4. maj 2005 13:01
Pozdravljene Na kateri dan lahko jem kruhove cmoke? Koliko ste kaj shujšale v prvih treh tednih? Jaz 5kg z vmesnimi prekrški 2x se nisem mogla odpovedat mesu na pikniku! (poredna)!!!! buba11
4. maj 2005 13:01
Pozdravljene Na kateri dan lahko jem kruhove cmoke? Koliko ste kaj shujšale v prvih treh tednih? Jaz 5kg z vmesnimi prekrški 2x se nisem mogla odpovedat mesu na pikniku! (poredna)!!!! buba11
4. maj 2005 13:18
Kruhovi cmoki so dovoljeni!?!?!?!?! YES!!! Olina: ce te skrbi, da bos na svoj porocni dan kaj gresila, ti lahko iz lastna izkusnje povem, da se sploh ne spomnim kaj je bilo za jest. Mi ni pasalo - se toliko dogaja, da tudi casa nimas. 10/5 bo 2 leti od poroke. A mi lahko samo poveste katere podatke moram sporociti, ker se zelim vkljuciti v tedensko statistiko. Drugace pa trpim - imam sadni dan in ze zjutraj me je mamil sendvic s salamo, prejle sem zagledala tascin piskote na mizi - jaz se moram pa nazaj drzat. Bi bilo bolje ce ne bi bila doma, amapk se mam za ucit. LP, Barbara Busy Bee
4. maj 2005 13:29
Marjanca45, hvala za nasvete. Jaz popijem tudi veliko vode in sploh nimam odpora do nje. Mislim pa, da so mi leta zanemarjanja telesa naredila svoje. Vedno sem mislila, da sem dosti aktivna, ker imam vedno polno dela okrog in v hiši, vinogradu in sadovnjaku. Ampak to gibanje ni pravo za vzdrževanje kondicije in oblikovanje telesa.Imam pa tudi "sedečo" službo, kar je pa sploh slabo. Z možem zelo veliko hodiva. Otroci naju zafrkavajo, ko se odpraviva "za urco" na sprehod, da sva se spet s ketne odvezala, ker naju običajno potem kar nekaj časa ni domov. Najdeva čuda gozdnih poti, ki jih šele sedaj spoznavava, čeprav je to moj rojstni kraj. Ni kaj, človek se vse življenje uči. Gobica
4. maj 2005 14:00
Lisička, mislim, da bo vedno boljše, boš videla. Saj plahni celulit s kilami tudi, po moje vsaj en del. res pa je, da nisva več stari 20 let in življenje prinese svoje. pa saj manekenki tudi ne bova več. Gre bolj zato, da se človek pač boljše počuti, predvsem takrat, ko smo malo bolj razgaljeni, predvsem v času, ki prihaja - poletje. Ti kar veselo migaj dalje, pa jej po 3MD, pa bodo rezultati prišli. Sem pa zadnjič nekje na netu brala, pri kakšnih pulzih kaj kurimo in če sem si prav zapomnila gredo maščobe na prafaktorje pri pulzu 140 in več, kar pa ni tako malo. In naj bi pri teh pulzih ostali minimalno 20 minut. Sem preizkusila na sobnem kolesu in ni tako enostavno. In že to, da gresta z možem skupaj na sprehod odtehta tudi kak celulitek. Važno je druženje in uživanje v tem, pa če gre kaj maščobe stran ali ne. Pač za dušo naredita dosti. Sicer pa je po moje karkoli, kot ležanje ali sedenje, boljše. Tudi jaz v službi 8 ur sedim in vem, da to ni dobro. Pa kaj hočemo. Življenje ni pravljica....... marjanca45
4. maj 2005 14:05
Vipercat,kje najdem statistiko? Bernarda
4. maj 2005 14:37
Hvala Puhica in marjanca45. Vajine besede so kot obliž na rano. Vse vaše zgodbe so zares navdihujoče. Tisto o celulitu bi zelo rada doživela tudi sama. Pri meni se je kar razcvetel v zadnjih letih, ko sem pridobivala na teži. Mislim, da ne bo problem glede pitja vode in gibanja - edino ne morem se navaditi na telovadbo zjutraj. Upam, da se bom kmalu udomačila tule. Danes (Š Dan) sem za kosilo imela rižoto z gobami vendar so gor dali malo parmezana - ali je to hud greh? Zanima me tudi če na OH dan lahko jemo solato poleg testenin/pizze? Pozdravljene mala mucica
4. maj 2005 15:18
Mala mucica, solato lahko ješ vedno, trudim se je pojesti čim več. Priznam, da je včasih nisem marala, govorila sem, da je za krave. Sem že spremenila mnenje ali pa sem postala krava tudi sama. Šalim se. Solato si pripravljam na različne načine, dodam papriko (svež, kislo), olive, paradižnik, kalčke, jogurt, zmleto zeleno ali cikorijo, pač vse, kar najdem doma. Res sem se navadila jesti zelenjavo. Mislim, da malo parmezana ni tako hud greh kot tudi moj jogurt na solati ne, ker ne pretiravam s količino. O celulitu je že ena pisala. Svetovala je masiranje z olivnim oljem in soljo 2 - 3 krat na teden, redno vsak dan pa s šamponom za telo. Vsaj 15 minut si je potrebno vzeti časa zvečer. Mislim, da škoditi ne more. Tudi meni je všeč tehtnica iz kataloga Interspar, zelo lepa, natančna. Sedaj imam kar navadno na vzmet, kako pa je z natančnostjo teh zadev pa tako vemo. Po končani 3MD kile ne bodo šle tako hitro dol, s to novo tehtnico bi laže izračunavala tedensko statistiko. Je katera že nabavila to stvarco? Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 04. maj 2005 15:19:02
4. maj 2005 16:13
Živio! Marička sveta, pol ure sem vas prebirala in kar sproti pozabljala, kaj vam moram odgovoriti, oz. napisati. Pa poskusimo: Terlikar, tudi jaz sem zadnjič jedla v eni piceriji zelenjavno pico: prvič, zadnjič, in nikoli več!!! Na njej so bile enake sestavine kot na tvoji, samo koruze ni bilo. Pa to ni bilo niti za pogledat, kaj šele za pojest. Doma mi je pa tako dobra. Seveda jo naredim brez cvetače, brokolija,korenčka in belušev. Riba - ribica, ta tvoja ideja za srečanje je enkratna, a žal sem tisto soboto na Abrahamu. Res mi je žal, ker imam samo dobre pol ure do tja in bi z veseljem prišla. Mogoče pa bo lilo kot iz škafa, pa bo treba prestavit hi hi? Joj sem žleht - samo hecam se in si želim, da bi se nam enkrat res izšlo. Marjanca, tudi jaz sem vesela za tebe, da ti ne bo treba pod nož. Že kar nekaj časa spremljam tvoje probleme s hrbtenico in vsa prizadevanja in voljo, ki si jih vložila v omilitev težav. Res super. Pa še celulit - res je, kot praviš. Meni je s kg skopnel tudi celulit. Seveda ne ves, ampak na pogled je pa 90 % boljše. Mala mucica. Dobrodošla med nami. Imam eno vprašanje zate. Pišeš, da si bila 1 mesec na dieti, shujšala 5 kg, potem pa vse in še več pridelala nazaj. Kako si pa jedla po dieti? Si še ločevala ali med seboj mešala B, Š in OH? Včeraj sem dobila enega najlepših komplimentov! Sicer se ne sliši nič lepo, ampak jaz sem ga vzela za pozitivnega. In sicer: moj sin (14 let) me je gledal v majčki in trenirki in rekel:"Mama, zdaj pa nehaj hujšati, ker si že cela skupaj potegnjena!" Komentar ni potreben. Riba-ribica, nisi krava. Nič bat. Sem se prav nasmejala ob tvojem komentarju. Namreč, toliko zelenjave in sadja, kot sem ga jaz pojedla v zadnjih dveh mesecih in pol, nisem prej v pol leta. Pa še to se moram pohvaliti. Veste, da do letos nisem jedla regrata? Enostavno mi ni šmekal. Ko pa sem vas brala, kako ga jeste na Š, na B, na Oh...dan, sem ga začela tudi jaz. Tako da sem ga imela včasih tudi na sadni dan za kosilo. Hvala vam!!! Pravite, da vam voda zastaja, da ste otečene... Jaz sem že četrti dan napeta, kot da bi bila v 5 mesecu nosečnosti. Nonstop me matrajo vetrovi, zaprtost... Pa nič ne grešim. Na dan spijem sigurno 2,5 l vode, včasih še več. Je še katera v soboto na sadju, v nedeljo pa na vodi (luna!!!). In to bo moje praznovanje Abrahama. Darchy, nas še bereš? Kako kaj kilogramčki? Stojijo, kopnijo ali...? Aknirad-bombica
4. maj 2005 16:15
Hojla! Hura Marjanca!Tudi jaz sem vesela,da ti ni treba več pod nož. Jaz obožujem solate in sploh zelenjavo,nekoč davno pa zelenjave videt nisem mogla.Pa se človek vsega navadi.Sem bila zadnjič en sadni dan pri mami na obisku in sem rekla,da bi jedla kakšno zelenjavo.Pa pravi mama da ima samo eno papriko v hladilniku.Pa grem kar sama pokukat v hladilnik in najdem tisto papriko,pa sveže zelje,paradižnik in mimogrede sem si naredila solato.Pol je pa mama razlagala atiju,kako si Marjetka kar najde stvari v hladilniku in si naredi za jest,njej se pa zdi,da nima ničesar za pod zob.Tudi ona je na dieti,sam hodi v šolo hujšanja,kjer računajo kalorije in je tudi takšna,da rabi ogromno motivacije. Mala mucica,kar pogumno v boj z nami.Tukaj smo zato,da drug drugo podpiramo,se tolažimo in vzpodbujamo.Hujšanje z 3MD in tem forumom je pravo veselje in sploh ni hudo. Hvala vam,da me gor držite! Terlikar,Čisto možno je,da ti je teža toliko padla.Teža lahko nekaj časa stoji,potem pa kar naenkrat pade,tudi za dva kilograma. Buba,kruhove cmoke ješ na OH dan,najbolje s kakšno solato. No,mejte se lepo in vztrajajte na svoji poti! Marjetka cvetka
4. maj 2005 16:54
Pozdravček! Pri tej dieti se res navadiš jesti zelenjavo in sadje. Jaz sem jo že v teh 10 dneh pšojedla toliko kot prej celo leto - nikoli nisem bila ljubitelj vitaminov. Zdaj pa, poleg tega da hujšam imam spet čudovite nohte :) Vitaminčki delujejo!!! A ve zmeraj za večerjo jeste to kar za kosilo? Ker jaz zadnje dni ugotavljam, da zvečer sploh nisem lačna in mi bolj paše kakšno sadje (npr. včeraj ananas, namesto mesa). Tudi drugače opažam, da zelo malo pojem in sploh nisem lačna, če za kosilo pojem malo več, me vse tišči in mi nič ni prav v želodcu, pa tudi ndrugače v počutju. A je to normalno, da ti apetit pade? Mislim, meni je to super , sam ne vem al je prehodnega značaja al kako. Aknirad, ko si v soboto na sadju in v nedeljo na vodi, kakšen dan je potem v ponedeljek? Da vidim, če bi se mogoče odločila. Ali je to prerano še ( v soboto bo moj 13. dan) ? Pa še to katera ve: krompirjevi svaljki (malo moke in eno jajce je not) ali jih lahko ješ na Š dan, saj prevladuje krompir? No, saj podobno me muči tudi pri cmokih (npr. slivovi, marelični, ...) lp, Mojca Sporočilo je spremenil(a) mojcika dne 04. maj 2005 17:03:12Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Slivove rožice