11. apr 2005 12:00
Ne, samo noge delajo. S tem ko so rahlo dvignjene, pa delajo trebušne mišice. Mi je ful težko to pisat, je lažje praktično prikazat.
11. apr 2005 12:00
Ne, samo noge delajo. S tem ko so rahlo dvignjene, pa delajo trebušne mišice. Mi je ful težko to pisat, je lažje praktično prikazat.
11. apr 2005 12:15
žogica, hvala za obrazložitev, bom tudi sama v bodoče vztrajala. Seveda od začetka pol manj, če bo le šlo, saj drugače bom "hin" glede na mojo zakrnelost! In kar danes zvečer bom začela. Brez odloga in pika. Glede razlage : Pa pokaži praktično, če ti je lažje, če boš le uspela. Ha, ha, ha, malo heca mora biti. Veš mislim, da si si izmislila kar prilegajoče se ime. Saj si zleda res poskočna kakor žogica. Ti jutri poročam, kako je bilo z mojo vadbo. Bajči.neznan uporabnik
11. apr 2005 13:01
Pozdravljene vse hujšajoče. Že nekaj časa se nisem oglasila, sem pa spremljala dogajenje na forumu. Naj povem, da je mene tudi ta vikend čisto dotolkel. vse je bilo lepo in prav, do včeraj popoldne ko sem jedla, čeprav nisem bila lačna. Pismo sem jezna, pa tako sem bila disciplinirana. mislim, da je bilo krivo vreme pa še z mamo sem se skregala. Kriva sem itak sama, da sem jedla. Rada bi povedala da se najdem v pisanju oz. izpovedih vsake od vas. Lep in upešen dan. barbi1
11. apr 2005 13:24
haj Kar malo sem potolažena,ker vidim da nisem bila samo jaz grešnica čez vikend čeprav nobeni ne privoščim za grešne kilaže.Danes imam sadni dan zato sem sklenila da ga bom tudi jutri ponovila . Popila bom veliko vode ,če pa bo slučajno kriza si bom skuhala malo zelenjave-brokoli imam ga zelo rada kar tako skuhan nad soparo. Opazila sem da vas je kar nekaj končalo z dieto 3MD VSEM ČESTITKE novom članicam pa korajžno z minusami nad kilogrami. Komaj čakam da posije sonček saj takrat imam boljšo motivacijo za hujšanje ta dež pa me prav utruja. Zdej moram pa kuhat za moje šolarje saj pridejo domov lačni kot volk. čao se še tipkamo
11. apr 2005 14:16
Bessybori, v drugi rundi sem imela iste probleme kot ti. Nekako sem mislila, da bodo kilogrami sami od sebe šli, ko že točno vem, kako dieta laufa in kdaj je kaj na vrsti. NAPAKA! Sama sem to rešila tako, da sem se postavila sama proti sebi in se vprašala: Kaj zdaj? Misliš to speljat ali kaj?" Zase vem, da drugič nisem imela tako trdno postavljenega cilja kot prvič. Ko sem si resno postavila cilj, je šlo lažje. Res, postavi si cilj: hočem se počutiti tako in tako... ali želim videti te in te kilograme oz. ob koncu diete bom imela to konfekcijsko številko... ali kaj podobnega. Jaz sem na prvo mesto dajala počutje, ne številko na tehtnici. In ko imaš enkrat cilj, te to vodi v pravi smeri in se lažje odrečeš čokoladam in zdrugim "nevarnostim". Upam, da sem ti kaj pomagala. S tabo smo in ta težava ni nepremagljiva! Samo poštena bodi sama do sebe. Želim ti veliko volje, čim manj borb in čim boljše počutje! Sy
11. apr 2005 14:48
sy, hvala za bodrilne besede. Mi veliko pomeni, ko vidim da tudi druge sočustvujete z mano in me bodrite. Danes, sem že dobila kar nekaj motivacije in upam da me bo držalo do večera. Sedaj sem sredi dneva in nimam problemov, upam da bo tako tudi zvečer. Hvala Sy in vse druge. Vam bom jutri poročala. Lagati ne morem, ker nisem tak človek. Morda mi bo nerodno, da bi grešila kljub vsemu bodrenju in bo to močnejše kot želja po raznih prigrizkih zvečer. Sicer pa sem si zadala trebušnjake za večerjo in upam, da bo to držalo. Bajči do jutri.
11. apr 2005 14:58
Ej, bessybori, ko boš slučajno zvečer pogledala v hladilnik in te bo kaj grabilo, se spomni, da te čaka ena poskočna Žogica s palico v rokah, da boš dobila po prstih.....
11. apr 2005 15:32
Živjo Že nekaj časa se nisem oglasila, pa sem vsak dan z vami. Prejštnji teden sem zaključila 3MD, zdaj pa so nastopile težave. Kar naenkrat se ne znam več obvladati, danes sem se prenajedla, bojim se, kako bom obdržala novo težo oz. še kakih 5 do 6 kil bo treba dat dol. Zanima me, kakšna je druga Rinina knjižica. Ali je zasnovana tako, da te vodi shozi prehodno obdobje z recepti? Ali se hrana še vedno ločuje vsak dan posebej, ali le posamezen obrok? Kaj bi bilo narobe, če bi dieto nadaljevala tudi po končanih 3 mesecih? Punce, prosim za malo motivacije. Naj vsem kaj kmalu posije sonce, upam da se bom takrat pobrala tudi jaz. Adijo MICL
11. apr 2005 21:21
Drage moje damice, končno sem teta!!! Danes popoldan je moja sestra dobila hčerkico Emo. Sem happy, happy, happy... Jutri šibamo na Gorenjsko, da vidim to malo štručko. Sem pa jokala kot že dolgo ne! Pa tudi pila kot že dolgo ne! Je povsem logično, da danes ni bil primeren dan za štart z dieto. Sicer sem jedla vse pravilno, samo nazdravljala sem malo preveč. Jutri pa je fešta še na Gorenjskem, v sredo pa ponovno štartam. Sam ne me kregat, sem mogla (in še bom) nazdravit na mojo prvo nečakinjo. Bessybori, sem za predlagano. Sam kot si najbrž že ugotovila, je moj štart preložen za dva dni. Potem pa šibajo podatki. Hčerka je sedaj končno zaspala, mene pa v hladilniku čaka nova flaša refoška. Kaže da bo jutri težek dan... Pozdravček! tejčica
11. apr 2005 21:34
tejčica, čestitke tebi in tvoji sestri seveda zelo dober razlog, da prestaviš dieto za nekaj dni. Pa kar pridno nazdravljaj mali sončici, da bo zeloooo zdrava... Pa še eno priporočilo: ko ga maš orng pod kapo, preden greš spat pojej nekaj sladkega in spij čim več vode. Garantirano razpolovi mačka. Drugi dan pa vse razen kave!! Preizkušeno tudi iz strani mojega brata, ki pa je študent... pa saj veste, da so čage tam nonstop... no, pa lahko noč vsem petrushaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Bananin puding z vanilijevimi rogljički