1. jun 2005 7:54
dobro jutro!
jaz sem totalno zj... tega se ne grem več- vodnih dni mislim.spat sem šla pred 21, ker sem bila čisto adijo, vsa se tresem, ponoči me je zeblo, zbudila sem se vsako uro in sanjarila o slastni veliki rdeči jabolki... ob 5h sem obupala, vstala, pa me noge niso držale, da bi izvedla manever po dvojnih stopnicah do kuhinje, ker bi me zagotovo podrlo....
tako sem ob 6h popila lonček toplega mleka, pojedla jabolko, nato še banano. počutim pa se kot bi čezme peljal vlak. za nameček pa mi še tehtnica javlja nek error, tako da nimam pojma, koliko dag je bil vreden moj trud. zdaj vem, da sem vztrajna, ampak naslednjič bom upoštevala tudi zmožnosti in odzive svojega telesa. raje en švoh sadni dan namesto vodenega. če ne gre pač ne gre!
spipan, hmmm.... glede izgubljene teže smo veliko debatirali, je odvisno koliko moraš zgubit, oz. koliko je viška....koliko si visoka in koliko kg imaš, če nam zaupaš?
mala mucica- kot si prebrala zgoraj...pa mislim, da ta vodni dan ni bistven, jaz ga predlani nisem imela niti enkrat, pa je vseeno šlo lepo in gladko. pa čestitke za izpit!
kokos, saj sama veš d arabiš tisti klik v glavi... ker drugače boš štartala in nehala 100x. pa recimo, če te ne gane to, da se bližajo dopusti, pa kratke hlače, kopalke inp, pa zavidljivi obraz tistih, ki jim za razliko od nekaterih ni padlo na um hujšanje, čeprav bi bilo potrebno, potem ne vem kaj še ti lahko rečem. glede na to, da si naša rekorderka, rekorde je treba podirat, pa ja ne boš dovolila da ga kdo drug namesto tebe ;) mislim, da je loti na dobri poti ;)
hvala vsem za vzpodbudo.
tabina