ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

18. apr 2005 9:15

Lep pozdrav dekleta! Tudi jaz dodajam svoj štempel na forum. V petek sem bila tako vesela, ko sem videla da se je kazalec na tehnici premaknil za -1,5 kg. Tako da vse skupaj sem šla 7,5 kg dol! Res pa je, da nisem nikol upoštevala vodnega dneva, ampak preprosto ločujem živila, B, Š, OH in sadne dneve. Danes je uradno moj 57. dan, verjetno pa bom podaljšala dieto, ker sem tu pa tam malce grešila. Tiste, ki niste v službah, izkoristite prečudovito vreme še za mene, ker moram viset med štirimi stenami do 15.00! Barbolinka

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

18. apr 2005 9:23

Dobro jutro. Najprej naj še jaz dam moje poročilo: včeraj pa po 1. vodnem dnevu sem imela 80,2 kg, kar je 7,4 minusa od začetka diete. Rada pa bi še 10 kg v teh dveh mesecih. Upam, da mi bo uspelo... Sem se pa tudi jaz včeraj pregrešila, in sicer sem za zajterk pojedla nekaj muslija z mlekom, zvečer pa še malo čokolade... Nisem si mogla pomagat. Riba-ribica, kaj bi dala jaz za tvojo energijo... Jaz sem med tistimi, ki jim je primanjkuje. Tudi jaz pijem kalcij in magnezij, pa imam še doma tablete železa pa bom verjetno tudi to vzela kdaj pa kdaj. Pa gor se držim s kofeinom. Seveda ja kavica brez mleka z enim natrenom, čeprav takoooo pogrešam belo kavo z rjavim sladkorjem. To je bil prej moj zajterk. (seveda je prišlo prej po tej kavici še nekaj konkretnega Rožica, si nas pa očitno vse tukaj spravila v dobro voljo. Pa prav si naredila!!! Kar naj bojo zavistne. Jaz to dobro poznam. Najprej se zgražajo, v smislu joj kako si se zredila in zapustila (kar mi gre grozno na živce: saj priznam, da sem se zredila, da sem se zapustila, pa nikoli!!), potem pa te čudno gledajo ko imaš nekaj kg manj in boljše zgledaš... Meni je moja teta na zadnjem pikniku pridigo držala, da jaz ne smem jest mesa na žaru (imela sem B dan), ker to redi in to ne more bit dietna hrana. Da to ni ok zaradi ZAČIMB. Jaz pa sem jo samo debelo pogledala. Ne vem, od kod ljudem, da začimbe redijo... groza. No, pa sem se razpisala. Vem želim lep dan, upam pa na čim manj dežja... petrusha Sporočilo je spremenil(a) petrusha dne 18. apr 2005 09:25:12

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

18. apr 2005 9:25

Hey! Punce, punce?!? Kakšne vikende pa imate to? Vidim, da vam je prišlo kar v navado, da med vikendi grešite, ampak za to ni izgovora. Edino za Rožico, ker je mogla dokazat svoje. Jej, jej, jej! No, moja tehnica se je začela počasi gibati, ampak počasi in to na 56.dan. Vse skupaj je zdaj -5 kg. Glavno krizo smo dali čez, zdej pa veselo na zmanjšanje kg. No, kje imate zdej rezultate svoje diete? Ponedeljek je tu!!!!!!!!!!!!!!!!? Veste kaj? Jaz imam pa tolk dobre sodelavke, da vedno kadar imajo rojstni dan, vprašajo kdaj imam beljakovinski dan, in takrat prinesejo narezek v službo. A ni to super? Pa mi ni treba grešiti. Pecivo pa pač pustim za druge. Barbolinka koliko kilogramov pa imaš zdej? Jaz tudi ne upoštevam vodnega dne, ampak imam takrat sadni dan 2 dni. Čao. Sporočilo je spremenil(a) Luccy dne 18. apr 2005 09:32:34

neznan uporabnik

18. apr 2005 9:48

Pozdrav, joj koliko ste napisale. 3 dni nisem brala foruma pa sem morala sedaj 6 strani prebrati. Tudi jaz sem majčkeno grešila. Vendar sem bila toliko bolj fizično aktivna. vipercat vračam pozdrav. tudi jaz sem bila včeraj na Dobenu. samo sem šla peš z Rašice na Dobeno in potem na stolp. Pa je na stolpu eni kolegici tako cuker padel da je kupila Lilapause z karamelo. Ja seveda sem jo tudi jaz pojedla. Danes si nisem upala stopiti na tehtnico. Nisem hotela biti slabe volje navsezgodaj zjutraj. LP barbi1

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

18. apr 2005 10:10

Hojla, bolj od sadnega dneva sovražim samo še jutro po sadnem dnevu! Zato sem si pripravila zmiksano banano z grenivko in dodatkom jagod, narezanih na koščke. Lepo za oči, dobro za želodec! Komaj čakam, da bo ura 12. Me čakajo siri! Z vikend grehi je pa tako. Če grem domov k staršem, se javim za kuhanje. Vsi so srečni, ker je malo spremembe, najbolj pa mami, ker ji ni treba kuhati. Grehov ni! Pri fantovi mami je težje. K njej raje ne grem, če je na vrsti npr. sadni dan. Če pa imava B dan, prineseva ali meso ali ribe za vse in je spet OK. Poskušava pa čim manj grešiti! Dobra stran te diete je, da že na začetku veš, da traja 3 mesece in nič več! Uživajte v tem lepem sončnem dnevu! K.Mici kuharica Mici

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

18. apr 2005 10:32

Hojla rožice! Evo še mene. Se moram takoj pohvalit. Danes sem na tehtnici ugotovila, da me je od prejšnjega ponedeljka zmanjkalo za 3 kile. Dobro kaj? Se pa ne slepim. Nisem suhica, pa moram dosti dol sklestit (beri vsaj 20 kil), tako da že vem, da na začetku gre ful dol, pol se ti pa ustavi. Ampak bom v trenutnem uspehu uživala. Danes sem na sadju. Kat, bravo, uživaj v pripravah na poroko. To so res lepi trenutki in seveda nepozabni. Naši nosečnici pa želim veliko zdravja in uživaj v nosečnosti. Otroci so krasni, samo tako hitro odrastejo. Vidim, da ste vse pridne, majhne pregrehe pa tudi sodijo k ljudem. Kaj čemo. Če bi bile že prej karakterji, nam zdaj ne bi bilo treba jamrat na tem forumu, kako moramo kile zbijat. A ni tako? Tudi jaz sem zasvojena s tem forumom. Zaradi dela nimam časa veliko pisat, berem vas pa vmes na hitro, tako da se ne zgubim v preveč straneh. Sem kar prijavljena na forum, potem, ko pa imam čas pa hitro skočim prečekirat kaj je novega. Superca ste vse. Lep dan in veliko sončka. Gobica

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. apr 2005 11:12

riba-ribica, to je normalno, saj je pomlad:) Mene tudi razganja:) Ampak midve ne hujšava - če bi bili vsak 4. dan na sadju, bi bilo verjetno drugače... rožica in sara, daljni sorodniki niso nikoli zadovoljni s težo! Mene so pa skoz zafrkavali, da sem shujšala - tudi kadar sem se zredila! Potem sem recimo shujšala in so rekli, da sem se zredila! Pri nas je tak sicer mamin fotr (to zame ni dedek, ker je dedek nekaj prijaznega, kar on ni) in ne ženske - pač nekateri ljudje hočejo provocirat in najboljše kar lahko narediš, je, da se ne meniš za njih, ker so v bistvu bogi, da nimajo toliko samozavesti, da si morajo na ta način ego pumpat! So pa res čudni ti ljudje, se strinjam! lani sem se malo zredila čez zimo, ampak še daleč nisem bila debela (168 cm, 55,5 kg) in mi je tudi ena znanka takoj komentirala precej zajedljivo:) Sem si mislila, najprej pred svojim pragom pometi, rekla ji pa nisem nič, ni melo smisla, itak ne razumejo:) Meni taki, ki niso dobronamerni niso motoivacija, mi je bil pa en prijatelj, ki me lani že dolgo ni videl in me je potem vprašal, če sem nehala športat. Sem ga vprašala, če se zelo vidi:) Takrat sem takoj ukrepala(začela pospešeno športat), čeprav je bila razlika v kilah samo 3 - ampak kje in katere:) Se je pa takoj poznalo, zato mi ni bilo treba na nobeno dieto:) je pa še boljše, če vam tudi ti dajo zagona, saj se jih vedno kje najde! Meni to ni bilo nikoli jasno, sem imela celo obratne probleme - svoje prijateljice nisem nikoli videla kot debele in je bila včasih kar jezna, ker sem ji vedno rekla, da ji lahko jaz posodim kaj za oblečt, če je rabila! no, zdaj je tudi ona shujšala in se zato ne bo več jezila:) Važno je samo, da vas podpirajo tisti, ki so vam blizu, za ostale pa: ko jih...:)! Moram pa priznat, da vas vse zelo občudujem! Ne vem, če bi jaz zdržala 3 mesece, močno dvomim v to! Jaz moram zdaj jest samo meso in jajca, sadje imam samo 2x na teden v neomejeni količini (kar je grozno tkemu sadježeru), ker imam premalo železa in se mi zdi 14 dni cela večnost, čeprav se vam verjetno zdi to nič od nič! Prejšnjič sem namreč čisto zabluzila s to dieto in ni prijela toliko kot bi morala inse mi je spet začelo vrtet, zato jo moram ponovit malo strožje... Jaz sem vesela, če se samo 1x na dan pregrešim, čeprav sem bila včeraj pridna:) Problem je v tem, da če bom preveč bluzila, spet ne bo delala... Zato se trudim bit čim bolj pridna, no saj pol je že za mano! Ta teden bom probala bit bolj stroga! Vam pa svaka čast! PS.: upam, da nosečnice ne hujšate... To baje ni preveč zdravo za otroka! Veri

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

18. apr 2005 11:54

Veri,pri kosilu si privošči kozarček terana,pomaga bolj kot vsa jajca in meso skupaj!Pa še eno vprašanje za hujšarice:z prvim majem pričnem3MD pa me zanima kako je z pritiskom pri tej dieti(imam obupno nizkega)?LP Bernarda

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

18. apr 2005 12:40

terlikar 1, jaz sem z dieto poskusala, pa mi ni slo - med drugim tudi zaradi prenizkega pritiska, ki je bil med dieto se nizji. ene pa pravijo, da jim je slo ... bodo same povedale. sara

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

18. apr 2005 13:02

O, Veri in Bernarda (Telnikar 1) kako lepo da se še kdo drug oglasi v našo hujšarsko debato! Pa obe mata prav luštne recepte oz. prispevata veliko koristnih nasvetov, vaju moram pohvalit! Samo jaz, ki sem bila še pred kratkim v ritmu B-Š-OH-S, imam recepte trenutno predvsem na papirju, sprobala jih pa še nisem veliko, bo treba zdaj nadoknadit, samo ne preveč naenkrat, da se trud 3 mesecev in še več ne izniči... Benarda, s pritiskom je pa tako, meni se je znižal, sem pa že prej imela normalnega in razlike iz samega počutja nisem opazila (sem si ga slučajno merila), možu, ki je imel prej previsokega in že precej časa doma z mano večinoma je hrano po pricipu ločevanja, pa se je normaliziral, mislim pa, da se bo našla - in oglasila - tudi kakšna hujšarica, ki je štartala s precej nizkim. Najbrž pa posvet z zdravnikom ne bi bil odveč, čeprav nizek pritisk ni tako kritičen. No, pa DOBRODOŠLA! Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti