28. apr 2005 9:19
Hojla! Tako je Tejčica. Najbolj se je vagat enkrat na teden. Če bi se jaz vagala vsak dan, bi že zdavnaj obupala, še posebej drugi mesec diete, ko ne gre nič dol. Jaz tudi pijem kavo včasih s sladkorjem (ne preveč), včasih pa z natreenom, ampak pijem jo pa vsak dan. A ima katera danes sadni dan, da ne bom samo jaz cedila sline ob vseh vaših receptih?!? Sicer sem pa čedalje bolj zadovoljna s sadnim dnevom, ker mi ni treba toliko razmišljat kaj bom jedla in lahko jem vsako uro ali dve. A ni to super. Zvečer pa se počutim odlično, ker vem da sem zaužila veliko vitaminov in da sem cel dan jedla zdravo hrano. A jeste za kosilo tudi mešano sadje ali vedno jeste enako? Vipercat: Tudi jaz bi rada prišla v statistiko. Danes imam 66. dan diete, na začetku sem imela 64 kg, sedaj pa jih imam 58 kg, velika pa sem 165 cm. Sicer je moj cilj 55 kg, ampak jaz sem vseeno super zadovoljna. Punce, kdaj pa jeste skutin burek? A ni to OH in B? Sicer nekje piše, da je skuta nevtralno živilo, tako kot vsi mlečni izdelki in mleko 3,5 m.m., tako da jaz bi ga raje jedla na OH. Pa še to je bolj "grešni dan", tako da se vseeno bolj počutiš. Pri tej dieti mi je pa najbolj všeč, da nimam slabe vesti ko jem. Seveda tisto kar je predpisano, ampak pred dieto sem vedno imela slabo vest, še posebej če sem jedla sladoled. Potem sem pa ves dan razmišljala, zakaj sem ga morala pojesti ... No, sedaj je ta zadeva odpravljena. Upam, da tudi pri vas. Čao.