11. maj 2005 13:03
marjanca - po pravici - se nisem zafrkavala, sm res o tem razmišljala, ampak ne predolgo! kmalu me je srečala pamet. Zajčica
11. maj 2005 13:03
marjanca - po pravici - se nisem zafrkavala, sm res o tem razmišljala, ampak ne predolgo! kmalu me je srečala pamet. Zajčica
11. maj 2005 13:05
Zajčica,ma kaka povečava,rajš podložene modrce nosi.Če si jih boš dala povečat,ne boš več kulinarična Zajčica,ampak playboy zajčica. Je pa res nerodno,da vam maščoba izginja tam,kjer jo najbolj potrebujeta,rit in boki pa ostajajo. A,kaj češ,nismo vsi top modeli! Marjetka cvetka
11. maj 2005 13:06
rožica, js ti svetujem gel bra (po možnosti od lisce), je zelo udoben pa ne bi rekla da zgleda "umetno" - še moja mama, ki sovraži mdrce, ga rada nosi. moje neznanska sreča je, da jaz ne shujšam v joške..me prej povsod drugod pobere kot tam..potem pa itak neham hujšat :)) sicer pa edini nekirurški recept je telovadba..ne toliko zgubljanje kil s hrano ampak predvsem s telovadbo...ostalo pa je nažalost stvar genetike lisikčka, kako je to z lekarno? v vsaki, v večjih, kaj plačaš..si rekla da te je prijateljica lahko videla..pomeni da si oblečen? kaj vse pa pokaže? punchka
11. maj 2005 13:09
Ja, za vas, ki ste mlajše verjamem, da je problem z oprsjem bolj pereč kot za nas, ki že veselo korakamo proti 50-im. Zdaj sem se spomnila, da se že dolgo ni javila npr. marina5, pa francka, kokos, brittney, izpit je prav gotovo uspešno za tabo in danes boš skupaj s sinom praznovala njegov roj. dan. Sem si prav zapomnila ali se že tudi tu kaže EMŠO ? marjanca45
11. maj 2005 13:15
Zajčica, hvala bogu, da si se zbudila in si spet naša !!!!!!!!!!!!!!!!! Gremo naprej - z manjšimi joški, velikim srcem !!!!!!!!!! marjanca45
11. maj 2005 13:28
Playboy Zajčica, Marjetka ta je pa dobra! Punchka, hvala! Povej mi ali moram pomerjati večje št. zaradi vstavljenega gela, ali enake št. kot imam te ta "navadne" ? Prosim ne se smejat!!! Ker nimam izkušenj pri teh "podloženih" rečeh. Glede tehtanja v lekarni sem pisala sporočilo višje, verjetno nisi videla ker sem istočasno tipkala (popravljala) tisto sporočilo. Tehtnice so postavljene, vsaj v naši okolici, na takih mestih, da te res lahko vsak vidi. NI neke slačilnice, bi bilo pa fino, da bi bila v kakšni garderobi. To je mene v začetku motilo, zdaj pa se ne oziram več toliko na ostale. Mi katera priporoča kakšno DOBRO trgovino v okolici Velenja ali Celja? Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 13:54:36
11. maj 2005 13:32
Punschka, Rožica je lepo zgoraj opisala, kako to deluje v lekarni. Oblečen, sezut stopiš na tehtnico, čimbolj pokonci in to je to. Pa nekaj kratkega prej spiješ, da se ti že prej od tega vrti ne pa od napisanega na vagi (hecam se). Marjanca45, sama sem si kriva. Ampak sedaj imam voljo še za naprej, pa me ne bo menda ena navadna vaga dotolkla. Tudi jaz pogrešam Francko. Smo se ji včasih pošteno nasmejal. Francka, kje si? Pogrešamo te! Gobica
11. maj 2005 13:43
rožica, pa res, nisem videla, hvala! škoda da so navadne, sem mislila, da so tiste za maščobo, vodo itd...za tisti bi se mi še dalo.. podložene modrce probavaš iste kot navadne, sicer pa lahko hitro ugotoviš, če je prevelik ali ne..več kot toliko pa ti že težko pomagam, jaz ga imam namreč zato, da mi jih res fantastično "postavi" pri konkretnih dekoltejih, ne vem pa kako izgleda če sicer nisi prav preveč obdarjen..so pa res v vseh številkah.. pa kar je super na njih je, da so po otipu kot prave joške, moj tip dolgo ni vedel ali je modrc podložen ali ne :)))) pa še nekaj za tolažbo punce..tudi kopalke se dobijo z gel vložki..za plažo je pa kombinacija - rit - juški, precej boljša kot+rit + joški, a ne? punchka
11. maj 2005 13:45
Ha, ha a za joške vas skrbi. Sej bi mene tud ampak sem vesela, da sem že v takih letih, da je veliko lepše, če imam modrček kot če sem brez. Pa tudi mislim, da se čedalje več ženskic zaveda kožnega raka. Sej za doma je pa itak vse dobr, a ne? Upam, da me ne bere kakšen moški. Sedaj, ko se mi leta vrtijo ok. 40 ne gledam več na to. Dobr modrc kupt, mal v rit shujšat pa bomo take babe, da bo kar lušnu. Za prvič sem pa že tolk napisala, da je dost za dons. becki
11. maj 2005 14:07
Jaz še nisem v takšnih letih, vendar se mi od nekdaj ne zdi lepo, da se ženske sprehajajo zgoraj brez na okoli, čeprav imajo lepe prsi in postavo. Pa ne zaradi zdravja, preprosto se mi ne zdi primerno. Dobro, da se sončijo zgoraj brez še prenesem. Tudi sama se, vendar se odmaknem, gledam da ni ravno v bližini peskovnika,.... Pa ne zato, ker bi bila sramežljiva. Mnenja sem, da nisem sama na svetu in da je mogoče še kdo v moji okolici, ki nima enakega pogleda na svet, kot jaz in bi ga mogoče motilo. Sicer pa je vedno slajše tisto skrito, prepovedano, to buri domišlijo in privablja poglede, sploh če je estetsko za pogledat. Sama sem mnenja, da ni sexi to kar prakticirajo današnja dekleta (hlače imajo v glavnem krajše-nižje kot so spodnjice, prsi so komaj pokrite,....), kljub njihovim brezhibnim telescem, je pogled nanje včasih prav odbijajoč. Pa ne me napačno razumet, tudi sama sledim modi, vendar vse do neke estetske meje. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveja juha z valjanimi rezanci
Dušeno rdeče zelje