ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. maj 2005 9:47

Hojla! Pri nas pa danes na žalost nimamo sončka, pa še kavice si danes ne morem privoščit ker imam sadni dan. Pa že sedaj me mika pecivo ki je ostalo od včeraj. Bo še težka danes, glede na to da me že sedaj matra! Povrhu vsega, pa bom še cel dan brez vas, ker kmalu odhajam in se vrnem šele zvečer. Vikendi so zame res muka, saj mi redkokdaj uspe brez greha. Če bo prevelika kriza, bo spet potreben vodni dan. Upam da imate ostali več energije kot jaz danes. Pa uspešen dan! tejčica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

8. maj 2005 13:18

Joj joj joj, moja dva ravnokar pridno papata juho, pomfri, pohano in solato, jaz pa sem se morala priti malo "pocartat" na forum, da ne bodo skušnjave prevelike. Ampak danes MORAM zdržati na vodi, da se vsaj malo odkupim za včerajšnji sadni dan. Do 21.30 zvečer sem zdržala, potem pa pojedla toliko, kot navadno 3 dni skupaj. Kaj sem vse požrla, vam raje ne povem, da ne bo še katere kap. Tejčica, zakaj pa na sadni dan ne piješ kave? Jaz spijem vsaki dan (tudi vodni) dve - črni, z natrenom, na OH dan pa si jo navadno sladkam. Brez kave res ne bi preživela. Tako kot brez vas ne, saj ne vem komu bi potem jamrala. Nas na SV Štajerske je pred pol ure malo oklestila toča. Zdaj pa sije sonček. Pa ni že april mimo? Aknirad-bombica

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

8. maj 2005 14:06

Ne vem, je to pravi naslov ali ne, ampak zelo bi bila hvaležna za pomoč. Mogoče katera od vas ve, ali obstaja 90 dn. ločevalna dieta tudi v hrvaškem jeziku, na internetu mislim? Prosila me je moja teta iz Zagreba, ki nima računalnika, jaz se pa tudi ne znajdem preveč. Pripovedovala sem ji o vaših uspehih, je čisto navdušena. Bi ji sprintala pa poslala. Že vnaprej hvala. l.p.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. maj 2005 14:06

Živjo! Neboste verjele pri nas pa se je v trenutku stemnilo in prčelo snežiti, kasneje pa je udarila toča. No, ni bilo hudo, je vsega že konec. Upam da bo čimprej spet sonček. Tudi jaz se sprašujem, če še ni konec aprila? Maychi, kako ti kaj kažejo kilogrami? Gre zdaj po Montiju kaj več v minus? Sicer vem, da si zelo aktivna, tako da imaš verjetno vedno več mišične mase. Čao. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

aknirad  

8. maj 2005 14:28

Tudi nas je ponovno oklestila toča - kot oreh velika. Prav jokala sem se, ko sem videla kaj dela z vrtom. Kaj bo z mojo zelenjavo? Ne vem, če obstaja dieta v HR, no vsaj še slišala nisem zanjo. Presneto vreme, prav voljo mi vzame do vsega. Saj še na sprehod ne upam, ko pa ne vem, kaj bo letelo z neba čez pol ure. Aknirad-bombica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

8. maj 2005 15:42

Gabriela, vprašaj Lady L, mogoče ve in ti bo pomagala, saj sodeluje na našem forumu vsak dan. Meni je že pomagala. Poskusiti ni greh! Zoran ,hvala za besede o tehtnici. Kupujem novo in me to zelo zanima. Ali naj jih kupin 5 in računam povprečno težo? Šalim se, ampak vseeno ne bi rada na novi tehtala velliko več. Danes sem prišla iz Pristana (kopališče) in tehtala pol kg manj. Toliko ni bilo na nobeni tehtnici že desetletja. Pri nas v Mariboru ni bilo toče, samo nekaj dežja, upam, da vam toča ni uničila zelenjave in sadja, saj to je za hujjšanje vendar nujno potrebno. riba-ribica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

8. maj 2005 15:46

Evo še mene!Aknirad ti mi pa bereš misli,sem se ravno spraševala če lahko na vodni dan pijem kavo.Brez3-4 kafet bi jaz z mojim pritiskom zeeelo težko preživela dan! Včeraj sem bilaOH,danes pa otepam sadje,mi gre mnogo bolje kot zadnjič. Če se ne motim sem jaz nekaj strani nazaj pametovala o bananah in zaprtju,pa se mi je zgodilo ravno to.No in včeraj dopoldne mi je bilo tega dovolj,pa sem v službi "pocukala"cel liter donata.Samo kaj ko je ta vrag začel delovati šele popoldne in to v marketu.Verjemite še nikoli nisem bila doma tako hitro,še dobro da je market blizu.Samo mož me je malo čudno gledal kam neki se mi tako mudi. Seda pa dovolj nakladanja od mene.Lepo se imejte,pa enega lepega sončka vam pošiljam iz Vipavske doline! Bernarda

aknirad  

8. maj 2005 16:44

Kriza na vidiku. Voda mi že pri ušesih ven teče, zebe me kot cucka, lačna sem pa kot volk. Tudi odspala sem že eno rundo, samo da bi mi čas hitreje minil, a nič ne pomaga. Saj ne morem verjet, kaj vse je človek pripravljen storiti za lepoto in lepo postavo. Jutri bom s ponosom gledala na današnji V dan, danes pa po še zelo zelo hudo. Sploh pa, ker se mi v kuhinji tako hinavsko nastavlja pohani zrezek, ki je ostal od kosila. Aknirad-bombica

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

8. maj 2005 16:52

tudi jaz upam, da vam toča ni preveč sklestila zelenjave... kot sem že nekajkrat povedala, sem med tednom odsotna, ae pa trudim, da vzdržujem 3MD, kolikor pač lahko. Po moje zgleda bolj kot nadaljevanje diete, saj mi ne uspe zmeraj jesti isto za kosilo in večerjo, ne jem pa drugega razen sadja dopoldan, zelenjave pa na tone. Smo šli zadnjič s sodelavci jest ven, pa so oni, seveda, uživali v ogromnih dunajcih in pomfritu, pa restanem krompirju, ocvrtih lignjih, skor jih je pa na rit vrglo, ko sem si naročila zelenjavni krožnik, pa še iz tistega so mi pikali gobice in še kaj drugega, češ, kak lahko to jem, da to ni hrana, ampak jaz sem bila sita, oni pa so skoraj obležali za mizo z bolečimi trebuhi. To jim ne morem razlagat, vsi po vrsti pa jamrajo, kak so se v teh tednih zredili, ker so se nam ritem dela in prehrana popolnoma spremenili, jaz pa težo ohranjam, pa tudi kila je še šla dol, tak da sm zdaj na 57 in so res sam še trije dokonca. Ker se ne držim tak dosledno diete, in mi je to postal način življenja, tudi ne mislim nehati po treh mesecih, ker sploh ne znam več drugače jest in mi je slabo, ko mešam stvari med sabo. Grehi so, priznam, in če bi se bolj dosledno držala zaporedja dni, bi sedaj že prišla do želenih kg, ampak se ne sekiram, gre bolj počasi, ampak tja bom prišla. lepo vas pozdravljam, ve pa se poskusite spomniti name v torek, ko bom mela ta službeni izpit. Jaz tam dol, mali pa bo imel rojstni dan.....ampak bom potem v sredo nadoknadila, upam, da mi ne bo zameril! brittney

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. maj 2005 19:51

Aknirad, zdrži še malo, je ta dan že skoraj pri koncu. Jutri bo pa tako nor filing... Tudi jaz sem danes na vodi. Morala bi imeti sadni dan, ampak sem zjutraj napadla hladilnik (pecivo, sir in kruh) in se potem tudi skesala. Ugotovila sem da se je danes ob 10.47 začela luna in je bil še pravi čas da se je držim. Torej vodaaaaaaa! Je bilo malo krize, ko smo bili na kosilu pri tašči. Na mizi goveja juhica, pa meso z žara, pečen mlad krompirček, špinača, pohane bučke, cvetača, paradižnikova solata, za sladico pa domače kremšnite. Sicer sem imela usta polna sline ampak sem zdržala. Bravo zame. Popoldan smo pa jagode pobiral (nisem pojedla niti ene!) in sem parkrat mislila da bom skupi padla. Glavno da je sedaj vse za mano. Jutri dopoldan tudi ne bo problem zdržat, saj imam že ob 9 uri sestanek, ko končam pa najprej na kavico šibam. Tudi kosilo za jutri imam že v glavi. Naredila si bom sataraž. Sedaj pa dovolj o hrani. Upam da vam v zgornjem koncu toča ni naredila preveč škode. Pri nas se je glede na oblačno jutro naredil lep dan, samo pihalo je malo preveč. No ja, nam vsaj pri pobiranju ni bilo vroče. Me mala že priganja da jo dam v banjo. Se javim še kaj kasneje. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti