ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. maj 2005 11:02

Hvala, Majdad. Enkrat jo bom poizkusila narediti. Ampak res prvič slišim. Je že res, da se človek vse življenje uči. marjanca45

FREDOLINA  

član od: 12.5.2005

sporočila: 16

12. maj 2005 11:03

Pozdravljeni! Še ena, ki vas že dolgo spremlja in se trudi prehranjevat po 3MD od 18.4. se vam pridružuje. V slabem mesecu dni so rezultati navdušujoči, kljub manjšim pregreham. Za statistiko: začetek 18.4.05, višina 176, teža 77 kg, želje 65 kg, starost 42 let, kraj MB. Po prvem vodnem dnevu, ki ga imam v ponedeljek vam obelodanim moj enkratni rezultat. V uspeh, svoj in vaš, sploh ne dvomim, sicer te življenske odločitve sploh ne bi sprejeli. Sončen pozdrav, LINA

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

12. maj 2005 11:07

tejčica, kaj pa če bi imela piknik malo rugače..recimo na š dan lahko ješ bučke in malancane na žaru, pečene gobice in pa pečen KROMPIR (zate, k si krompirjevka) na žaru ali pa v žerjvici, če je klasičen žar... a še misliš, da rabiš meso?? punchka

marjanca45  

12. maj 2005 11:10

Tejčica, jaz sem enkrat dodala še en sadni dan, da se mi je izteklo na B dan, ker sem tudi bila na eni čagi. Pa tudi, če boš naredila tako, kot pravi zajčica, ne bo katastrofe. Samo glej, da boš jedla B, pred sladkarijami pa si zapri oči. Rvzami kak kos mesa ali kako skledo solate več, da boš tako sita, da ti sladkarije ne bodo dišale. marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. maj 2005 11:29

Tejčica, tudi jaz mislim, da je bolje jest krompir in solato ( sigurno jo bodo imeli, če ne zelene pa paradižnik sigurno). Posladkaš pa se lahko s kakšnimi kokicami. Sicer pa se poizkusi pogovoriti, da si zagotoviš krompirček ali kaj kar je dovoljeno na ta dan. Prišepni na uho tistemu, ki mu zaupaš in ki bo 100% povedal naprej tapravemu, da bo tudi kaj zate. V najslabšem primeru, če se ne da dogovorit, pa se odloči na pikniku kaj boš jedla in nikar ne mešaj v istem obroku. Pa res ne bo konec, če poizkusiš en dan, tisto varianto za po dieti (ločevanje v sklopu posameznega obroka). Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 12. maj 2005 11:32:19 Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 12. maj 2005 11:32:43

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

12. maj 2005 11:48

Hvala vsem za predloge. Bom res kar počakala na ta dan, da vidim kaj vse bo miza ponujala. Najbolje da se odločim na mestu. Če bo res pečen krompir, sploh ni skrbi kaj bom jedla. Samo na piknikih je običajno bolj redko. Pustimo se presenetiti. Torej jutri bom imela B dan, kot je na vrsti. tejčica

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

12. maj 2005 11:53

Tejčica, tudi jaz mislim, da ne bo konec sveta če zamenjaš oz. imaš dva dni isti dan. Boljše to, kot je predlagala Rožica in ješ samo nekaj in med seboj ne mešaš, kakor pa da da se odločiš in imaš Š dan, vendar te želja potem premami in vse skupaj zmešaš. Fredolina dobrodošla med nami. Sem prav vesela, da se je našla še ena, ki ima v ponedeljek vodni dan. Ga bove skupaj prebrodili s pomočjo naših punc in fanta Bodite v cvetju puhica

marjanca45  

12. maj 2005 12:42

Bessybori, nič čakat ! Poglej, jutri je petek 13. Pa če to ni dan za nekaj narediti ! Pa za vedno si boš zapomnila, kdaj si začela z dieto. Jutri mesek, v soboto krompirček ali riž, v nedeljo pa pico ( je cenejši štrom !), v ponedeljek pa sadje. Pa daj rožica, pridruži se nam že, no. Bolj boš čakala, bolj boš odlašala. Saj ni tako hudo, saj nas bereš in veš že zelo dobro, kako gre. Veš kako pravimo pri nas na Štajerskem - petek, dan za metek !!!! marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

12. maj 2005 12:44

haha- no ja jaz sem štajerka. mi smo se "obtačlali"-heh. ob-touch-lati ;) logično ane? joj, se človek nasmeji zraven vas...potačkati, pofočkati.... tejčica, ajz tudi ne bi menjala Š in B, ali 2x B, ali pa enostavno en dan preden ga misliš "posračkat" imej raje sadni dan, pa potem veselo naprej z vrstnim redom. kolikor poznam sebe, bi mi meso preveč zadišalo, pa na piknikih je res težko gnjavit ljudi z nekimi izvenserijskimi naročili, vsaj pri nas. (tako dolgo sem pisala, da si se že odločila ;) ampak mogoče pa vseeno je kak predlog) pravkar sem se napapcala. paradižnik in lahka livada na kocke narezana, par kapljic domačega bučnega olja in polozrnata štručka. sem kr sita. mi imamo pa v soboto praznovanje- moja mala afnica praznuje 4. roj. dan. in še kolebam, kaj bi naredla, po vrsti bi naj bil OH, torta in pecivo bo kr na izbiro, ampak kaj ko bodo letance z roštilja dišale :/ kot je rekel že hamlet: žreti ali ne žreti to je zdaj vprašanje.... no, tejčica, ko sem bila tak zeeelo pametna, sama imam isto dilemo. hvala, d asi me spomnila :/ tabina

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. maj 2005 12:55

Da se še jaz štempljam. Danes sem na sadju, jutri bom imela pa vodo, ker sem jo prestavila iz ponedeljka. Sem bila na poti, pa sem imela velike probleme pri prehrani, tako da sem menjala dni, pa še takrat sem morala ornk pazit kaj jem. En dan sem dobila krompir, ki je plaval v masti in meso, v torek špagete in meso, kar zmešano skupaj, zraven pa tako malo solate, da si jo dvakrat nesel v usta, pa jo je zmanjkalo. Zgleda, da še niso slišali, da zelenjava tudi paše k obroku. Trgovina je bila daleč, tako da smo si večerje delali sami iz stvari, ki smo jih prinesli s seboj. To pa je bil kruh, domača salama, jajca,konzerve in velika vrečka jabolk. Hvala Bogu, da smo bili vsi taki, ki pazimo pri hrani, da ni bilo kakšnega velikega zbadanja. Eni so se pazili zaradi zdravstvenih težav, drugi pa zaradi kil. Se zgodi. Pridni bodite še naprej! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti