6. maj 2005 19:44
Živjo! Marjanca45, ti sporočim, da sem pred včerajšnem opazila prvi regradov cvet na našem trevniku. Če pohitiš in me obiščeš, boš mogoče še lahko nabrala malo regrada. Riba-ribica, sem videla, da imajo v Eri tehtnico za malo več kot 3000,00 sit. ohitiš in me obiščeš, boš mogoče še lahko nabrala malo regrada. Mala mucica , poglej si pravila na tem linku: http://mojplanet.com/dieta/ Tu boš našla vse osnovne podatke, kdak, kako pogosto jesti,...., časovni razmiki med obroki na določen dan.....itd.... Konkretno na sadni dan, mora med obroki preteči najmanj 2 uri. Za obrok šteje en sadež. Sadja med sabo ne mešamo, le na sadni dan je enkrat na dan dovoljeno mešati ( kosilo). Želim ti veliko uspehov, glede na to, da si zelo aktivna, ne dvomim v to. Se pa tudi jaz počutim veliko bolje, imam več energije, zvečer bi najraje kar skakala... Prekipevam od energije. Mene jutri ne bo pod Pohorje. Delo kliče! Si vas pa močno želim spoznati. Sy, končno si se spet javila. Sem te že pogrešala. Vesela sem zate in ti čestitam za uspeh! Lako dodam, da se tudi jaz "nalivam" z VODO, VODO,.... in opazila sem, da je res zelo pomembna za prebavo, sicer sem to vedela, ampak še nikoli nisem tako občutila kot danes. Vsekakor pa jo potrebuje celotno telo, koža,.... Skratka PIJTE VODO ZA LEPOTO! Pozdravljena bodoča mamica. Uživaj v srečnih trenutkih pričakovanja. Glede slabih izkušenj z debelostjo pa sem pisala pred kratkim, še veste jaz sem tista ki sem zabrusila tastu, da naj me ne vabijo na kosilo, če nimajo dovolj hrane za vse, ko me je zbadal koliko pojem in kako debela sem.... Mislim, da se moramo postaviti zase. Čeprav te rane v duši zelo dolgo skelijo in ne dovolijo tako hitre rasti samozavesti. Grem gledat, če je večerja kuhana. Bernarda jaz bom pa za večerjo riž z grahom in regradovo solato. Moram izkoristiti, ker bo že čez kakšen dan konec. Lp, rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.