7. maj 2005 22:22
Pozdravljene moje drage damice! Kje pa je naš moški del!?! Zadnje dneve imam časa za forum tako malo, da še prebrati komaj uspem, kaj šele kaj napisati... Zadnje dni je moja dieta tekla kar lepo, danes pa sem padla na celi črti. Imela sem OH dan in sprva je še dobro kazalo. Za kosilo sem si naredila makarončke z gobicami, potem pa sem začela razmišljati o večerji. Napaka! Ker sem ugotovila da doma nimam nič pametnega sem se odločila za peko in potem se je začela zgodba o požrešni tejčici. Mi je od peciva ostalo malo kreme - sem pojedla, mi je ostalo malo preliva - sem pojedla in vse to samo uro po kosilu!!! In ker sem se potem odpravljala k tašči, sem seveda prej morala poskusiti kaj bom odnesla tja in sem spet jedla. Ko pa pridem tja, pa sem videla da je naredila kremšnite. Opaaaaa! Mi je nekako uspelo se upret tej dobroti, ampak kaj ko sem potem skupaj z njimi večerjala ribe, kruh in pa solato. Pa da zgodbice ne bi bilo prehitro konec, sem pred pol ure pojedla še 2 ogroooomna kosa peciva. Sem prava mala velika katastrofa. Se držim načela, da če grešim, grešim da se splača, kajne? Še dobro da je jutri sadni dan in s tem čiščenje. Sem tašči že povedala da naj zame planira samo zelenjavo. Kokos, -30 kg!?! In to v samo enem krogu! Da je pa to možno, si pa res nisem mogla predstavljati. Ni kaj, si carica. Joj kako sedaj užaviš v svojem telesu. Res ti privoščim. Bravo. Ste se tako razpisale zadnje dni da sem čisto pozabila, kaj vse sem želela napisat (seveda razen kokos - mi kar odmeva v glavi tistih minus 30). Upam da si bom jutri dopoldan spet lahko kaj časa za forum vzela, popoldan pa bom tako ali tako spet v jagodah! Sedaj pa grem v mižule, ker ne premorem več niti enega atoma moči. Nočko! tejčica