala še enkrat, ne veste koliko mi pomeni vaša podpora. mala mucica

mala mucica  

12. maj 2005 21:21

Draga Terlikar 1 Močno sočustvujem. Zobje so prav zoprna stvar, če bolijo. Po moje boš tudi ob bifidusu in prepečencu shujšala. Želim ti čim hitrejše okrevanje in uspešen povratek med nas dietnice - seveda, če boš dieto potem sploh še potrebovala ;) mala mucica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

12. maj 2005 21:38

Terlikar 1, upam da boš čim hitreje na nogah in se bomo spet skupaj prebijali skozi 3MD. Tudi jaz mislim da boš ob tvoji trenutni prehrani kakšno kilco izgubila, na žalost na račun bolečin. Mala mucica, bomo skupaj prišli do konca in pa potem še naprej! tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

12. maj 2005 21:38

Terlikar 1, si že slišala, da je vsako zlo za nekaj dobro. Kljub temu ti želim čimprejšnje okrevanje in drugačno hujšanje. Mala mucica, ne zaslužiš samo graje, temveč tudi pohvalo, saj si tudi skurila veliko, tako da ne bo tako hudo. Lahko noč! riba-ribica

mala mucica  

12. maj 2005 22:14

riba-ribica hvala in upam, da se res ne bo preveč poznalo jutri zjutraj. tejčica - glede tistega, da bomo skupaj šle do konca lahko samo rečem iz tvojih ust v božja ušesa. Za danes bo dovolj drame - grem spat. Lahko noč drage moje - sladko sanjajte! mala mucica

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

12. maj 2005 22:40

tejčica, one gorenjske..naša cela družina im tako navado, čeprav nismo verni, da gremo nekajkrat na leto tja v cerkev svečke prižgat za sorodnike, pa še ponavadi je en tak lep izlet..ne vem, ampak kot da bi neka energija sevala tam, tak fajn se počutim tam brittney

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

12. maj 2005 22:49

mala mucica, glej tako je, včasih se pač zgodi, da ima človek slab dan, ampak zaradi tega še ni treba panike zganjat in se počutit kot da si zadnje sranje (oprosti izrazu). Ljudje pač imamo napake in moč je tudi v tem, da si jih priznamo in jih skušamo popravit. Res, da si se pregrešila, po drugi strani pa si se tudi precej gibala, tako da ni vse tako črno. Če pa se slabo počutiš zaradi tega, pa imej jutri malo bolj strog dan! Jaz sem med vikendom pošteno grešila, sem pa imela zato v ponedeljek izredni sadni dan in od takrat do zdaj brez pregreh in tudi tehtnica me je danes prav lepo presenetila. Zato verjemi, da še ni nič izgubljenega in jutri kar pogumno naprej!!! Danes imam OH dan in sem čist pozabla na tisto jedilno čokolado. Zdaj pa je tud ne bom :D Sam mi pa to res ni jasno, zakaj moramo sploh to čokolado jest? Kakšen je razlog? Lahko noč in lepe sanje vsem! Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti