10. mar 2005 13:41
Hvala za čestitke. Privoščil pa si vseeno ne bom vsega kar si želim. Dieta pač. lp filip76
10. mar 2005 13:41
Hvala za čestitke. Privoščil pa si vseeno ne bom vsega kar si želim. Dieta pač. lp filip76
10. mar 2005 14:01
Zdaj pa eno strokovno mnenje, PROSIM! Zadnje čase mi ful diši ena župca: por, korenček, bučke, cvetačo prepražim na malo masla, podušim, prelijem z vodo, pokuham in Voila! Men je to tak neznansko dobro, pa tak fajn fino, ko je toplo... in tu je sedaj vprašanje: a bi se dalo to vsak dan jest? Men razen onga masla (ki je pa zarad teflonke v minimumu) vse štima, kaj pa ve mislite? Na B dan pa predlagam tudi jajčni dodatek: in sicer zmešate jajčka z mlekom ali kislo smetano in spečete v pečici, da izgleda kot eno testo, potem pa izrežete kakšne vzorčke ven (jaz sem uporabila zamašek od steklenice, pa so bili krogci), pa potem še to daš v juho. ahhh... aja, pa dosti česna zraven, pa malo popra in soli, pa še kaj, kar imate pri roki... Darchy Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 10. mar 2005 14:02:30
10. mar 2005 14:05
Darchy, iskreno upam, da je bila stara vaga zanič in bo nova kazala drugače! Z juho pa ne vidim, da bi bilo kaj narobe. Namesto druge priloge pač poješ to. Torej ti vode še vedno ni dovolj, da so ti "zapasale" še župce? Lisa
10. mar 2005 14:13
pussycat, jaz sem v prvem izgubila 7 kg, v drugem 3, od 2. vodnega (1.3.2005) dne imam 2 manj. se je pa tudi meni v 2.mesecu diete teža zelo ustavila. Ampak ni panike. Če imaš manj viška teže, gre očitno bolj počasi. Marina5, veš kaj pa jaz komaj čakam po koncu diete ? Sendviče !!!!!!!!!!!!!! Kar blede se mi. Si pa faca, ko tako pogrešaš meso. Ampak vprašanje, koliko nam bo naš predelan telešček sploh pustil pregrehe, o katerih tako sanjamo. Ko vas berem, kako ste z oblačili poskrbele za svojo motivacijo - tudi jaz sem šla v trgovino in si kupila takšno trenirko, da se že dva dni kar naprej ogledujem v ogledalu in ne morem verjeti, da sem to res jaz. Ker moram čez dan nositi ta trapasti mavčni steznik in temu primerna široka oblačila, se sploh ne vidi, koliko manj me je. Počutim se bajno krasno. In to pri - 12 kg ! Po moje ne bom več kaj dosti izgubila, vem pa, da takšna bajsa, kot sem bila, ne bom več. Je pa problem, ker so mi vsa oblačila večja, kot bi morala biti. Ampak bom počakala, da pridem iz bolnice in potem sledi obnova garderobe. Saj kar nekaj časa ne bom mogla med ljudi, tako, da bom za garderobo poskrbela kasneje. Sedaj pa izgledam kot vreča, pod katero pa se skriva skriti zaklad- ha,ha,ha...... šibam na govorilne ure v šolo, da slišim, kaj počne moj 1,93 m velik "mladič". lep dan in če bomo vse držale pesti, bo pa snega mogoče le zmanjkalo ! marjanca marjanca45
10. mar 2005 14:22
KAK MENE MIKA... sonce. regrat, vrtičkanje, kolesarjenje.... kot da me zjutraj ni sneg zametal! ampak zdaj sije sonce, pa ful bi šla ven, imam pa totlano zabasan urnik danes z mojimi aotroci in aktivnostmi. pa saj pomlad se počasi bliža. še posebej ko darchy govori o zelnjavni juhi-ubijala bi za svežo juho iz mladega graha, korenja in kormpirja, pa malo brokolija na dan Š!! celo brez prežganja bom čisto zadovoljna. kar se tiče pa zelnjavne juhe. zagotovo je primerna takšna za vsak dan, tudi za sadni. madona me danes matra lakota. kaj vse so moje učke zaznale v trgovini. vse kar ne bi smele.... ČESTITKE MOŠKIM OB PRAZNIKU. DA SLUČAJNO NE BOSTE VSAJ DANES TRPELI TAKO KOT OSTALIH 364 DNI- saj veste kuhanje, pranje, likanje, pospravjanje, otroci, sitne žene oz punce pa to... ;) EJ, filip..zdaj si me pa kr malo razočaral... "Privoščil pa si vseeno ne bom vsega kar si želim. Dieta pač"--zveni, kot da ti užitke nudi samo dprepovedana nedietna hrana. kaj pa dodatno kurjenje kalorij??? kr vprašaj morsko medvedko, kako se kurijo kalorije ;) pa četudi brez smetane :)) naužijte se sonca in snega. nekaj obljubljajo, d aje v tej sezoni to zadnji ;) lp, tabina
10. mar 2005 14:37
Pozdrav po doooooolgem času! Berem vas že, berem, napišem pa nič. Še naprej se trudim, da mi kg ne bi preveč skočili na + in upam, da bom uspela v tem. 11.04.2005 bom ponovno začela 2. krog, a bo še katera???? Preveč je še za cca 10 kilc, vem, da mi bo v drugo lažje, zraven pa bom poskusila opustiti kajenje. Vidim, da vas je še kar nekaj "starih" na forumu, veliko pa novih. Vsem želim vse dobro! Moram se pohvaliti, da je najhuje za mano glede študija, v jeseni me čaka diploma. V naslednjih mesecih pa odkup stanovanja, zadnji meseci 8. razreda in še in še... Prav pogrešam nekoga, ki bi se mu potožila, zato sem se danes odločila zatežiti prav vam. Meli, kje si? V kratkem pridem po Pilates, nisem imela časa. dalmatinka
10. mar 2005 14:56
Ne ne drage moje, nobena ni uganila... Se mi zdi da glede na to da imam sedaj malo bolj "upadel" obražcek, da je tudi nekaj smejalnih gub okoli oči več!! Je že tako, da imajo debeli ljudje srečo da imajo bolj napete obraze...Resno mislim, da ne bi to spet kdo vzel za žaljitev... Je že tako da gre neklje dol, drugje pa gor LP ivonja
10. mar 2005 15:15
Dragi moški in fantje! Še čestitke z moje strani ob vašem današnjem prazniku!!!! Marjetka cvetka, kje si? Dons pa js ful rabm podporo ob tej vodi, ker mam učke kr na pecljih ko vidim hrano. Grehov sicer še ni bilo in jih NE BO, ampak bo pa težka do jutri do 10-ih. Mislim da bo teta prišla na obisk, ker takrat mam apetit za popi.... Ah, bom že pregurala, sam da sm se spovedala je takoj boljš, sicer pa je sam nekaj ur še do odhoda v posteljo. Bay kokos
10. mar 2005 15:24
Drži se, Kokos! Malo ven na sončka, pa eno rundo okoli ovinka, potem pa en čajček (al pa voda) pa se nekam zlekni. Dosti sreče in volje! Darchy
10. mar 2005 16:45
Hojla! Hej,Kokos,sej sem tu, sam računalnika nisem našla,ker mam čisto voden pogled! Sem dopoldan v službi mislila nate.Pa še dve sodelavki in bratovo ženo sem prepričala,tako da imam kar veliko podpore,pa seveda še tekmovalnost je tudi dobra. Sem opazla,kako mi je že trebuh uplahnil,sem bila že kar pošteno napihnjena. Dalmatinka,jaz tud štartam 11.4.in komaj čakam.Prav pogrešam to dieto. Dragi fantje,vam pa čestitke ob tem mučeniškem prazniku. Kokos,ne vprašaj kake učke sem mela jaz dons v trgovini.O,kako je vse dišalo!A jaz se ne dam! Naja,ohraniti težo po končani dieti je kar težko.Še vedno se moraš pazit in ločevat živila in vsaka pregreha se pozna. Oj,Marina,jaz sem tud po dieti navalila na beljakovine,tako sem jih pogrešala.A se vseeno potrudim kdaj pojesti kaj škrobnega ali OH-jevga. Mejte se lepo! Marjetka cvetkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko