7. maj 2005 21:10
Dober večer! Rožica, hvala da držiš pesti, da se mi uresniči skrita želja. Ej, če se mi to uresniči bodo to zame nebesa na zemlji!!!! Ne znam vam povedati kako sem res srečna v službi. In zdaj ugotavljam, da mi je vedeževalka napovedala, da bom veliko na sodišču in da bo meni v prid. Ni se zmotila!!!! Puhica, hvala za čestitke! Mala mucica, diete sem se res držala skoraj 100% - to pomeni, da sem grešila le tako, da sem jedla tudi za večerjo kos kruha na dan, ki je bil kruh predpisan. Drugih grehov pri meni ni bilo, čeprav sem imela prvih štirinajst dni ful krizo. Ja, tud zjokala sem se in se smilila sama sebi zakaj moram biti ravno jaz ta revež, ki se že celo življenje bori s kilogrami. Potem je bilo pa dobro in zdaj sem zelo ponosna nase in VELIKO bolj samozavestna. RES SE SPLAČA VZTRAJAT!!!! Imam pa še vedno enih 10 kil dol za dat (čeprav mi vsi pravijo da naj ga neham s..t, da imam dovolj), sam zdaj pa več ne najdem volje za ponovni krog! Važno, da mi kile ne letijo spet gor!!!! Bodite pridne in pridni še naprej ter čimmanj grešite, še najbolje bo da sploh nič ne grešite!!!! Ne bo vam žal!!!! Lahko noč! kokos