ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. maj 2005 12:32

Hojla! Komaj sem si izborila prostor na računalniku! Kako ste kaj? Jaz sem odlično in praznike sem preživela brez večjih pregreh in z veliko gibanja,tako da mi kilce pridno grejo dol.Danes je moj 21.dan in -4kg.Kar vredu za drugi krog.Skupaj z prvim krogom sem sklatla petnajst kil. Tudi jaz sem bila v soboto na kresu in si privoščila kozarec piva,ki mi ga je velikodušno odstopila soseda!So mi sicer ponujali pijačo,ampak sem odločno zavrnila ponudbo.Me sploh ne briga,če je kdo zdej jezen zaradi tega. Jaz sem danes tudi oblekla eno majco,ki mi je bila prej pretesna.Kar nisem se mogla nagledati.Drugače pa tud na men bolj ko ne vse visi,sam do konca diete si ne mislim kupovat novih cunj.Bom si pol kaj nabavla! Mojcika,tudi jaz si zapisujem,kaj jem,z vsemi pregrehami vred.Tako se lahko bolj kontroliram! Užijte še današnji dan,kolikor se da,kajti praznikov je konec!Na žalost.Imejte se lepo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

2. maj 2005 14:17

Suhica, ječmenova kaša je zelo dobra izbira, tudi jaz jo večkrat jem. Danes uživam 1. dan, ko nisem več na dieti oz. začenjam živeti po 2. Rinini knjižici. Trdno sem odločena obdržati pridobljeno težo oz. raje še izgubiti kakšen kilogramček. Sedaj pa grem pospravljat svojo garderobo, ker sem šla prej ven in vse razmetala, ker nisem našla primernih letnih hlač, saj veste, kako to gre, preširoke, pretople, nekaterih pa "nikjer ni". Soba izgleda, kot da je vanjo udarila bomba, no saj je bila bomba, ampak bomba po imenu Sonja, ki mora sedaj vse to pospraviti oz. nekaj zmetati stran. V mojih letih ima človek tudi nekaj garderobe starejšega datuma, saj razumete, kaj mislim, pravimo, za doma je dobro. Za statistiko: na koncu 3MD imam 71 kg, končala sem 1.5. Pričakujem vas v soboto pod Pohorjem! riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. maj 2005 19:45

Bravo, Riba-ribica, da ti je uspelo priti do konca. Boš videla, kako bo sedaj fino, ko si boš lahko sama določala, kdaj in kaj boš jedla. In če v posmaznem obroku ne boš mešala hrane, pa če boš dopoldan jedla sadje, pa upoštevala razmake med obroki, boš videla, da se ti bo teža še znižala. Jaz si še vedno vsak dan pišem kaj pojem, ker se mi zdi, da se na ta način še dodatno kontroliram. In mi sploh ni težko. Včeraj sem zvečer jedla sladoled ( v času diete sem ga le enkrat) in pojedla sem ga kar več, kot je bilo v času diete dovoljeno ( po moje kake pol litra), ampak me sploh ne gane, ker sploh ne vem, kdaj sem nazadnje jedla sladkarije. Pa tudi vsak dan toliko prehodim, da mi je to bila nagrada za pridnost med temi prazniki, ko sem mislila, da jih bom preležala. Upam, da v soboto, riba-ribica ne bova sami pod Pohorjem. Saj se bomo jutri verjetno več tipkale, ko se bodo vse vrnile s kratkih počitnic. Jaz pa jutri potujem v Valdoltro na še eno slikanje ledvenega dela hrbtenice. Upam, da me ne bodo preveč pikali. Pa bom preživela tudi to. Uživaj v spoznanju, koliko oblačil ti je prevelikih. Saj je zoprno, ko ni kaj obleči, samo pa je krasno, ko vidiš, da ti je nekaj preveliko, kaj ? Imejte se fino ! marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

2. maj 2005 19:49

Marjetka-cvetka, dobro šibaš, še posebej, ker greš drugi krog. Po moje je to veliko, glede na to, da sem jaz v 1. krogu v 1.mesecu izgubila 7 kg. Je dober občutek, kaj ? Superca si !!!! marjanca45

suhica  

član od: 28.4.2005

sporočila: 7

2. maj 2005 21:42

Riba-ribica, Marjanca cvetka in ostale, čestitke k uspehu! Za nas, bolj nove, ste res prava vzpodbuda! A mi lahko katera bolj izkušena pove, za koliko lačnih ljudi je tista pizza iz 25 dkg moke? Danes sem jo delala po receptu iz Rinine knjižice, le da sem uporabila polnozrnato moko. In pizza je bila takoooooooooo velika, da sem jo uspela pojesti 1/4, iz preostalega dela sem pospravila še nadev (gobice,čebulo,papriko), 3/4 testa pa je iz božje previdnosti romalo v smeti. Pri čokoladi Milka sem se pa premislila, sem res zmazala 100-gramsko (kot sladico), ampak jedilno. Majhen napredek, ampak bolje kot nič. suhica

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

2. maj 2005 22:51

Čer! No, jaz sem prišla nazaj z morja, se moram pohvalit, da sem v 6 dneh zgubila še 3,5 kg, tako da sem zelo happy. Jutri imam vitaminski dan,najtežji zame, vendar vem da se izplača, tako da bom zdržala. Danes, ko sem odprla stran, sem vidla da ste bile zelo pridne in ste pisale, tako da mi ni še ratalo vsega prebrati, bom jutri. bessybori, se ti opravičujem, če ti nisem povedala za knjigo, sem bila 100%, da sem se ti zahvalila in da sem ti povedala, da mi je sedaj veliko lažje,tako da res še enkrat hvala. Sedaj grem pa v mižale, tako da lepe sanje vsem puhica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. maj 2005 23:19

Pozdravljene! Sem se kar nabrala, preden mi je uspelo prebrati vse, kar ste napisale v zadnjih dneh. Pa naj še jaz napišem svoje poročilo. Moja dieta je med prazniki padla!!! V nedeljo in danes sem pojedla vse kar mi je prišlo pod roke. Sem tako razočarana nad sabo... Za kazen imam jutri vodni dan, da se razstrupim. Ker pa je jutri torek je pri meni na programu tudi tedensko tehtanje. Ampak ker me zaradi zadnjih dni strah rezultata, bom najbrž naredila kar tedensko pavzo, da ne izgubim volje. Nekako mi ta krog ne uspeva najbolje in me vsaka stvar premami. Upam da se me kaj kmalu prime večja vztrajnost! Riba-ribica, čestitke za prestano 3MD. Res super da si zdržala! Sedaj pa ti želim uspešno vzdrževanje teže. Kot beremo, se da. Srečanja se v soboto na žalost ne bom mogla udeležiti. Dopoldan imam službo, popoldan pa bom v jagodah. Pri nas se je začela sezona in bom naslednji mesec in pol vsako prosto urico pobirala jagode. Uboge moje noge in pa križ! Pa saj najbrž to ne bo zadnje srečanje in vas bom imela priložnost spoznati kdaj drugič. Puhica, ti si pa zelo pridna pri izgubljanju kg. 3,5kg minusa v 6-ih dneh je pa res enkraten rezultat. Čestitke! Marjanca, dobro opravi jutri v našem koncu. Držim pesti za čim boljše izvide. Tudi moja mami na žalost ponovno leta okrog zdravnikov. Je pa izvedela, da je čakalna doba za magnetno resonanco leto in pol!!! Razmišlja da bi šla kot samoplačnica, stane pa okrog 100.000 SIT. Katastrofa. Sedaj bom pa zaključila, ker grem danes tudi jaz prej v posteljo (preden še kaj v usta nesem!!!). Nočko! tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

2. maj 2005 23:31

Marjanca, želim ti vse dobro v Valdoltri. Moja znanka vedno zelo pohvalno govori o tej bolnici, ima sebe dobre izkušnje, zato upam, da ima tudi ti takšne. Res pa je, da smo raje doma in zdravi. Ampak v življenju ni vse samo lepo, veš, tudi jaz sem že 3leta in pol sama s sinovoma, tako da te zelo razumem. Vem, da v življenju niso pomembni samo kilogrami, ampak je še veliko več. Lahko noč! riba-ribica

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

2. maj 2005 23:47

tejčica, moja mama je bila ta teden kot samoplačnica v mariborski bolnici na megnetni resonanci, plačala je 62.000, drugače bi res čakala tako dolgo, tako pa je bila na vrsti v tednu ali dveh. Ampak ji ni bilo žal denarja, sedaj čaka na slike in bo vsaj točno vedela, kaj ji je. tudi jaz sem se danes držala sadnega dneva, je kr šlo, samo napihnjena sem kot mali pujsek, res pa da sva z malim, ki mi je pomagal, kr orng samokolnic prevozila, tak da se bom še zjutraj stehtala, potem pa sem do petka službeno odsotna in upam, da mi bo vsaj malo ratalo se dražat diete. Marjanca in riba-ribica, saj bo, a ne! Tile naši sinovi nam dajejo energijo, da se da naprej. Kak me je preganjal, mulc, še kave nisem imela časa spit, kr on prime skodelico v roke in mi jo nese k ustonm, češ, mami, sj ti jo bom jaz pomagal spit, da se ne boš matrala, in če bi mu pustila, bi mi jo celo po grlu zlil. On je pa tak suhec, sama glavica ga je, čisto po atiju.... lep teden vam želim, dekleta, se še pa jaz opravičujem za soboto, ker imam predavanja v žalcu. Opravljam stare izpite, ki so mi ostali, ko sem bila noseča in rodila in ko sem imela kolobocije z atijem od malega, zdaj pa je zadnji čas, da naredim fax do konca. brittney

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

3. maj 2005 0:14

Ta sadni dan me bo ubil Tako sem lačna, da ne morem spat. GROZA! Samo to me še gor drži, da se jutri zvagam in se nasmejim ob pogledu na tehtnico. Prvi teden je za mano in sama nad sabo sem presenečena, kako zelo se držim. V tem prvem tednu se nisem pregrešila niti enkrat! In sem prav ponosna na to! Kot marsikatera sem tudi jaz že probala milijon diet, enkrat že shujšala za 30kg, jih držala dve leti, potem pa vse gor, pa še kakšnega zraven. Zdaj pa znova v boj! Preden sem se odločila, sem prebrala vse forume (razen tega na kulinariki, ker tukaj pa ste res napisale toliko, da je skoraj nemogoče vse prebrat :)) o tej temi in ste me navdušle. Zato še naprej lepo izgubljajte kilograme, ker je branje teh podatkov neverjetna motivacija :) Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti