29. apr 2005 9:56
Zdravo! Glede kave jaz jo spijem 2X na dan z mlekom vsak dan in sicer brez sladkorja. Pa so mi v prvih dveh tednih ške dol 4 kile. No pa uživajte ob kavi, jaz bom malo poznej. čao buba11
29. apr 2005 9:56
Zdravo! Glede kave jaz jo spijem 2X na dan z mlekom vsak dan in sicer brez sladkorja. Pa so mi v prvih dveh tednih ške dol 4 kile. No pa uživajte ob kavi, jaz bom malo poznej. čao buba11
29. apr 2005 10:01
Tabina, lahko mi rečeš zoprna stara baba, ampak da greš "pod antibiotiki" v fitnes, je pa ena najbolj bedastih stvari, kar sem jih slišala!!! Madona, saj ni vse suhost! A bi rada na stara leta koščena sedela v naslanjaču in hropla zaradi uničenega srca, ali kaj? Dajte se mladinke "vzeti skupaj". Ko si star je prepozno mislit na zdravje, takrat lahko le še vzdržuješ, kar ti je ostalo od mladosti. Tako, sedaj ko sem bleknila, mi je pa lažje. Lisa
29. apr 2005 10:26
Hojla! Ko ste ravno pri fotografijah,tudi jaz sem zadnjič malo brskala po albumih in se nato opazovala še v ogledalu in kar samo od sebe se mi je smejalo,ko sem videla to razliko.Predvsem na obrazu se mi pozna. Prej sem bila kot polna luna,zdej sem pa kot luna tri dni po polni! Drugače pa se cel teden nisem nič pregrešila in se odlično počutim! Nobene slabe vesti!In vsa zahvala gre naši Marjanci.Njeno pisanje mi je res prišlo do živega.Seveda se moram zahvalit tudi vsem vam,brez vas mi bi bilo zelo težko in najbrž danes ne bi bila več na dieti.Tako pa vztrajam,saj mi dajete moč,da preguram tiste težke trenutke,ko se začnejo sline cedit. Tako,zdej grem pa solatko nabirat,pol pa kosilo skuhat. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
29. apr 2005 13:16
Hvala bogu, kaj hvala njemu - hvala vam, da ste tuki, da clovek vidi, da ni sam na tem svetu. Ampak najboljsa vzpodubda za vztrjanje, so pa vasi opisi, kako gledate fotografije od prej in zdaj. Me se bolj prime, da se drzim pravil igre. Ce ne bi sla 3,5 kg dol v prvih 10 dneh - bi nehala s kavo ter probala grenko in z mlekom, ampak ker do sedaj tako dobro kaze, se bom se malo gresila. Hvala bogu, da imam kuzka, ki ga je treba vsak dan peljat ven. Drugace bi se morala prav silit, da grem ven. Tako pa je Bertel moj trener, na cigar "befel" prehodim vsak dan cel trim. Men pa danes ni trebva kuhat - moram samo pogret - imama fino tetico, ki mi je ze vse pripravila za ostale clane druzine (pasta fizol in marelcni cmoki), tako da moram samo zase poskrbeti. LP, Barbara Busy Bee
29. apr 2005 15:12
Ojla! Da se še jaz malo pofočkam. Danes sem imela za kosilo pečen krompir in zeleno solato, za večerjo pa razmišljam o kakšni mešani solatki s koščkom polnozrnatega kruha. Picika, kjeeeee siiiiiiiiii ? Se še slišimo. Dipsi
29. apr 2005 15:36
Za današnji sadni dan sem se dobro pripravila - nakupila sadje, med drugim mango in avokado. Sem si hotela avokado privoščit za kosilo, a glej ga vraga - zunaj je bil čisto OK, noter pa nekako prhek oz. lesen - skratka zanič. Ok, bomo pa jedli mango - zunj lep , noter pa isto sranje. In tako sta za kosilo pristali na mojem jedilniku dve banani posuti s cimetom. Kar okusno, pa tudi dovolj nasitno. Popoldne še pohrustam kakšno jabolko, za večerjo bo verjetno solata iz paprike in paradajza. Jutri pa pečemo ribe - moji jih obožujejo, jaz jih pa sploh ne maram, zato bo zame na žaru pristal puranji zrezek. Pa veliko solate, tudi pri nas je že na vrtu. Meni se zdi, da ta dieta sploh ni draga, vsaj pri nas kupujemo kar povprek, brez pravega načrta, potem pa brskamo po hladilniku in špajzi. Zdaj pa je pri nas kupovanje postalo veliko bolj načrtno, kupujemo samo kar je "na programu " in pa kakšno dopolnilo za ostale druž.člane. Menda skoraj največ zapravimo za Whiskas in Pedigre...... pozdravček vsem suhica
29. apr 2005 15:53
Juj, lisa... a mi verjameš, da sme čisto pozabila, da sem na antibiotiku. V glavnem prebolevam vse na nogah, in ker je bilo toliko boljše, pa ker nisem bila na fitnesu že 10 dni, sem čisto poazbla. saj me je sram, ampak zdaj se pa pridno razgibavam na svežem zraku, pa kaj koristnega nardim. PraVZAPRAV se ravnokar dopravljam an travnik po regratove cevtove za med, recept sem našla tukaj, taćas pa bo ravno prav ohlajena smetana za čokoladno torto- danes sem na OH! komu lepše, imejte se lepo, zunaj je 21 stopinj, na sopncu je prav žgoče, tako da ...odhajam...lp, tabina
29. apr 2005 18:58
Suhica, hvala za razlago o kg! Jaz sem pa si danes za kosilo privoščila pečene bučke, papriko in melancane in piščančji zrezek na žaru, mmmm. Za večerjo pa bo solatka - mešana, pa en mini zrezek še je ostal po kosilu. Kolikor sem zdaj dala skozi ta teden, sploh ni tako hudo, ok prva dva dni je malo kriza, ampak neke pretirane sile pa ni. lp, Mojca
29. apr 2005 18:59
Pozdravljene! Današnji dan sem preživela brez problemov. Proti vsem pričakovanjem sem si lahko privoščila toplo kosilo, in sicer testenine z zelenjavno omako. Za večerjo pa sem že zmazala par politanki, ker nič bolj pametnega nisem našla doma. Me tako mika kaj bolj konkretnega... Dipsi, tvoja kombinacija za večerjo pa ne bo prava. Kruh je preveč, saj je dovoljen samo pri kosilu. Upam da te nisem preveč zamorila. Uživajte! tejčica
29. apr 2005 19:41
Hojla! Sem se pravkar vrnila z enega dolgega sprehoda,večerjala sem pa že prej.Tudi jaz sem zmazala nekaj napolitank,to pa zato,ker se mi jih je zaluštalo.Jutri pa seveda sadje. Mejte se lepo! Marjetka cvetkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem