ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. apr 2005 9:03

vipercat, tudi jaz sem koncala in imam -14 kg. Marjetka cvetka, si bila pa pridna, da si pridobila samo 2 kg. Upam, da bo tudi meni ratalo. Si me pa spomnila, kolikokrat sem jedla "prazen" regrat, kar pomeni brez krompirja. Pa saj sem se navadila. Mislim, da bo vam v tej rundi malo lažje, ker bo vedno več zelenjave na voljo, pa tudi tako draga ne bo več. marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

12. apr 2005 9:27

hojla! uradno 2.dan. saj me sram, ampak mene to slabo vreme spravi v tako depresivno (beri požrešno vzdušje). ura je šele 9. jaz sem pa pojedla 2 banani. pa sem še kr lačna. ko bi vsaj bila v službi, do 11h niti pomislim ne na hrano. tudi elan za pomladansko čiščenje je upadel - kako le ne bi, ko je pa popolnoma zimska atmosfera zaenkrat se torej nisem prekršila. včeraj sem kosila šele ob 16.30- špinačo in kuhano govedino. mi ni nič manjkalo. danes pa se me že loteva kriza. ti Š dnevi. ko se mi nič ne lušta najbrž bom zvečer stopla na fitnes, pol me vsaj malo nazaj prinese. razmišljam pa o nakupu digitalne tehtnice. mogoče mi bo dalo malo več volje to klestenje dekagramov, ki jih zdaj ne vidim. upam, d anisem koga spravla v depresijo. saj se bom poboljšala . ODLJUBIM! KAKO STE OSTALE PUNCE. saj res, TETA tejčica ČESTITAM! joj, kar podoživim svoj porod, pa tisto obdobje, ko sem čakala na svoje nečakinje. bom kr nehala, da ne dobim kakih skomin na podorčju rojevanja sem zaključila kariero. saj res, kako naša nosečnica? nalin a ne? pa vipercat, kolk sio dozdaj zgubila?? ti si iz mojega prvega letošnjega štarta kameradinja, kajne? daj me zmotiviraj, pa napiši kolk si skup skočla pozdravček, tabina

lelyka  

član od: 12.4.2005

sporočila: 10

12. apr 2005 9:43

Ojla! No, pa sem se koncno opogumila in se odlocila, da se tudi jaz pridruzim tej debati Spremljam vas ze kar dolgo casa, moram reci, da je ta forum prav fajn zadeva. No, jaz sem svojo dieto ze dala skoz in rezultat je bil -6 kg. Sem sicer zelo zadovoljna, ceprav je bil cilj -12,5 kg. Tako, da sem se odlocila, da grem ponovno na dieto in moram reci, da se je kr tezko ponovno motivirat. Vedno mam v glavi, da sem svoje tri mesece ze dala skozi..Ampak upam, da mi bo uspelo zdrzati se to rundo.. Povejte mi, a grejo v drugo kej kilogrami tezje dol..Da vem kaj me caka..Moram se mal motivirat Lep dan vsem lelyka

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

12. apr 2005 10:43

Pozdrav vsem. Me, ki smo končale, vas bolj samo beremo. Vipercat, končni rezultat je - 5 kg. Sicer pa želim vsem tistim novim in starim novim, da se držite in uspešno spravljate dol kg, čeprav je meni osebno bil bolj všeč čas zime za hujšanje (po novem letu), ker je dan kratek, pa grem bolj hitro v posteljo, pa me ne skomina po dobri večerji. Za enkrat po enem tednu so kg še vedno isti, jih imam budno na tehtnici, da ne bi slučajno pobezljali, čeprav sem se tudi jaz parkrat pregrešila (beri: se najedla do ušes). LP. lkc

Ethel  

član od: 27.3.2003

sporočila: 35

12. apr 2005 10:48

Danes je moj 29. dan in je minusa samo -2kg :.( Še eno vprašanje mam, pod kakšen dan spada frtalija z zelenjavo oz. zelišči pod B ali OH? Frtalija je namreč jed iz jajc,kruha namočenega v mleku, moke in zelenjave. Hvala za odgovore in LP. Ethel Ethel

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. apr 2005 10:59

Lep pozdrav! Čestitke vsem suhicam, ki ste končale dieto in čestitke vsem novim hujšaricam, da ste se opogumile in se pridružile v naš klub!!!! Moram vam zaupati, da sem tak slabe volje, ker mi že 14 dni teža stoji. Niti gor niti dol mi ne gre. Baje sem polna vode, tak so mi rekli na telovadbi, sploh se mi ne odvaja voda ven iz telesa. Kako naj rešim ta problem? Hvala za odgovore že vnaprej! Barbolinka

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

12. apr 2005 11:26

Frtalja je B dan, malo manj daj moke in kruha, pa bo. Barbolinka, jaz se koncentriram na pitje vode največ dopoldan, cca 2l, popoldan manj in zvečer samo, če sem žejna. Čez dan gremo večkrat l...., ponoči pa spimo in zato več vode ostane v telesu. Če pa ne bo bolje, ti ostaja lasex za odvajanje. Dobiš ga na recept, vendar nisem pristaš kemije. V drugem mesecu 3MD teža ponavadi cca 3 tedne skoraj stoji. To je praksa. Saj bo bolje. lp Irena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. apr 2005 11:38

Barbolinka, pravijo, da je sveži peteršilj zelo dober naravni odvajalec vode. Pa ne pretiravati s soljo, ker potem telo slabše "odvodnjava". marjanca45

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

12. apr 2005 11:46

Najlepša hvala za odgovore! Barbolinka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

12. apr 2005 12:03

Zdravo, punce! Čestitam vsem za dosežene uspehe in tistem, ki so se odločile začeti znova ali prvič. Podpora je res super, hujjšanje z vami je lažje. Micl, knjižnice so res super. Jaz si vedno vzamem no skoraj vedno tudi kakšno knjigo o hušanju, ravno danes bom vrnila knjigo zakoncev Diamond, ki opisuje hujšanje z ločevanjem živil. Stvar izvira iz leta 1945, razlage so dobre, prepričale so me, da bom ostala na takšnem načinu prehranjevanja še naprej. Naslov knjige je Živeti zdravo. V Mariboru je vreme povsem neprimerno za kolesarjenje, zato bom žal morala hoditi peš. Na Pohorju gledamo sneg, zato je tudi temu primerno mrzlo. Namesto vode pijem topli čaj. Deževni pozdrav! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti