9. maj 2005 10:55
Jutro!
Jaz sem danes full depresivna. Pa še vreme je zanič, nikjer sončka, da bi šla na travnik v miru razmislila in si napolnila baterije.
Pa še ponedeljek je (statistika), saj ne da ni efekta, žalosti me tudi to, da še vedno lovim tiste kilograme prvega vodnega dne. V petek pa me čaka že drugi.
Jaz ne vem kaj je narobe, imam občutek, da se mi vse kar pojem pozna! Pa še vsa napihnjena sem, imam obisk s Krvavca.....
Ko sem danes zjturaj analizirala statistiko sem ugotavljala, da mi v tem krogu gredo kilogrami veliko počasneje dol. Že res, da jih imam veliko manj in da je te težje izgubiti, res pa je tudi, da se ne držim tako strogo, kot v prvem krogu.
Kar pomeni, da si privoščim polivko po makaronih (tudi smetanovo,...), skratka včasih uporabljam tako imenovana " nevtralna živila". Zelo teknejo mi oreščki na sadni dan, kakšen kozarec mleka na B dan, pa ne kot samostojen obrok ampak kot dodatek ( saj veste kot " nevtralno živilo"), kakšni čevapčiči..., v prejšnem krogu pa sem jedla le pusto meso ali ribe in nič kruha, le "stiropor" na Š dan in prepečenec na OH dan, v tem krogu jem kruh (črn ali polnozrnat) tudi zraven beljakovin.
Kar želim povedati je to, da sem vedno bolj prepričana v to, da se je treba za večji efekt diete izogibati tem živilom. Sem preizkusila na sebi.
Maychi ni mi dalo miru, sem morala preizkusiti, vse se je slišalo prelepo, da bi lahko bilo res. Po drugi strani pa si takšno hrano včasih privoščim tudi zato, ker se ji po dieti ne mislim za vedno odpovedati in sem mnenja, da me žlička smetane res ne bo pokopala.
Pa naj vsaka presodi koliko kilogramov mora izgubiti in temu primerno popestri svoje obroke.
Bussy bee, vstrajaj boš videla, kot pravi Marjanca45, bo prišel čas ko bodo vsi zavidali tebi. Sploh, ko bodo ugotovili, da ti veliko ješ, da nisi lačna, da si polna energije, dobre voje in se odlično počutiš. Povrh vsega pa izgubljaš kilograme in vedno bolje zgledaš. Nič jim ne razlagaj, kaj lahko in kaj ne...(naj vedo le tisti, ki morajo, s katerimi živiš...), ti pa se samo drži naših pravil, oni še opazili ne bodo da si na dieti, le čez kakšen mesec bodo ugibali kako je mogoče, ko pa vedno nekaj ješ.
Mene so vsi spraševali, če sem bolana in dodajali take in drugačne komentarje, pa vem da vse le zaradi zavidanja. Kot sem že napisala velikokrat ima moja "žlahta" (vsaj ženski del) zdaj na jedilniku stradanje. :))) Odkar so na praznovanju ugledale mojo postavco, kaj takega si pa res ne morejo dopustiti, da bi jaz bolje zgledala. A kaj, ko je situacija taka, da je to vendar resnično dejstvo.
Jaz pa ob vsaki njihovi izgubljeni kilci pomislim samo na jo-jo efekt, ki jim sledi po poletju (oz. po stradanju), kot vsako leto.
Sem zlobna ali pa zgolj človeška kot so one same. :)))
Vstrajaj, se izplača!!! Tudi zaradi teh zavidljivih pogledov sorodnic.
Lidija, naj ti teh 90 dni mine kar se da brez prekrškov!
Lp, Rožica.
p.s.
sem kar malo boljše volje, ko se vam izpovem in pomislim na kakšno dobro besedo in tolažbo z vaše strani.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.