12. maj 2005 9:57
Jutro!
Tejčica, ne kliči vraga. Tudi jaz še nikoli nisem hujšala v prsi. Pa sem si vedno želela manjše....
Ne želi si preveč, da se ne zgodi....
Sicer pa pa je treba po vsem telesu izgubljat maščobo, ker bo drugače ras postala kakšna plaboy....
Tabina moj obseg je 10 cm manjši! Mislim, da o šoku ni treba razlagat!!! Pa tudi tolažba, da se najprej vrne tja ne pride v poštev! Bom raje kar s čim drugim napolnila košarice, če ne s čim drugim pa kar za robčki.
Tudi jaz imam danes sadni dan.
Sandika še nekaj zate:
POROVA POLIVKA:
Por narežeš, ga pražiš na žlički olja, dodaš česen, kasneje malo kocke, začimbe in malo žličko smetane (jaz ne dodam smetane ampak dodam raje malo podmeta, da se omaka zgosti. Sama sem mnenja, da malo moke ne bo škodovalo, ker je moka tudi v testeninah). Pokuhaš, dodaš kuhane makarone (ali kaj drugega), premešaš in ... DOBER TEK! Z veliko skledo solate seveda!
PARADIŽNIKOVA OMAKA:
Prepraži čebolo, dodaj paradižnik in praži tako dolgo, da se razpusti. Zalij z vodo, dodaj začimbe in kuhaj. Na koncu vse zmešam z paličnim mešalnikom.
Kjer se je da uporabim mešalnik, da na tak način zgostim omako, vendar vseeno mislim, da jo lahko brez skrbi zgostiš z malo moke.
Recepte si lahko ogledaš na tem linku:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614
Mogoče boš našla kaj uporabnega.
Jaz sem si pa zadnjič poizkusila narediti prebranec, vendar sem dodala sveži paradižnik po vrhu in dala pečt. Mogoče je bil v tem problem, stvar mi ni bila najbolj všeč. Čeprav obožujem fižol. Mislim, da je paradižnik naredil kiselkast okus.
Bom morala kupit pripravljenega, da vidim kakšen okus mora biti, ker sem ga zadnjič pripravljala sama.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.