1. jun 2005 11:46
Puhica, se pa spravi nekam, kjer se lahko kopaš gola, pa je problem rešen.
Olina, meni še vedno ni jasno, kako je mogoče, da manj kil tako zelo vpliva na marsikaj, kar se dogaja v in z našim telesom. Res je neverjetno, ampak res. Že zato se splača potruditi.
Lisička, tudi jaz sem pojedla po moje že kar nekaj zabojev jabolk v tej dieti. Imam potem nekaj problemov, ko pijem vodo in se tole malo zmeša in se pretaka po mojem črevesju.
Bussy Bee, ti si res faca - "imam celo vrat". Dobro razmišljaš o teži pred, med in po nosečnosti. Tako hitro se človek zredi, dol pa ne gre tako enostavno. Pa je organizem med nosečnostjo tako ali tako obremenjen že z drugimi stvarmi, potem pa dodamo še kile in res ni luštno, še najmanj pa zdravo. Fino, da imaš toliko razlogov, ki ti pomagajo, ko to ni najlažje. Pametno.
Mala mucica, kaj hočemo. Življenje je borba, saj veš. Vsakodnevna. In poleg zmag so tudi majhni porazi, ki pa nas samo jačajo. In v tvoji družini zadnje čase ni bilo preveč lepo, kar se seveda odraža tudi na tebi in na tem, kar se dogaja s tabo. Ampak stvari se bodo postavile na svoje mesto, tudi tvoje prehranjevanje. Zato vedi, da za dežjem vedno posije sonce, za solzami pride smeh, za žalostjo pride veselje, za obupom pride optomizem. Verjemi, da to presneto dobro poznam, ker imam za sabo kar nekaj hudih bitk. In če sem jih izbojevala jaz, jih boš tudi ti, ki si dosti mlajša, polna energije.
Držim pesti.
marjanca45