ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

11. maj 2005 11:32

Marjanca 45, hvala za tako lepe nasvete. Obljubim, da začnem danes. Če sem glede sladkarij tako močna, ko sem jih še pred kratkim pojedla celo škatlo (ko me je taprava prijela), bom pa še s telovadbo začela. Saj danes, na OH dan pa že vidim 5 čokoladnih politank, kako bo šlo lepo z užitkom ena za drugo. Pri tej dieti sem tako disciplinirana, da se čudim sama sebi. Samo telovadba, vem. Hvala še enkrat in jutri poročam o mojem večernem "treningu." Lep dan vsem skupaj. becki

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 11:37

Živjo! En extra pozdrav ta novi!!!! Jaz sem včeraj šla v šoping. Groza!!! Me je v ful slabo voljo spravilo. Pa jaz sem čist brez premoženja ostala. Moj fant je ugotovil, da se mi vse premika vedno bolj proti spodnjemu križu. Prej sem imela vse veliko bolj polno (košarico C-D) in po ugotovitvah mojega fanta bliže zgornjemu križu (v mislih je imel križ na ogrlici). Zdaj pa že skoraj v B košarico nimam kaj dati. Pa zakaj kopni vedno na ne pravih mestih??????? Če bi vso odvečno maščobo s trebuha in zadnjice prestavila v nedrček, bi blo kar vredu?!! Ima katera kakšen NE kirurški recept za večje, polnejše, čvrstejše oprsje?????? Jaz imam danes OH za kosilo bodo špageti z zeleno solato. Majdad, dokler boš napovedovala lepo, sončno vreme. Se ti med premraženci dobro piše! Lisička, to je pa res šok! Sicer pa kilogrami nimajo veze z lepo postavo. Je pa bolje, da zdaj veš koliko tehtaš, čeprav me čudi, da nisi opazila prej, da ti tehtnica toliko laže. Kaj pa v lekarni, nisi vprašala če jim vaga točno kaže???? Zdaj vsaj veš, da imaš doma natančno tehtnico in boš lažje spremljala že najmanjši premik teže. Tabina, ti si tudi ena tistih, ki rada stvari pogleda s teoretičnega vidika, kot jaz. A kaj, ko je veliko stvari teoretično gledano izvedljivih, v preksi pa je pesem drugačna... Jaz bi se zelo strinjala, s tvojim teoretičnim pogledom, ker obožujem Š dan in komaj čakam tiste 4 dni, da si spet privoščim vsega po malem! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 11:37:58

Rožica  

11. maj 2005 12:03

juhuhuuuuu!!!!! V TUŠU imajo lubenice!!! Ravnokar listam njihovo reklamo. A jih je katera že poizkusila? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2005 12:23

Rožica, meni so na papirju izgledale zelo vabljive. Upam, da ne bo ista zgodba kot z jagodami. Res pa je, da nobeno leto nisem tako neučakano čakala sadje, kot letos. Jabolka mi že pri ušesih lezejo ven. Jem jih v glavnem v službi, ker z njimi počnem najman packarij, ni jih treba lupiti in so, kar se tega tiče, zelo enostavne za uporabo. Ko pa bodo lubenice, bom imela po moje vsak drugi dan sadni dan. Pa mislim, da te v Tušu stanejo nekaj manj kot 300 sit/kg. marjanca45

Rožica  

11. maj 2005 12:37

Ja marjanca res zgledajo super. Upam da so dobre. Ko bo sezona lubenic, tudi meni ne bo težko imeti sadnega dneva. Pa še super je za telo( zaradi vode...) in za dieto (lahka hrana, pa še odvaja). Jaz komaj čakam!!!!! Bom kar danes, ko grem v trgovino preverila kako zgledajo, pa vonj in če me vse to prepriča jo bom malo kupila, da preverim še okus! :)) Če pa jo bo katera prej pizkusila pa naj sporoči! Lp, sonček je že, samo ga je bolje skozi okno ven gledat. Al, pa bunde nazaj na plano pa ven! :) Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

11. maj 2005 12:40

Odgovor sem že napisala, potem je gužva v službi ratala in po pomoti sem vse zbrisala. Kaj čmo, sem vseskozi sumila, da z vago ni bilo nekaj prav. Res ni bil najlepšo občutek, ko vidiš, da je številka še večja, kot jo imaš. Sem se na začetku zmerila, tako da mi je bolj važno, koliko mi gredo centimetri dol, kot pa kile. Bom že prebolela, glavno da mi ne zmanjka volje. Zato pa imam vas. Moram pa tudi jaz začet bolj migat, da bodo kile malo hitreje dol letele. Aja, še to. V lekarni mi je vago našitmala prijateljica. Ne vem kaj je z njo počela, samo stran sem jo nagnala, ko sem se vagala. Se mi je samo smejala. Rekla je, da me je opazovala, ko sem se tehtala, pa se mi je obraz za nekaj centimetrov potegnil in malo barve sem zgubila. Saj vem, da se je hecala. Da ne pozabim napisat. Teža doma in v lekarni je bila enaka. Upam, da ne bo imel še kdo takšne izkušnje in si naj vago kupi v začetku diete, ne pa po enem mesecu. Ampak bolje zdaj, kot pa prepozno. Gobica

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

11. maj 2005 12:43

lubenice!!!! aaaaaaaaaa. zakon! bom spregledala tist, da majo visok GI - in se rajš osredotočla na to da majo prbližn 90% vode v sebi :))) kok je fajn. joj rožica ... men je tut tega najbolj žal ... namreč mam oprsja sam še za vzorec... res, B košarica mi je prevelika. zdaj pa ne vem - se še odločam - al je fajn če si mal debu, pa maš večje j* al je fajn met lepo postavo in pač nosit podložene modrce ... sej za ostale mi je vseeno, sam meni je hudo, ker ne morem nosit kakih lepih majčk ... ker se vidi, da nimam kaj dosti notri... hmm kok že stane povečava?? Zajčica

Rožica  

11. maj 2005 13:00

Tudi jaz sem ugotavljala kaj je bolje, imet spet 15 kg več in posledično bujno oprsje, al pa malo guljufat in podložit, kar imam. In odločila sem se, da podložim. Zato sem včeraj šla na lov za novim vuderbra- pusup nederčkom. Kupila nisem nič! Ker sem bila preveč šokirana in razočarana, pa še pasal mi ni nobeden..... Moram poiskat eno super prodajalno, kjer mi bodo ustrezno svetovali. Ker do sedaj nisem potrebovala takega nederčka in ne vem niti, a to v končni fazi mora tako zgledat, pa še nobeden od tistih, ki sem jih pomerila mi ni bil udoben.... Skratka bila sem res slabe volje, takrat pa tako same veste kaj vse vam ne ugaja, meni konkretno nič! Naj stane kolikor hoče, pod nož, pa po nepotrebnim ne grem!!! Sicer pa se NE mislim razkazovat zgoraj brez, druge (moške predvsem) pa se itak da prevarat, da verjamejo kar vidijo. Saj veste Natalija, Saška (ki se zna čudežno masirati, mogoče bi morala njo vprašat za nasvet),in druge... imajo vse "bujno oprsje", pa moški sploh ne pomislijo in ne vidijo trikov, ki jih uporabijo za tak izgled. Meni pa se boge reve smilijo, ker nekatere komaj dihajo, tako stisnejo vso kožo proti severu.... :) V lekarni dela tehtnica tako, da najprej kupiš na šolterju žeton, ga vstaviš v tehtnico in bos, zravnano stopiš nanjo in počakaš, da opravi svoje. Tehtnica te izmeri ( zato je potrebno čimbolj zravnano stopiti nanjo) in stehta (ker si oblečen, je bolje da si vedno v enakih oblačilih, tako je primerjava bolj realna). Na listku je izračunan tudi ITM in ostale infotmacije, odvisno od tehtnice. Imaš prav Lisička veliko bolje je spremljat cm. Še sreča, da si se zmerila na začetku. Si preverila, da meter res kaže natančno! :) Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 13:16:15 Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 13:52:52

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2005 13:02

Punce, saj ni vse v lepoti in dobro stoječih joških ! Očitno je treba za lepšo postavo "plačati" davek. Saj se tudi meni toži po košarici C, pa kaj hočem. Zajčica, niti za trenutek nisem imela takšnih dilem, kot jih imaš ti - ali joški ali manjša tazadnja. Upam, da si se zafrkavala. Lisička, to s tehtnicami je res sr.... Pa saj konec koncev je važno, da se krčiš. Je pa malo razočaranja, verjamem, samo všeč mi je, kako se ne smiliš sama sebi in greš dalje. marjanca45

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

11. maj 2005 13:02

posledično imam jaz vsaj boljšo držo - se malo silim naprej (je hrbet bolj zravnan) - optična varka Zajčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti