11. maj 2005 11:37
Živjo!
En extra pozdrav ta novi!!!!
Jaz sem včeraj šla v šoping. Groza!!!
Me je v ful slabo voljo spravilo. Pa jaz sem čist brez premoženja ostala. Moj fant je ugotovil, da se mi vse premika vedno bolj proti spodnjemu križu.
Prej sem imela vse veliko bolj polno (košarico C-D) in po ugotovitvah mojega fanta bliže zgornjemu križu (v mislih je imel križ na ogrlici). Zdaj pa že skoraj v B košarico nimam kaj dati.
Pa zakaj kopni vedno na ne pravih mestih???????
Če bi vso odvečno maščobo s trebuha in zadnjice prestavila v nedrček, bi blo kar vredu?!!
Ima katera kakšen NE kirurški recept za večje, polnejše, čvrstejše oprsje??????
Jaz imam danes OH za kosilo bodo špageti z zeleno solato.
Majdad, dokler boš napovedovala lepo, sončno vreme. Se ti med premraženci dobro piše!
Lisička, to je pa res šok! Sicer pa kilogrami nimajo veze z lepo postavo.
Je pa bolje, da zdaj veš koliko tehtaš, čeprav me čudi, da nisi opazila prej, da ti tehtnica toliko laže. Kaj pa v lekarni, nisi vprašala če jim vaga točno kaže????
Zdaj vsaj veš, da imaš doma natančno tehtnico in boš lažje spremljala že najmanjši premik teže.
Tabina, ti si tudi ena tistih, ki rada stvari pogleda s teoretičnega vidika, kot jaz. A kaj, ko je veliko stvari teoretično gledano izvedljivih, v preksi pa je pesem drugačna...
Jaz bi se zelo strinjala, s tvojim teoretičnim pogledom, ker obožujem Š dan in komaj čakam tiste 4 dni, da si spet privoščim vsega po malem!
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 11:37:58