ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

31. maj 2005 14:07

ja zajcica tiste. Sem si jih ze naredila - zdele jih grem pojest - zanima me pa, ker sem vse skauhala. ali lahko potem uno zadnjo pogrejem za vecerjo - glede na to, da je krompir noter? LP, Busy Bee

loti  

član od: 31.5.2005

sporočila: 4

31. maj 2005 14:22

Pozdravljeni vsi, ki sodelujete na forumu. Sem nova na forumu, kot tudi na 3 MD. Za mano je 20 dan, shujšala sem 5 kg. Toda, če ne bi bilo vas punc se to ne bi zgodilo. V svojem življenju sem shujšala že najmanj 300 kg, sprobala vse mogoče diete (najbolj uspešna je bila pilotska dieta - 24 kg v 6 mesecih, ki pa nikakor ni zdrava. Težo sem držala 2 leti z veliko odrekanja.). Toda vse diete so bile s časom neuspešne. Vedno si se moral nečemu na veliko izogibat, kar pa je bilo za mamo z dvema majhnima otrokoma zelo težko. Kuhala sem vsaj po 2 raznovrstna jedilnika hkrati. Sedaj pa sta otroka že odrasla in tega problema ni več. Še več, ko sem prinesla domov 3 MD, so me vsi nejeverno gledali in tako za hec ter meni v podporo želeli dieto preizkusiti z mano. Rekli so, da to itak ni nobena dieta, ampak navadno "žretje". Tako ima tudi mož danes 6 kg manj. Prve dneve si sploh nismo upali na tehtnico, sploh kadar smo si privoščili anormne količine pečenega krompirja, raznorazne zelenjave in solate ali pa velike pizze s paradižnikom in raznovrstno zelenjavo.......pa tooortiiiiceee. Moram priznat, da je bilo veliko, veliko smeha in nejevernih Tomažev. Skoraj sem že obupala pri večnih 83 - 80 kg-pozimi in 75 kg poleti (pri višini 170 cm), se sprijaznila, da bom pač debela, .....pa tudi da sem konec koncev že tudi v letih (43 let) in glej ga zlomka dobim v roke 3 MD od prijateljice in njene hčere. Seveda sem šla najprej preverjat vse možno na internet in najdem vas: Veliko, veliko nasvetov, spodbud, celo receptov. Za vse se vam zahvaljujem. Upam, da če bo kakšna kriza.... se lahko obrnem na vas? Veliko uspehov še naprej. loti

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

31. maj 2005 14:22

rožica, hik, ne me zdaj hecat! veš da morš vzdržat...že zato, ker si mi oprala možgane...hik...da se držim te čudežne diete in...hik...pijem samo vodo!!!! marjanc ati je povedala- nič ga nisi preveč usrala, pa čelih si ga hotla. tak...zdajs epa spomni na svojo favšljivo žlahto, pa da ne boš na naslednjem pikniku ti s puloverjem zvezanim okoli riti. ajmo, tekat.... ;) saj se šalim...od vode že čisto prozorno gledam. če pa jaz to vzdržim, pol pa lahko vsaka tu na forumu!! na zdravje, tabina

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

31. maj 2005 14:44

Dober dan punce, nič obupavat Rožica, ker zdaj niti dva tedna ni več do konca. Potem bo pa pomojem res lažje, kakor pravi marjanca, ker lahko že isti dan izpolniš želje, ni treba več čakat naslednji ali pa o groza še celo več dni... Pozdravljena loti...jaz pa hitim proti domu na blitvico s krompirjem...imejte se lepo, kljub kislim oblakom na nebu! Sarica

spipan2  

član od: 19.5.2005

sporočila: 1

31. maj 2005 14:52

OJLA, PRAV LEP POZDRAV VSEM SODELUJOČIM NA TEM FORUMU. SE OGLAŠAM PRVIČ. Z DIETO SEM ZAČELA 19.5.. PO ENEM TEDNU DIETE SEM IZGUBILA SAMO 0,5 KG. DRŽALA SEM SE STROGO PO PREDPISIH, SAMO KOLEČINI SEM IMELA PREVELIKE. MOŽ PA JE SKUJŠAL ZA 3 KG. DRUGO VAGANJE IMAM PA V ČETRTEK. UPAM, DA BO TAKRAT KAJ BOLJŠE.

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

31. maj 2005 16:24

tabina - moja sotrpinka! Hvala ti za sožalje. Ful si faca, da se tako dobro držiš na tale najin vodni dan. Mene je danes že malo spodneslo (sodelavec praznuje RD) in sem si privoščila malo piškotkov. Dala si mi krasne ideje za dodatne napitke poleg vode. Sama voda je res kar prehuda. Izpit sem naredila! Rožica - Jaz te občudujem, da si vztrajala do tu, kjer si zdaj. Po moje se splača vztrajat, če si že tako daleč. Probaj zdržat samo še en dan, morda boš potem, ko boš vse skupaj prespala, drugačnega mnenja, kot si sedaj. Loti - dobrodošla! - 5kg v 20 dneh! Superca. Tvoja zgodba je zelo ganljiva - hvala Bogu za našo 3MD in tale forum. Seveda se obrni na nas, če bo kriza. Vedno z veseljem priskočimo na pomoč, ker še preveč dobro razumemo, kaj pomeni boj s kilogrami. spipan2 - dobrodošla tudi ti! Tudi meni je šlo v prvih tednih počasi (tale vikend mi je prvič malo bolj na hitro padla teža - po enem mesecu). Meni zelo pomaga, če si rečem, da je bolje da gre počasi dol, kot pa da bi šlo počasi GOR (kar se mi je dogajalo zadnjih 5 let). Sploh pa sem sklenila pakt s sabo, da se diete držim po svojih najboljših močeh, ne glede na rezultate, važno da vztrajam. Če nič drugega se vadim v samodisciplini (ki mi jo močno primanjkuje). Pozdrav vsem! mala mucica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

31. maj 2005 17:59

Hojlarijahu! Tabina,hvala zaaaaa pesmicoooooooo! Hvala vsem za lepe želje! Tabina in mala mucica,še malo zdržta na tejle vodici,hik! Hik,men se ne kolca od vode,ampak od Banditosa!Ja,mal sem ga pa že mogla zalit,ni kaj! Sem pa takoj dobre volje postala,se res vidi,da sem bolj na vodi,kot pa katerikoli drugi pijači,hik! Sem šla z dvema sodelovkami na pijačko,ena je imela roj.dan včeraj.To je bila tista,ko je zadnjič prinesla v službo sladkarije in nisem hotla nič vzet,no pa mi zgleda ni preveč zamerla in bo jutri tudi sama šla na dieto.Ma pa tudi take probleme,ko vsaka dva meseca začne na novo z dieto. Kat in Olina,čestitke za tako pogumen korak,naj vama sonce sreče vedno sije in naj bo vama zakon sladek kot med! Dobrodošlica še novim,z nami je hujšanje čisto enostavno in predvsem zabavno! Rožica,ne obupat zdaj na koncu! Je pa res,da men tale dieta že tudi rahlo dol visi,ampak na predam se,saj dobim tukaj moč in zagon,tako da bom vztrajala do konca! Ne,ne,ne boste se me še kmal znebile,to pa ne!,! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

31. maj 2005 19:57

najprej dobrodosli spipan in loti!!! no marjetka pa se nekrat vse naj,naj! kaj naj recem od kar nisem vec na dijeti samo jem. kar nimam dosti. joj mislim da bom kmalu spet med vami (haha saj nekaj cesar se lahko veselim) do takrat pa lep pozdrav vipercat

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

31. maj 2005 19:57

najprej dobrodosli spipan in loti!!! no marjetka pa se nekrat vse naj,naj! kaj naj recem od kar nisem vec na dijeti samo jem. kar nimam dosti. joj mislim da bom kmalu spet med vami (haha saj nekaj cesar se lahko veselim) do takrat pa lep pozdrav vipercat

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

31. maj 2005 20:33

Zdravo, rožice ! Tabina in mala mucica, upam, da bosta premagali še tele zadnje ure vajinega vodnega nalivanja. Jutri pa bosta frajerki. Mala mucica, žal mi je za tvojega dedka, ampak kaj hočemo. Kjerkoli že je, mu je prav gotovo lepo. Čestitam za izpit ! Loti, superca za tvoj minus. Ti bo verjetno res lažje, če bo s tabo še tvoj mož. Kadar nas boš rabila, smo tu. V dobrem in slabem. Spipan2, ti samo lepo počasi in brez panike. Zelo je različno, kaj se z nami dogaja v teh treh mesecih. Je pa res, da moški hujšajo hitreje in se zato nič ne jezi. Verjemi, da se bo trud in vztrajnost izplačala. Marjetka cvetka, ti si faca. Čagaš sredi tedna !Tako je prav. Daj še na moje zdravje sprazni kakega banditka, jutri pa boš spet pridna. Rožica, daj se javi jutri, ko boš vse prespala. Držim pesti zate !!!!! Daj no, ne moreš stran, ko si nas pa vedno tako "pobirala". Pri meni je bil danes dan šobske oz. grške solate. Pojedla sem tudi dve odvajalni tableti, nekaj lanenega semena in upam, da ne bom dirkala ponoči, ker že kar nekaj časa nisem dovolj spala in sem kronično neprespana. Lepo spite ! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti