12. maj 2005 14:33
marjanca- o kakem koncu ti to?! :)))) pa jaz sem na 3md letos že petič. fenomen ;) od 1.1. vsak emsec začnem, upam in verjamem da tokrat pridem do konca. 12. dan je danes- se mi zdi, tam nekje. ne štejem ravno, ker če zdaj začnem o vodnem dnevu razmišljat me ves pogum mine. mam pa tam nekje eno zvezdico označeno, ki jo bom vidla dan pred h2o dnevom :)))
marjanca, že tako me mrazi kuj durh, pa mi ob tvojem pisanju mravljinci šli. a je mogoče vzpostavit nek prijateljski krog z ljudmi, ki jih ne poznamo? včasih se sama vstrašim teh svojih pobegov v naš virtualni svet, da ga lepega dneva ne bo in se preveč opiram nanj. ampak vem, da v tem virtualnem svetu obstajajo pravi ljudje, ki jih v realnem svetu tako težko srečaš toliko na enem mestu.... ah, me je spet zaneslo...
Bessybori, nekaj samo naj ti rečem. Sama sem rabila nek klik, nekaj, kar me bo pritegnilo, da se odločim, pa to ni bila ne kolegica, ne mož, ne skupina ki je štartala hkrati, enostavno nekega dne po enotedenskem pucanju glave in razmišljanju ali mi to nekontrolirano žrtje nudi kako veselje, sem se odločla. nisem čakala na ponedeljek ne na jutri. enostavno ZDAJ sem se odločla.- zelo zelo veliko k temu pa so pripomogla dekleta tukaj in njihova volja. zatorej, nič se ne priganjaj, sama moraš ugotoviti, kdaj bo tisti trenutek. me pa te čakamo.... in ti stojimo ob strani kadarkoli boš potrebovala.
punce, zunaj sonce sije.
mi kr dobro voljo vlije.
zdaj se pa rima samo še olje..ker se sodi v 3md bom rajš končala....
papa,
tabina