27. apr 2005 8:37
Ja, tudi jaz sem imela na začetku probleme s prebavo. In to kar velike. Ne vem kakšne imaš ti Buba11, mene je zaprlo, tako da tudi po nekaj dni nisem šla konkretno na WC. Nekajkrat sem pila Donat, pa mi v bistvu ni veliko pomagalo. Sedaj se je pa prebava uredila sama od sebe. Tejčica, jaz pijem vedno črno kavo, 2 x na dan. Na OH si jo normalno sladkam, ostale dni pa jo pijem z natrenom. Nekako se ne morem navadit na grenko. Pri čaju nimam problema če je grenak, kava pa mora biti sladka. Res sem vesela, da mi dieta deluje na ta način, ker bom lahko brez strahu nadaljevala z normalnim prehranjevanjem. Tudi jaz čakam, če bo kaj z našim srečanjem. Drugače pa se ti Tejčica javim, ko bom v vašem koncu, ker imam tam veliko sorodnikov. Če bi poznala moj priimek, bi takoj vedela, da so moje korenine s Primorske. Želim ti prijetno počivanje in sončenje. Upam da si pri "padalskih" vajah po stopnicah nisi naredila kaj hujšega. PS. Brittney, istočasno sva tipkali. Svaka ti čast. Kar kurja polt me je oblila, ko sem brala tvoj sestavek. Si morala na usposabljanje v tujino? Rožica, jaz obožujem brokoli in cvetačo in bi si na tvojem mestu pripravila tudi to zraven. Kaj praviš? Ciao bambine! Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 27. apr 2005 08:41:32 Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 27. apr 2005 08:42:43