ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

27. apr 2005 8:37

Ja, tudi jaz sem imela na začetku probleme s prebavo. In to kar velike. Ne vem kakšne imaš ti Buba11, mene je zaprlo, tako da tudi po nekaj dni nisem šla konkretno na WC. Nekajkrat sem pila Donat, pa mi v bistvu ni veliko pomagalo. Sedaj se je pa prebava uredila sama od sebe. Tejčica, jaz pijem vedno črno kavo, 2 x na dan. Na OH si jo normalno sladkam, ostale dni pa jo pijem z natrenom. Nekako se ne morem navadit na grenko. Pri čaju nimam problema če je grenak, kava pa mora biti sladka. Res sem vesela, da mi dieta deluje na ta način, ker bom lahko brez strahu nadaljevala z normalnim prehranjevanjem. Tudi jaz čakam, če bo kaj z našim srečanjem. Drugače pa se ti Tejčica javim, ko bom v vašem koncu, ker imam tam veliko sorodnikov. Če bi poznala moj priimek, bi takoj vedela, da so moje korenine s Primorske. Želim ti prijetno počivanje in sončenje. Upam da si pri "padalskih" vajah po stopnicah nisi naredila kaj hujšega. PS. Brittney, istočasno sva tipkali. Svaka ti čast. Kar kurja polt me je oblila, ko sem brala tvoj sestavek. Si morala na usposabljanje v tujino? Rožica, jaz obožujem brokoli in cvetačo in bi si na tvojem mestu pripravila tudi to zraven. Kaj praviš? Ciao bambine! Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 27. apr 2005 08:41:32 Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 27. apr 2005 08:42:43

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. apr 2005 8:48

Bravo brittney! Imaš pa res korajžo da si se tako postavila proti nadrejenemu, pa četudi ni bilo pravega učinka. Si si olajšala dušo in že to je veliko. Najhuje je da tiščiš probleme v sebi. Res si lahko srečna, da imaš tako razumljivega in pa predvsem tako ponosnega sina. Verjamem da si dobila solzne oči ko ti je to rekel. Tudi jaz pravim: hvala bogu za babice! Moja mala je skoraj vsako popoldne pri njej v varstvu, saj sem pogosto v službi, moj pa je itak en teden dopoldan en teden popoldan. Kdaj pa vrtce zaprejo pa tudi nima smisla rapravljat! Je pa tudi res, da ker imam možnost domačega popoldanskega varstva, ne bi male pustila v vrtcu tudi če bi bil odprt dalj časa. Pa sem drugače zelo zadovoljna z njimi. Včasih pa se kljub vsemu zaplete z varstvomin sem hčerko tudi že mojemu popoldan v službo peljala. Rožica, jaz si poleg mesa velikokrat pripravim dušeno papriko ali pa si popečem melancane. Jaz zelenjave ne ločujem. Pozdravček! tejčica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

27. apr 2005 10:56

Dobro jutro! Uau, kako lep dan je zunaj, ga bo treba izkoristit. Danes je praznik in jaz imam prvi OH dan, za kosilo bo zelenjavna pica (to itak že od zmeraj obožujem), za večerjo pa se mi zdi sumljivo tisto pecivo in čokolada. Hmmm, saj ne da bi mi ga blo težko pojest , ampak zdi pa se mi sumljivo, ampak če deluje hvala bogu. Uživajte danes na zraku, jaz germ rožice sadit :) Pa, pa ... mojcika

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

27. apr 2005 11:44

Hola! Uf kulk ste napisale..sem si mogla kar cas vzet, da sem vse prebrala Samo vas je tak fajn brat, da cist prehitro mine tudi ce je vec strani naenkrat.. Pozdrav vsem novim! Najprej naj se malo pohvalim..sadni in vodni dan(tega me je bilo najbolj strah)sem zdrzala brez pregreh...Drugace sem pa kr mal zalostna saj sem sedaj po enem mesecu izgubila le 3 kg. A je sploh se kaksna moznost, da izgubim se 10kg do konca? Aknirad- koliko pa si izgubila ti prvi mesec? Pa ostale? Soncni pozdrav!

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

27. apr 2005 13:33

Romea, jaz sem prvi mesec izgubila 6,5 kg, drugi mesec SAMO 0,7 kg, sedaj pa v dveh tednih cca 4 kg. Kot sem že napisala, čez celo dieto jem čisto normalne stvari, le da ločujem. Z rezultatom sem zelo zadovoljna, zato srčno upam, da bosta ostala 2 kg tudi splahnela. Ne misli, da nisem v drugem mesecu skoraj obupala. Pa sem se enkrat vmes zmerila in so cm kazali povsod -4, čeprav je teža stala. Torej punce, glavo gor. Aja, pa še to. Do sedaj nisem nič telovadila. Bom začela (bla bla bla) po dieti, da ne bo tako težko obdržati dobljene teže. Aknirad-bombica

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

27. apr 2005 13:54

Zdravo! Zunaj je tako lep sonček, komaj čakam da vse postorim in odidem na morje. Edino strah me je kako bom zdržala na morju brez sladoleda!?! Danes sem se stehtala in zmerila obseg, po 9 dneh je 2 kg manj in pri obsegu tudi 2 cm manj, sem prav vesela. Telovabim bolj tako-tako, včasih malo trebušnjakov delam tudi kar na postelji,hehe,ampak se mi zdi da se malo pozna. ROMEA,čestitke, da ti je uspelo. Kar se pa tiče izgubljanja kg, pa jaz mislim, da je čisto odvisno od tega, koliko jih imaš preveč, tako hitro jih pa zgubljaš, tako da ne obupaj, bodo že šli do =) Imam pa eno vprašanje. A mislite da je zelo narobe, če si limonado sladkam normalno, ker da je nič se sladkam je prav bljek?! Lepo se imejte in pridne bodite puhica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. apr 2005 15:24

Rožica, k puranjemu zrezku lahko ješ kuhano zelenjavo, to je cvetača, brokoli, janež, koleraba, bučke in morda še kaj. To se mi zdi "podobno" kot smo včasih jedli krompir ali riž. Seveda pa je vse stvar okusa, meni je to kar uspevalo. Zdelo se mi je primerneje kot kruh. Mojcika, kar pojej košček temne čokolade, nikar se ne boj. Saj od zraka pa res ne moremo živeti. Saj se spomniš, kaj je bilo s Krjavljevo kozo, ki se je navadila živeti brez hrane. Pozdrav iz sončnega Maribora! riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

27. apr 2005 16:14

H0J! Mojcika, naj te ne skrbi, stvar vseeno deluje, ti si kar privošči a le na OH dan in uživaj ob tem. Puhica saj ni tako bljek, pomisli na klorije v sladkorju. Jaz si iz dveh limon pripravim 1 liter limonade pa ni nič bljek. Sploh pa če jo piješ čez cel dan namesto čaja, raje ne. No, jaz nebi. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

27. apr 2005 18:45

Ziujo! Sem nova tu. Sedaj sem 9 dan na tej diete, pa me zanima ali to res deluje. V prvih 8 dneh sem sla 3 kg dol. Ampak jem vedno eno in isto, ker mi je dobro - Proteini solata s poli; Skrob - improviziram; OH - PIzza, zvecer pa cokoladana torta; Vitamini - naredim si sadno solato, v katero dam manj sladkan kompot. A je manj sladkan kompot o.k. ali ne? LP, Barbara Busy Bee

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

27. apr 2005 20:08

Prebrodila sem še ta OH dan, čeprav bi zdaj namesto sladkarij raje zmazala kakšen zrezek, pa dobro, saj tortica je tudi pasala Jutri pa prvi sadni dan, no za mene bolj zelenjavni, ker sadja glih pretirano ne maram. Saj lahko zelenjavo jem, a ne? Lep večer vsem! Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti