6. maj 2005 12:51
Pozdravljene forumašice!
Ne vem, če se me katera še spominja (mogoče od "ta starih"9. Vedno sem bila bolj pasiven član. Brala sem vas po večkrat na dan, pisala pa bolj malo. Zdaj, mesec dni po koncu diete, nisem več tako pridna, si pa še vedno vsakih par dni vzamem čas in vas vsaj preletim.
Zadnji mesec diete nisem bila prav pridna, tako da sem ostala na -8 kg, torej 66,5 kg. (to je za tvojo statistiko, Vipercat). Ni to, kar sem pričakovala, želela sem si kakšnih 10-12 kg, pa vendar sem zadovoljna.
Zdaj, mesec dni po koncu diete je moja teža ista. Malo sem sicer grešila, vendar so me potem želodčne težave prisilile k postu, tako da sem še vedno na istem.
Ker pa grem letos na prvi dopust že konec maja, sem se odločila, da se poizkusim držati stroge diete še kakšne 3 tedne in upam, da izgubim še kakšna 2 kg.
Moja največja težava so še noge in pa celulit. Zadnja plat se mi zdi precej manjša. Po mojem prepričanju imam veliko celulita ne samo zaradi teže, pač pa precej tudi zaradi hormonskih tablet, ki jih jem že več kot 15 let.
Polenila pa sem se pri gibanju. Med dieto sem redno hodila na aerobiko, sedaj pa je daljši dan in si kar ne vzamem časa. Kar se pa pozna pri trebuščku. Zato mala mucica, ne opusti aerobike.
Marjanca, vesela sem zate, Kokos, tudi zate, da si dobila službo.
Tejčica, kaj bi dala zdajle za skledo vaših jagod. Pridružujem se mnenju, da so kupljene "nikakve".
Pogrešam še Galjo - ona je končevala takrat, ko sem jaz začela, pa se že zelo dolgo ni javila.
Delim vaše občutke v zvezi s tem, kako te gledajo, če si malo močnejši. Jaz sem bila celo življenje zakompleksana. Nisem hotela na bazen, ne v toplice, ko je bilo treba obleči kratke hlače, me je bila kar groza. Mnogokrat kam raje nisem šla, ker bi se samo slabo počutila.
Nekaj teh občutkov je še vedno prisotnih. Kadarkoli moram na službeno pot, imam težave. Kaj naj oblečem, da se bo "špeh najmanj videl". Enkrat smo se v službi zmenili za rafting, pa me je bilo kar groza....... Človek ne gre tja, kamor bi šel drugače rad, ker se boji, da bodo vsi videli le njegov špeh....
Tako, toliko nisem napisala v vsej svoji forumaški karieri.
Lepo se imejte, veliko uspeha vsem pri hujšanju in ohranite ta vaš optimizem (Marjanca, Francka..... in tudi vse ostale).
Vesela sem, da vas poznam!
Patricija