9. maj 2005 13:49
Rožice, kako mene zebe v službi. Kar naprej hodim odvodnjavati. Pa to ni res. In to naj bi bil mesec maj, najlepši mesec. Mene je tudi že od vsega začetka zanimalo, zakaj je kruh dovoljen na B. Vem, da sem ga jedla zelo zelo redko. Sem pa včeraj zavestno jedla zajtrk s kruhom in odločila sem se, da ga bom sedaj, po koncu diete jedla 1x mesečno ( za zajtrk). Če se bom od tega zredila, potem pa adijo pamet.Sicer pa ga ne pogrešam preveč, sploh sedaj, ko je toliko solate. Tudi prepovedano mešanje različnih beljakovin mi je bilo vedno čudno, ampak nisem nič spraševala ali se poglabljala v to. Držala sem se tega pravila in konec. Sedaj po dieti jem npr. za kosilo meso, za večerjo pa npr. ribe ali sir ( običajno pa tako v glavnem solate na milijon načinov). Tejčica, včeraj sem pomislila na tebe, ki si tudi krompiroljubka. Za kosilo sem namreč pojedla 2 krožnika praženega krompirja s čebulo, zraven pa skledo solate. Dobro za umret !!!! Kako komaj čakam, da pridem domov, kar pa po bolj pozno. To pomeni, da bo čas le za skledo solate s fižolom. Mejte se lepo !! marjanca45