ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

12. apr 2005 12:06

barbolinka, jaz sem si v 9. mesecu vsak dan skuhala čaj iz svežega petršilja. Res je, da je nagravžen, smpak v sili še hudič muhe žre... jaz pa sem bila kot balonček. In res je pomagalo. Tejčica, kako pa kaj počutje danes lp petrusha

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. apr 2005 12:11

Hojla! Hej punce,če bi rade hujšale,boste se že morale potruditi in jest bolj borovo hrano!Torej čim manj mastno in sladko. Ethel,namesto tiste tvoje frtalije pojej navadno kuhano jajce z veliko solate in zraven košček kruha. Jejte predvsem kuhane,dušene jedi,pa kaj na žaru pečenega,tudi v pečici,na daleč pa se izogibajte ocvrtih jedi(ocvrta jajca,ocvrt krompir,pohano ...) Naj vam ne bo žal,če se morate nečemu odpovedat.Vedite,da vam takšna hrana bolj škoduje kot koristi.In če se imate vsaj malo rade,ne bi smelo biti nobenega problema! Jejte zato da boste živeli in ne živet zato,da bi jedli!!!!! Barbolinka,ti pa čim več pij,peteršiljev čaj pa resnično pomaga,tudi peteršiljeva juha! Pomaga tudi omelin čaj in dobro je če daš med kuhanjem v jed tudi malo rožmarina(pač v tiste jedi v katere paše).Mislim,da je to bolje,kot pa takoj letet v lekarno po neka odvajala,ki ti bodo prej škodovala kot koristila. No mejte se lepo,jaz grem uživat regrat! Marjetka cvetka

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. apr 2005 12:47

Nekaj me zanima, mogoče bo kateri se zdelo čudno, ampak zanima me postopek kuhanja peteršiljevega čaja. V vodo daš svež peteršilj in počakaš da zavre in potem ohlajenega popiješ ne? Barbolinka

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

12. apr 2005 14:53

Danes se že drugič oglašam. Nisem še zasledila problema, ki ga jaz imam. Namreč odkar sem začela 3MD dieto, imam slab zadah iz ust, vsaj jaz tako čutim, ne vem pa kako ljudje okrog mene. Ampak to je zelo slab občutek, da misliš, da ti smrdi iz ust. Od začetka sem imela tudi bele obloge. Sem si izpirala tudi z žajbljem, pa ni ali pa le malo pomagalo. Prosim za nasvete. Lp. lkc

neznan uporabnik

12. apr 2005 15:06

barbolinka glede zastajanja vode... jaz bi ti poleg vsega svetovala še drenažo, pri kozmetičarki. Je prav fino, se sprostiš pa še nekaj koristnega narediš za svoje telo. Včasih se je potrebno tudi malo pocrkljat. LP barbi1

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

12. apr 2005 15:27

Barbolinka, točno tako. Samo jaz sem še pustla kako minutko vreti, samo dala sem na manj. Priporočam pa ti, da si čaj delaj zvečer ali pa takrat, ko nobenega ni doma, saj ne diši najbolj... :))) Pa lep dan še naprej petrusha

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. apr 2005 15:45

Tejčica Čestitke vsem v družini!!! Po praznovanju in nazdravljanju na srečo male Eme pa se nam le pridruži. Lelyka lepo da si se opogumila si na pravem naslovu za pridobivanje motivacije. Drugače pa nas je tu na forumu veliko povratnic in vsaj moje izkušnje so take, da gre v drugo počasneje dol. veliko uspeha! Ethel, tebi pa veliko uspeha pri današnjem vodnem dnevu. Bolje 2 kg manj kot več. A ne? Drugače pa se tudi jaz strinjam z Marjetko cvetko, da je treba prilagodit prehrano saj smo vendar na dieti, pač glede na to kakšen minus si kdo želi. Če želiš izgubiti več, jej v glavnem dušeno ali kuhano hrano z čim manj maščobe. Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

12. apr 2005 16:01

Hello! Jaz sem tud nova, oziroma stara hujšarica. Danes imam 50. dan hujšanja in redno berem vaš, naš forum. Trenutno sem očitno v najhujšem času diete, ker teža kar stoji in stoji. Joj, joj. Ali me lahko kako potolažite, motivirate?!? Ta drugi mesec me ubija. Prvi mesec so mi šle dol kar 4 kg. Kdaj bodo pa spet začele it dol?

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. apr 2005 16:30

Luccy HY! Nič se ne sekirat, vem da je to najtežji del diete, ko se nikamor ne prestavi. Kaj pa centimetri? Se meriš? Če se ne ti priporočam, da se pričneš, ker se v tem obdobju najbolj pozna na postavi ( cm ). Vsekakor pa vstrajaj, čeprav je včasih težko, pridi na forum kaj preberi al pa kaj natipkaj, boš videla, da dnevi kar minevajo. Zdaj je led prebit, pridruži se nam večkrat tudi v tipkani besedi. In vsekakor vstrajaj naprej se izplača. Čeprav je želja po pregrehah včasih močna se spomni, da je naša volja močnejša in če kdaj podvomiš v svojo voljo, poglej po forumu in spomnila se boš zakaj se odrekaš, ker verjamem, da si tudi ti navaden smrtnik, ki ima tako vspone in padce kot mi vsi. In prav to, da veš da nisi sam nas žene naprej, predvsem pa mislim, da nam pomaga to, da se ne smilimo same sebi, ker vidimo koliko je ljudi s podobnimi izkušnjami, težavami,....kot jih imamo same. In jih skušamo skupaj premagati, ker le me vemo kaj najbolj potrebujemo v določenemu trenutku, tolažbo, spodbudo ali pohvalo. In vse to sem jaz našla tu! Hvala vam! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

12. apr 2005 19:08

HY! Hvala Rožica. Napisala si veliko vzpodbudnih besed. Mislim, da bodo prav tako kot meni, pomagale tudi drugim, ki se trudijo, da bi izgubile čimveč kilogramčkov. Ja, se merim in sem res opazila, da je šlo kar nekaj cm, ampak kilce ... Ne vem, zdelo se mi je čudno, da se cm manjšajo, kg pa ne. Mogoče se pa telo oblikuje, kaj pa vem. Jaz sem pa že mislila, da je tako s to dieto. Do določenih kilogramčkov dol, pol pa konc. Da ne bom izgubila nobene kilce več. Najboljš, da se zdej nekaj časa ne tehtam. Kaj pravite? Kako ste pa ve šle skozi to krizo?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti