ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

12. maj 2005 12:58

Vidite, rožice, zato se lepo potrudite, da boste čimprej na koncu, potem pa vse take dileme odpadejo. Mesec in pol sem že "zunaj", pa je prehranjevanje prava pravljica. Sploh ni problema z vzdrževanjem teže. In kako krasno je, ko si lahko sama določim, kaj bom kateri dan jedla. Tejčica, Rožica, Tabina, Lisička in ostale, koliko še imate do konca ? marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

12. maj 2005 13:04

Marjanca, jaz bom imela v torek 1. vodni dan v tem krogu. Sicer se pa z vzponi in padci pri 3MD ubadam že od 1.2. in to rundo res nameravam iti do konca!!! tejčica

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

12. maj 2005 13:06

Zdravo! Sem na sadju, hkrati pa moram pripravljam malo hrane za popoldanski obisk moje tete in strica - polnjeno francosko struco (recept sem dobila v tukajsni zbirki) in jagode pomocene v belo kuverturo, v rjavo kuvrturo in sladkor. Veckrat sem se ze zmotila, pa hotla prst obliznit, ker sem ga pomocla v cokolado. Zadnji hip sem se ustavila. Sam kaj te jagode lepo zgledajo, prav za v casopis. Sem jagode kupila v Lj na trznici - sem se morala prav potrudit, da sem nasla slovenske - so lepe, cvrste in sladke!!! Upam, da bom zdrzala in se ne bom potem popoldan pregresila. Da vam pa povem, 13. v mesecu in poleg tega se petek je prav srecen dan. Jaz sem se rodila na petek 13. in ce pogledam tako do sedaj - imam zelo dobro zivljenje, nic se ne morem pritozevat (al se pa z vsem sprijaznim). Moja mami celo prav, da je to odlicen dan! LP, Barbara Busy Bee

Lady_L  

član od: 26.8.2003

sporočila: 1260

12. maj 2005 13:16

Danas mi je 4. dan dijete i na voću sam. Vaga mi pokazuje -1,5kg. WOW Nisam gladna, nisam nervozna i još nisam došla u napast da bih pojela nešto sa strane kaj mi zamiriši. Dapače, ful sam nabrijana za ovu dijetu i vidim se za 3 mjeseca u ful novom izdanju. Ujutro sam s kćerkicom bila u šetnji i po povratku kući u ljekarni sam si kupila Vichy protiv celulita. Smatram da bi se u mjesec dana trebao vidjeti nekakav rezultat kaj se tiče celulita, jer sam usput i na dijeti. Koristite li i vi nekaj protiv celulita? Sunčani pozdrav iz Zagreba! Lidija...

marjanca45  

12. maj 2005 13:35

Tejčica, dobro si napisala - z vzponi in padci. Glavno pri vsem pa je, da vztrajaš in greš proti cilju. Busy Bee, to kar delaš danes-kuhaš same poslastice, je res težek preizkus tvoje trdnosti. In ko jo boš uspešno prestala, boš zelo ponosna nase. Zame petek 13. žal ni srečen dan, saj je na tak dan umrl moj mož (skoraj neverjetno, ampak je žal res). Pa živim v stanovanju št. 13. Nikoli nisem bila vraževerna, pa vendar 13 ne maram. Lady L proti celulitu nisem nikoli ničesar uporabljala. Uporabljam navadno mleko za telo. Sicer pa skrbim za porabo kalorij z gibanjem, pa tudi sama prehrana in pitje velikih količin vode mi je skoraj odpravilo celulit ( shujšala sem 14 kg). marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. maj 2005 13:38

Lisička Super! Če nisva preživeli skupaj vodnega dneva lani jeseni, ga bova pa zdaj. Tudi jaz imam jutri vodni dan. Vedno bolj opažam, da se nas spet druži veliko "ta starih". Me veseli, da nas je življenje spet zbližalo. Sem se pa spraševala kaj je bilo s tabo, si za kratek čas kar potihnila? Važno je, da si našla pravo pot in da gremo našim ciljem naproti. Skupaj nam je lažje !!!! na jutrišnji dan. :) Marjanca45 jaz imam jutri 58.dan (VODA), do konca imam torej še en mesec. Če povem po pravici še nisem izračunala točnega datuma. Te pa občudujem, da ti tako uspeva! Predvidevam, da tudi z našo pomočjo. :) Bessybory, začni potem gre vse samo od sebe naprej! Zacni! Zacetek je polovica dela. Ne čakaj na pravi trenutek, ker se vedno najde kakšen izgovor..... Začni! In videla boš kako preprosto je. Pa saj to že veš. Uspeh je odvisen od tebe same. Zato jutri začni in vstrajaj z nami do konca, do zastavljenega cilja!!! Tu nas je veliko, ki bomo tudi tebi stale ob strani. Kaj ne da punce ? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

12. maj 2005 13:42

Jaz imem 1.vodni dan jutri,ker sem ga prestavila iz ponedeljka, ker se mi ni izšlo. Do sedaj nisem toliko skujšala, kot sem upala, centimetri mi gredo kar nekaj dol. Se bom morala v drugih dveh mesecih bolj potrudit, sploh pri gibanju. Marjanca45, če bom tebe brala, vem da bom zdržala. Gobica

marjanca45  

12. maj 2005 13:58

Rožica in ostala dekleta, jasno je kot beli dan, da brez vas veliko stvar ne bi zmogla. Prvi pogoj za izvajanje te diete je človek sam, njegova glava, volja, cilj, ki si ga postavi. Ampak pot do cilja je dolga in zapletena, polna vzponov in padcev, kot pravi Tejčica. In na tej poti ste oz. smo potrebne druga drugi. Kako zelo, to ve vsaka sama. Zase vem, da bi takrat malo pred koncem obupala, če ne bi bilo vas. Res. Potem pa sem vas brala, jokala zraven in si rekla: "Poglej, koliko dekletom ni vseeno, kaj se dogaja s teboj !" Se spomnim Tabininega Neeeeeeeeeeeeeeee. Vse to me je postavilo na noge. Kot da so solze odplavile moje slabe trenutke in potem zame ni bilo več problema. In vedno vam bom hvaležna in še vedno si tako zelo želim, da bi vas osebno spoznala. Upam, da na bo uspelo. Lisička, glavno je, da veš, kaj moraš še izboljšati in prišel bo dan D, ko boš to izvedla. Saj bo vreme vedno lepše in nas bo vabilo ven, stran od hladilnikov, kavčev itd. Odhajam domov. Preživite lep dan ! Če bo doma delal internet, bom še kaj pisala, sicer pa jutri zjutraj. Komaj čakam. marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

12. maj 2005 14:33

marjanca- o kakem koncu ti to?! :)))) pa jaz sem na 3md letos že petič. fenomen ;) od 1.1. vsak emsec začnem, upam in verjamem da tokrat pridem do konca. 12. dan je danes- se mi zdi, tam nekje. ne štejem ravno, ker če zdaj začnem o vodnem dnevu razmišljat me ves pogum mine. mam pa tam nekje eno zvezdico označeno, ki jo bom vidla dan pred h2o dnevom :))) marjanca, že tako me mrazi kuj durh, pa mi ob tvojem pisanju mravljinci šli. a je mogoče vzpostavit nek prijateljski krog z ljudmi, ki jih ne poznamo? včasih se sama vstrašim teh svojih pobegov v naš virtualni svet, da ga lepega dneva ne bo in se preveč opiram nanj. ampak vem, da v tem virtualnem svetu obstajajo pravi ljudje, ki jih v realnem svetu tako težko srečaš toliko na enem mestu.... ah, me je spet zaneslo... Bessybori, nekaj samo naj ti rečem. Sama sem rabila nek klik, nekaj, kar me bo pritegnilo, da se odločim, pa to ni bila ne kolegica, ne mož, ne skupina ki je štartala hkrati, enostavno nekega dne po enotedenskem pucanju glave in razmišljanju ali mi to nekontrolirano žrtje nudi kako veselje, sem se odločla. nisem čakala na ponedeljek ne na jutri. enostavno ZDAJ sem se odločla.- zelo zelo veliko k temu pa so pripomogla dekleta tukaj in njihova volja. zatorej, nič se ne priganjaj, sama moraš ugotoviti, kdaj bo tisti trenutek. me pa te čakamo.... in ti stojimo ob strani kadarkoli boš potrebovala. punce, zunaj sonce sije. mi kr dobro voljo vlije. zdaj se pa rima samo še olje..ker se sodi v 3md bom rajš končala.... papa, tabina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. maj 2005 15:43

Tabina, povej mi nekaj. Koliko pa si lažja od 1.1.2005 ? Saj to sploh ni važno koliki dan je, tudi sama ne štejem dnevov, preprosto se prehranjujem po tem načinu iz dneva v dan. Pa kar mine. Se mi zdi, da prej kot če bi štela koliko dni še... Še nekaj, nič ne upaj da prideš do konca. Tokrat boš šla do konca!!!! Ti ne pustim odnehat! Lp, Ržica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti