12. maj 2005 21:01
Večer, mala mucica, Mislim, da se sleherni lahko to zgodi, marsikatera je že napisala, da je grešila. Sicer to ni vzpodbudno, ampak z dieto mirno nadaljuj. Tudi v knjižici piše: ,,če ste se pregrešili, nadaljujte z dnem, ki je na vrsti...,, V glavnem, ko sem brala tvoje besede, je blo tak, kot da berem sebe... Namreč, tudi jaz sem se včeraj pregrešila. Zjutraj sem sicer pojedla le eno jabolko, popoldne sem pojedla grško solato -> več, kot bi je lahko. Nato sem napadla 4 dl mleka, en tamar sir, 2 prepečenca in rebro jedilne čokolade -> vse to na BELJAKOVINSKI DAN. Zvečer sem bila še bolj nenasitna, po 8. uri sem jedla tunino in prepečenec, pa spet malo čokolade... Sploh se več ne spomnim, kaj vse sem zbasala včeraj v sebe, blo je še ogromno več... Počutla sem se krivo, vidla sem se v negativni luči, kot da je moj trud zaman. Hrana je samo trenutno telesno zadoščenje. Da imaš nadzor nad hrano, pa ti prinese notranje zadovoljstvo! Torej, kaj je več vredno? Verjamem, da takšna trenutna slabost želi napasti našo voljo in vero v to, da zmoremo. Na srečo so to samo trenutni občutki, !moraš zbrati dovolj optimizma in volje, da nadaljuješ. Vseskozi smo na preizkušnji, četudi se fejst pregrešimo, je boljše nadaljevati z dieto, kaj je en dan grešenja proti sledečim dnem diete, ki še te čakajo? Sicer pa, kar si včeraj spravla vase, verjamem, da si lepo spravla dol z aerobiko in telovadbo. Jutri se boš počutila kot prerojeno, odkupi se s telesno aktivnostjo, pij veliko vode in se prehranjuj tako, kot si se doslej v 3MD. Tud jaz imam danes škrobni dan, in upam, da se bova tako ti kot tudi jaz jutri posvetili ogljikohidratnemu. Splača se vztrajat! Lep pozdrav, Tina