27. apr 2005 22:13
Večer.
Kako ste kaj? Verjetno ste današnji praznični dan izkoristile/i 100 na uro. Pa še vreme nam gre tako na roko, sploh ne bi moglo biti boljše, a ne?
Pozdravček vsem ta novim.
Rožica, zdravooooooo!
Vidim, da imaš probleme, kaj pripraviti jutri. Hm, kaj pa če bi naredila zelenjavno musako. Plast krompirja, plast bučk, melancani.....namesto z bežamelom pa lahko poliješ s pelati, da ne bo tako suho. Lahko narediš prebranac...če uporabiš fižol iz pločevinke je narejen v cca. 30-40 minutah. Pa lahko malo eksperimentiraš ter dodaš še kakšen paradižnik, papriko in koruzo (prepražiš, potem pa v pečico za kakšnih 20-30min)...ko sem ga jaz naredila, smo se skoraj stepli kdo bo dobil še zadnjo žlico... Lahko narediš zelenjavno juho iz leče....moram nehati, ker so se mi začele sline cediti jih še komaj sproti požiram
. Verjamem, da boš v vsaklem primeru za tvoje skuhala nekaj odličnega.
Pa da ti še to povem, tudi sama velikokrat mislim, da so se preobjedli določene stvari, še posebej mesa....in potem pripravim za spremembo nekaj drugega...in oče mi reče....a danes pa ne bo nič mesa ali pa v stilu "eksperimentirati ti pa res ni treba bi bilo boljše če..." Mi tako pritisk dvigne...
No jutri se vam bom pa poskušala pridružiti pri kofetkanju. Sicer ne bom tako hitra kot ste nekatere, se vam pa pridružim, če le ne bo kaj prišlo vmes.
Lepe sanje vsem!
maychi