ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 9:44

Rmeli, kot vidiš bom jaz na sadju! SE te spomnim, da si že bila v naši družbi, pa se ne spomnim, če si končala dieto in kako uspešno? Oproisti, ker to sprašujem, se mi ne ljubi iskat. Busy Bee imaš veliko ljudi, ki se še vedno javljajo na forum, čeprav so že končali z dieto (ivonja, marjanca, kokos, maychi, encijan, aknirad, tejčica,...) vsi ti so ti lahko v dokaz, da se teža ne povrne, če le ješ tako kot smo se naučile in zmerno grešiš. :) Sicer pa ti bodo same več povedale! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

1. jun 2005 9:47

Yessssssssssss, Rožica. Tako se govori. Smo ali nismo ? SMO - ta prave mačke, ki veselo čakajo poletje. Tabina, bravo za vodni dan, kako pa se počutiš, še predobro vem. Kot povožena ne vem kaj. Jaz se tudi ne grem več vodnih dni. Kot ti, raje kakšen malo skromnejši sadni dan. Pojej še kakšno banano. Za danes pusti kakšne napore, naj si telo opomore. Rmeli, tebe se pa spomnim, ko sem prebirala forum kar za nekaj časa nazaj. Kaj si počela, da si dobila vso težo nazaj ? Kdaj si končala z dieto ? Dobro je, da veš, da ne bo lahko, da boš vsaj "ostala na tleh" in ne boš pričakovala nekaj nemogočega. Saj veš, počasi, pa sigurno, me pa ti bomo pomagale po najboljših močeh. Skupaj gremo vitki ritki naproti !!!!! marjanca45

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

1. jun 2005 9:54

tabina ful sm se nasmejala ko sem brala o errorju na tehtnici hihi. toliko "trpljenja" potem pa se zgodi to čestitke za vodni dan... ampak tudi jaz ga ne želim več ponoviti. sej sploh ne bi bil težek, če ne bi prišel takoj za sadnim dnem. sicer pa odkar mi tako lasje izpadajo... se ne igram več. zdej kr normalno jem. in kilogrami ostajajo na miru ... oz. če se dvigne za kaki gram, hitro poskrbim, da je naslednji dan tisti gram minusa... NIKOLI VEČ nočem bit na kilogramih pred dieto! Mislim, da si to želimo vse. Samo dovolj odločnosti mora bit. Zajčica

marjanca45  

1. jun 2005 10:06

Bussy Bee, saj me bereš in vidiš, kako afnasto se hvalim, da ni nobenega problema držati težo. Pa je res, veš. Tako enostavno je, čeprav je bilo tudi mene strah, kako bo. Pa ni panike. Samo ločevati je pametno hrano znotraj posameznega obroka, pa upoštevati časovne razmake med obroki in do kosila jesti sadje in to je to. Saj se tudi meni zgodi kakšen "skok na stran", vendar, če to ni prepogosto, po moje ni panike. Dosti lažje, kot pa dieta sama, kjer smo pač morali upoštevati zaporedje dni in je bilo na kakšno zelo željeno hrano čakati kar nekaj časa.Tako, da te ni treba biti nič strah. Ti kar lepo pojdi proti koncu in se ga veseli !!! marjanca45

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

1. jun 2005 10:22

tabina - vsaka čast! Dobra si. Me veseli, da je vsaj eni od naju uspelo. Hvala za tvojo spodbudo. Kar se tiče napake na tehtnici - pri meni se pojavi error, kadar prehitro stopim na tehtnico, ker moja od začetka rabi nekaj trenutkov, da se pripravi. Gotovo bo dober občutek, ko boš naslednjič stopila na tehtnico - pa ne bo error-ja. Ja pri meni je šlo po včerajšnjem grešnem dnevu spet gor - 71,8 kg. Mi je kar žal, da nisem raje imela B dan. No ja, kar je je. Moram reči, da je danes zame zelo težek dan, ker se včeraj nisem zmogla zadržat. Psihološko sem čisto na tleh. Zjutraj sem se morala premagovati, da nisem diete popolnoma opustila (že jeseni sem jo opustila po enem mesecu - in to po vodnem dnevu). Pa sem prišla sem na forum in mi je Rmeli pomagala, ko je omenila kavo. Sem si privoščila eno belo in me je toliko pomirila, da zdaj čutim, da bo šlo naprej. Po moje bom kar nadaljevala z dieto brez vodnih dni. Sem že od večih slišala, da so šle kile lepo dol tudi brez njih. Busy Bee - hvala ti. Zajčica - popolnoma se strinjam s tistim, da nikoli več nazaj na kile pred dieto. Tvoja izjava mi je dala nov zagon. mala mucica Sporočilo je spremenil(a) mala mucica dne 01. jun 2005 10:33:04

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

1. jun 2005 10:23

Jutri imam 45 dan, tako da bom cez pol diete. Sva se ravno vceraj z mozem pogovarjala pri kosilu, da bom morala tako jesti ves cas in da nocem vec nazaj na stare kg, potem pa je on pametno ugotovil, da bi bilo bolj, ce bi imela jaz njegov metabolizem. Eden od razlogov,da sem se odlocila za dieto je tudi ta, da z mojimi 67 kg, bi zelo tezko prisla cez nosecnost. Koncala bi na 80 kg in vec. Zdaj bom shujsala, probala kako leto drzat to tezo potem pa mislim, da ne bi smlea imeti tezav s tezo pri nosecnosti. LP, Busy Bee Mala mucica: sva istocasno pisali - ne odnehat - jaz sem imela po mojem prvem vodnem dnevu feeling, da bom pojedla vse kar vidim - potem sem si pa za kosilo naredila piscancji hamburger in sem sla tako naprej - evo zdaj sem skoraj cez pol, pa se ne dam. Bom zdrzala zaradi vec razlogov - 1. obleke so mi prav; 2. a veste, da imam celo vrat; 3. ko pridem s trima, se ne utapljam v lastnem potu; 4. vseh pohval, katere prejemam od nezavistnih ljudi in s tem spoznavam prijatelje, da jih lahko locim od neprijateljev. Sporočilo je spremenil(a) Busy Bee dne 01. jun 2005 10:27:26

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

1. jun 2005 10:44

Še ena odvisnica od foruma se javlja. Včeraj sem bila zadržana, danes vas pa komaj dohajam. Marjanca in Marjetka Cvetka vse najboljše obema za rojstni dan. Bodita še naprej takšna sončka kot sta bili do sedaj. Loti, Spipan2 in Rmeli dobrodošle. Saj vidite, da od tega foruma kar teče, ko se jokamo kako smo boge, drugič pa računalniki kar sijejo, ko nam rata premagat lakoto (beri požrešnost). Olina, čestitke ob poroki. Zelo lepe slike in res boš imela lep spomin. Puhica, čestitke za kolokvij. Mala mucica tebi pa iskreno sožalje ob izgubi starega ata. Kot je rekla Marjanca, kjerkoli že je, mu je lepo. Čestitam ti pa tudi za opravljen izpit. Kat, ti si se pa vrnila s poročnega dopusta. Spet smo s teboj. Pozdravljam tudi vse "izgubljene" duše. Naj ne zameri tista, ki sem jo pozabila, ampak komaj sem se prebila čez vse pisanje. Jaz pa imam danes 52 dan. Ne morem verjet, da gre tako hitro mimo. Sem na OH in spet bo padla ena super zelenjavna pica. Komaj čakam. Sem ga pa včerej sračkala, ker sem bila na poti. Ful je bilo hladno in sem si zaželela nekaj na žlico. V eni gostilni so imeli ješprenj in sem se ga napokala. Tudi zrezanega suhega mesa nisem zbirala. Danes se mi ne pozna na kilah. Imejte se lepo, jaz grem pa jabolko glodat. Se mi zdi, da mi bojo sprednji zobje ratal takšni kot pri zajcu, toliko jabolk so že obdelal. Gobica

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

1. jun 2005 11:05

Ojla! Vse najboljše slavljenkama. Mala zamuda, ampak kot pravijo, bolje pozno, kot nikoli. Kokos, ne to ni najin sin, temveč nečak. Prosila sva ga, če bi nama nosil prstane, kar je z največjim veseljem tudi storil in seveda odločno in s ponosom hodil pred nama pred 80-glavo množico. Pozdrav tudi vsem novim forumašicam ter vsem povratnicam. Z nami je dosti lažje hušati, to si moramo vse zapomniti. Vedno se najde kdo, ki ima dobro in lepo besedo zate, po potrebi te tudi skregajo, predvsem pa pomagajo na noge, ko si na tleh. hvala vam, vsem! Mala mucica, ne odnehaj. Vse ti stojimo ob strani in ti želimo, da zbereš moč volje in nadaljuješ. Mogoče si zdaj na tleh, ampak uspelo ti bo. Potem boš pa še bolj samozavestno po cesti hodila, s postavo kot manekenka in se smejala zavitnim "kolegicam" in sorodnicam. Zaradi tega se že splača, da ne govorim zaradi zdravja, kaj ne Marjanca? olina

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

1. jun 2005 11:21

Busy Bee, midve bove pa z eno dnevnim razmikom končale dijeto (45 dan zame je danes). Sem se prav nasmejala ko sem prebrala, da imaš vrat. To je men šef reku, da imam sedaj vrat. Pa vsakič ko ga vidim (ob nedeljah), pravi da sem vsakič lepša. Prav filling je hodt delat, ko vem, da bom dobila pohvalo. In res, od kar sem na dijeti mi jih daje vsako nedeljo. Rmeli, jaz imam danes sadni dan. Sem za zajtr pojedla pol melone, spila pa do sedaj 0,5l vode. Hvala za čestitke! Jutri grem na morje in me je kar strah probati kopalke. Bom še videla ali jih bom probala ali ne. Bojim se tega, da mi še vedno niso prav. Ah, se pa ne bom kopala, pa bo stvar rešena!?!?!? Sedaj grem pa še malo za knjige, potem pa malo ven na sončka. Sončen pozdravček puhica

marjanca45  

1. jun 2005 11:46

Puhica, se pa spravi nekam, kjer se lahko kopaš gola, pa je problem rešen. Olina, meni še vedno ni jasno, kako je mogoče, da manj kil tako zelo vpliva na marsikaj, kar se dogaja v in z našim telesom. Res je neverjetno, ampak res. Že zato se splača potruditi. Lisička, tudi jaz sem pojedla po moje že kar nekaj zabojev jabolk v tej dieti. Imam potem nekaj problemov, ko pijem vodo in se tole malo zmeša in se pretaka po mojem črevesju. Bussy Bee, ti si res faca - "imam celo vrat". Dobro razmišljaš o teži pred, med in po nosečnosti. Tako hitro se človek zredi, dol pa ne gre tako enostavno. Pa je organizem med nosečnostjo tako ali tako obremenjen že z drugimi stvarmi, potem pa dodamo še kile in res ni luštno, še najmanj pa zdravo. Fino, da imaš toliko razlogov, ki ti pomagajo, ko to ni najlažje. Pametno. Mala mucica, kaj hočemo. Življenje je borba, saj veš. Vsakodnevna. In poleg zmag so tudi majhni porazi, ki pa nas samo jačajo. In v tvoji družini zadnje čase ni bilo preveč lepo, kar se seveda odraža tudi na tebi in na tem, kar se dogaja s tabo. Ampak stvari se bodo postavile na svoje mesto, tudi tvoje prehranjevanje. Zato vedi, da za dežjem vedno posije sonce, za solzami pride smeh, za žalostjo pride veselje, za obupom pride optomizem. Verjemi, da to presneto dobro poznam, ker imam za sabo kar nekaj hudih bitk. In če sem jih izbojevala jaz, jih boš tudi ti, ki si dosti mlajša, polna energije. Držim pesti. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti