8. maj 2005 16:52
tudi jaz upam, da vam toča ni preveč sklestila zelenjave...
kot sem že nekajkrat povedala, sem med tednom odsotna, ae pa trudim, da vzdržujem 3MD, kolikor pač lahko. Po moje zgleda bolj kot nadaljevanje diete, saj mi ne uspe zmeraj jesti isto za kosilo in večerjo, ne jem pa drugega razen sadja dopoldan, zelenjave pa na tone. Smo šli zadnjič s sodelavci jest ven, pa so oni, seveda, uživali v ogromnih dunajcih in pomfritu, pa restanem krompirju, ocvrtih lignjih, skor jih je pa na rit vrglo, ko sem si naročila zelenjavni krožnik, pa še iz tistega so mi pikali gobice in še kaj drugega, češ, kak lahko to jem, da to ni hrana, ampak jaz sem bila sita, oni pa so skoraj obležali za mizo z bolečimi trebuhi. To jim ne morem razlagat, vsi po vrsti pa jamrajo, kak so se v teh tednih zredili, ker so se nam ritem dela in prehrana popolnoma spremenili, jaz pa težo ohranjam, pa tudi kila je še šla dol, tak da sm zdaj na 57 in so res sam še trije dokonca. Ker se ne držim tak dosledno diete, in mi je to postal način življenja, tudi ne mislim nehati po treh mesecih, ker sploh ne znam več drugače jest in mi je slabo, ko mešam stvari med sabo. Grehi so, priznam, in če bi se bolj dosledno držala zaporedja dni, bi sedaj že prišla do želenih kg, ampak se ne sekiram, gre bolj počasi, ampak tja bom prišla.
lepo vas pozdravljam, ve pa se poskusite spomniti name v torek, ko bom mela ta službeni izpit. Jaz tam dol, mali pa bo imel rojstni dan.....ampak bom potem v sredo nadoknadila, upam, da mi ne bo zameril!
brittney