13. mar 2005 10:44
Pozdravljene, vitke ritke ( če še nismo, pa še bomo ) !
Darchy, ko si napisala namaži, si verjetno mislila na polnozrnat kruh. Kaj pa si mislila s tem - na toplo ? Pa veš, da se mi kar sline cedijo. Vsakič, ko odprem hladilnik, ga vidim. Moram si ga skriti. Jutri imam B in komaj čakam. Zraven bom jedla zeleno solato.
Maychi, odlična ideja za sladico. Včeraj sem pojedla eno kremšnito, pa mi ni bilo nič dobro v želodcu. Ne vem, kdaj me je nazadnje tako zvijalo, odkar sem na tej dieti. Je ne bom jedla več. Po moje je bila smetana, ker maščob uporabljam res malo, to pa je bilo očitno preveč. Kaj imate ve tudi take težave ?
Danes je sadni dan in res bom ves dan jedla samo sadje. Superca je, ko si naredim sadno solato iz različnega sadja, pa malo cimeta noter, pustim stati kakšno uro, da se sokovi malo spustijo in premešajo, potem pa navali narode.
Punce, včeraj sem dobila uro za merjenje pulza in sem glede na priporočila o višini pulza vozila sobno kolo. Prav zanimivo. Po tem gonjenju pa sem šla narediti 100 trebušnjakov in pulz je dosti nižji, čeprav sem čutila mišice, kot da bi me pekle. Nimam pa nič muskofibra. Sem si te mišice morala utrditi že po operaciji hrbtenice, da sem jo na ta način razbremenila.
Glede na to, da imam 12 kg manj ( 170 cm, 66 kg) , pa moj trebušček ne izgleda tako lepo. Se še kar malo trese. A mislite, da bo s trebušnjaki tega tresenja manj ? Zaradi težav s hrbtenico sem malo omejena pri izvajanju vaj, tudi pilates, ki sem jih "ukradla". Ful fajn vaje so, samo dosti jih ne smem delati.
Lepo prosim, svetujte mi, kako naj zmanjšam moj tresoči trebušček. Ko napnem mišice pri trebušnjakih, so te trde, samo nad njimi je še mehko. Sem zelo smotana navsezgodaj v nedeljo ?
Encijan, kje si ??????????????
Pa Francka, daj nam povej kaj lepega, da si raztegnemo smejalne mišice !
pridno kuhanje ! Jaz danes kuham svinjino z arašidi po kitajsko ( pa ne zase).
lp
marjanca
marjanca45