12. maj 2005 20:38
Drage moje,
Se moram spovedat. Grešila sem. Moja volja danes je bila totalno v podnu (Danes je Š dan). Že za zajtrk sem bila lačna ko strela potem, ko sem prišla v službo s kolesom. Pojedla sem grozdje in bila že čez eno uro na smrt lačna. Nato sem se dobesedno nabasala (volčja lakota) jabolčnih krhljev - ampak bilo je zares kritično. No, potem me je bolel trebuh, ker sem pojedla čisto preveč.
Ampak to žal še sploh ni vse. Čez eno uro (po 11h) sem bila spet na smrt lačna in v glavi so se mi porajale grešne misli o ocvrtem siru in pomfritu (vem, vem slabše sploh ne more biti) in sem se že skoraj odločila, da ga bom, ampak h sreči smo šli na kosilo skupaj s sodelavci in eden od njih je na Montignacu in je rekel, da bo on moj sir, jaz pa lahko dobim njegov pomfrit (imam Š dan). Sem se rešila - ampak še vedno ni bilo dovolj. Po kosilu me je v želodcu strašansko ščipalo in zaželela sem si piškotov - kokosovih s čokolado. In sem šla in jih kupila. Pa sem prišla v pisarno in jih dala sodelavcu - ampak, ko sem pojedla le enega sem bila izgubljena. Spet sem se jih nabasala - in začudo me je želodec nehal bolet!? Nič ne razumem.
Rezultat je bil sledeč: strašna depresija in občutek, da ne bom zmogla, da sem slabič in sploh grozna oseba. Ko sem prišla domov mi je bilo kar za zjokat se. Še sama živim in sem se počutila tako zelo osamljeno. Potem sem pa poklicala dve prijateljici in sta mi dali toliko moči, da sem se spravila na aerobiko. Začudo mi je pri aerobiki šlo 100 na uro - zadnjič na sadni dan sem bolj klavrno premikala okončine. Se mi zdi, da je šla vsa negativna energija iz mene, ko sem se potila.
Tako, da sem danes orenk grešila kar se hrane tiče in zaslužim vso grajo, čeprav je pa tudi res, da sem naredila 12 km in dala čez intenzivno urio aerobike. Ali mislite, da je še upanje zame? Vsaka spodbudna beseda mi je dragocena, ker sae tako zelo bojim jutrišnjega dne. Ali bom sploh še zmogla?
Hvala punce, ker me berete, žal danes nimam nobenih vzpodbudnih besed.
Vam pa vseeno želim lep večer.
mala mucica