ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

3. maj 2005 14:27

lep pozdravček vsem. No, pa da se še jaz javim... moram priznat, da sem te praznike taaaak grešila, da mi je kar nerodno. V petek sem imela B, imeli pa smo piknik. Ker sem bila leteča cel dan, sem bila na sadju, zvečer pa mesek... Sicer nisem pojedla zraven niti koščka kruha, zato pa.... 6 banditosov!!! moram pa priznat, da mi je bilo že po tretjem vseeno, ... alkohola nisem pila več kot leto: najprej nosečnost, potem dojenje, potem dieta... in lahko si mislite, kaj mi je to naredlo. V soboto pa taaaaaaaaaaki maček, pa še mali ni hotel spat več kot do pol devetih... potem pa na še en velik kolektivni piknik... tam pa sem kljub OH dnevu spet spravila v sebe pleskavico, pa čevapčiče, pa kos kruha, za na vrh pa tortico. OJOJOJ. Pa kje je bila moja volja.... Verjetno se je izgubila, ker mi teža stoji že 3 tedne, jaz pa sem še vedno takoooo široka. Saj vem, konec jamranja pa to... pa še to: v četrtek imam izpit (zadnji - pol pa še samo diploma), tako da so živci res na psu, pa še kadit sem nehala ko sem zanosla, zdaj bi pa tak pasalo - če že ne čik, pa kaj za pod zob.... Upam, da mi bo uspleo. Mora mi. No, pa sem se malo potožla pa razpisala. Grem dalje pred knjigo pa bom že pregurala še teh nekaj dni... Pozdravček vsem. p.s.: za pod pohorje: upam, da mi bo uspelo. Sobote so pri nas drugače rezervirane za obiske pri babicah, tako da... bomo videli petrusha

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

3. maj 2005 14:33

POMAGAJTE MI!!!! Sem mojemu za kosilo naredila njoke z mesno omako, jaz pa sem si servirala vodo! Ni vsega pojedel, sedaj me pa takoooooo matra. Preveč diši, da bi lahko samo gledala. Sem imela že poln krožnik pred sabo in vilico v roki, pa mi je nekako uspelo samo sebe prepričat, da sem dala vse skupaj v hladilnik in ne v moj želodec. Sedaj bom še nekaj časa doma in se bojim da res vse zmažem. Sem se prej prehitro hvalila, da mi današnji VD ne dela preglavic. tejčica

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. maj 2005 14:54

Tejčica, če misliš, da je vodni dan nujen jaz predlagam, da vzameš tisto plastenko in greš na sonček na sprehod ali pa brat knjigo...vsaj na vrt, da bodo njoki vsaj malo bolj daleč in ne bodo nesramno dišali pod nos. Ali pa vsaj na balkon, če nimaš vrta ali parka blizu. Srečno....!!! :o) Sarica

tejčica  

3. maj 2005 15:00

Sarica, z veseljem bi šla ven, na žalost pa bom še kar nekaj časa primorana viseti za računalnikom. Bom na vsake toliko časa pokukala na forum, da se spomnim zakaj se matram. Pa hvala za vspodbudne besede. tejčica

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. maj 2005 15:05

Joj, potem pa mogoče en metin čaj, ali pa kak drug, ki tudi diši, da malo prezrači nos od vonja njokov in s toplino napolni želodček. Pa zamiži in si predstavljaj, da poleti skačeš okoli v kaki lepi frfotavi oblekici....mogoče bo pomagalo!! Pa pogumno!!!!!!!! Sarica

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

3. maj 2005 15:45

Zdravo. Ne vem, ali naj rečem, končno so prazniki za nami, ali v jok, ker so že mimo.... Imeli smo pohod (v nedeljo) potem pa sem še včeraj enkrat ponovila vzpon na naš hrib. Razlika je bila samo v tem, da smo 1. maja hodili po lažji poti in to 2 uri...postanek je bil vsakih nekaj metrov, da so si naši fantje lahko odprli piksno piva....včaraj, ko sem šla pa sam pa sem odšla po "strmi" poti hodila pa sem 30 min-vendar je to potrebno kar hitro, brez kakšnih dolgih postankov. In seveda brez piva!!! Bila sem pa pridna, nisem pila NIČ alkohola, sem pa zato okoli 2-3 litra vode. Tejčica, če ti pas njoki delajo takšne probleme, in če si se odločila, da bo danes VD, boš najmanj škode naredila, če jih vržeš proč-boljše, kot pa da jih ti "pospraviš". Tako velike škode pa tudi ne bo. Pa še pomisli, kako noro dobro se boš počutila, ker si zdržala.... Boljše, da vržeš proč, kot da narediš sebi škodo. Jaz verjamem, da ti bo današnji VD popolnoma uspel. Kar tako naprej. Pri nas se malo oblačni, tako da vas sedaj zapuščam, daše ulovim zadnje sončne žarke danes... Lp, maychi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. maj 2005 16:11

Hojla! Kako kaj! Tejčica,tudi jaz mislim,da je najbolje,da vržeš njoke proč!Ša zmeraj bolje v smetnjak,kot pa v tvoj želodec! Jaz sem bila včasih taka,ko sem vse pojedla samo zato,ker se mi je zdelo škoda proč metat.Zdaj pa hladnokrvno vse zmečem v smetnjak,če drugi ne pojedo. Suhica,čisto prav si naredila,da si vrla pico proč.25 dag moke je res preveč.Jaz naredim pico iz približno 15 dag moke,pa še to mi je preveč. Pa hvala vsem za čestitke.Res mo dobro gre,pa sej tud ma kaj dol it.Mam še ogromno viška! Mojcika,tud jaz sem imela podobne probleme.Veliko sem shujšala,potem pa vse nazaj dobila,pa seveda še kako kilo zraven.3MD pa mi je spremenila življenje.Prvič v življenju sem šhujšala,pa nazaj dobila samo dve kilci!Zdaj pa sem v drugem krogu in mi odlično uspeva,klub občasnim pregreham.Ampak bolš se je malo pregrešit,kot pa pustit vse skupaj in si rečt-Ah sej nima smisla! Sem se pa ravno danes pregrešila in sem potem ko sem pojedla špagete,zmazala še štiri napolitanke,češ saj je itak OH dan in ne bo prevelikega greha.Ej ti lušti! Lisička,se že kaj pripravljaš na prvi vodni dan!Čez en teden sva na vodi.Kajne,kako hitro mine! No mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

3. maj 2005 17:26

Verjetno Tejčica špara tiste njoke za druge člane ?! Saj, če vsake pol urce gor pokukaš, boš vidla, da te vsaj ena od njih odvrača :) Včasih so rekli, da je takrat, ko se ti najbolj kaj lušta, treba it zobe umit Saj bo šlo, pomisli na tiste njoke pa na sebe v kopalkah, pa se odloči, kaj si bolj želiš! Ja Marjetka cvetka, ti lušti so hudič! Jaz sem danes celo dopoldan hodila okoli mize kot mačka okoli vrele kaše. So bile na mizi v posodici čokoladne jajčke, so se mi luštale ko hudič. Pa sem se premagala in je nisem vzela! Me prav zanima kako dolgo se bom kontrolirala. Je pa sigurno boljše se malo pregrešit, pa potem nadaljevat, kot pa vse opustit in samo jamrat. lp, Mojca Sporočilo je spremenil(a) mojcika dne 03. maj 2005 17:27:11

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

3. maj 2005 18:22

Tejčica, verjamem da te niso premamli njoki in da si zdržala, zato vse čestitke tebi. Jaz imam danes sadni dan in za kosilo sem pripravila testenine+mesno omako,tako diši vse skupaj, vendar sem se odločila da ne bom in sem šla rajši v sobo. Tak kot sta rekli mojcika in Sarica, predstavljaj si, kako zgledaš v kopalkah oziroma kakšni obleki, ki ti je zelo všeč, pa te bo Imam pa eno vprašanje, kako je kej s sadnimi jogurti?A se lahko je to na b dan? Hvala za nasvete pri limonadi. Bom se nekako prisilila, da ne bo sladkorja v njej. Danes sem rajši spila pomarančni sok. Aja saj res. A lahko pijem sokove fructalove, na sadni dan? Brittney, pri meni je bilo tako, da sta oba delala doma, ampak sta bila vedno zaposlena, in ni bilo časa zame. Tako da, tako kot pravi Busy Bee, tvoj sinček si bo zapomnil, lepe trenutke ki si preživela z njim, tako da glavo pokonci, sicer pa se pohvale tebi, ker si enkratna. vipercat, lahko tudi mene prosim vključiš pri statistiki: puhica Ivančna gorica 163 69 55 21 najlepša hvala =) Sonček se je skril, ampak grem vseeno na en sprehod, tako da lepo se smejte še naprej puhica

tejčica  

3. maj 2005 19:52

Hvala punce za dobre besede. Se moram pohvalit da so njoki počakali in jih hčerka ravnokar je za večerjo! Res sem vesela. Za večer pa sem si pripravila toliko likanja, da ne bom imela časa pomislit na hrano. Sem si kupila par novih oblek in kar nisem mogla verjeti, da sem nase spravila dve konfekcijski manjše številke. Jupiiiiii! Res je pred mano še kar nekaj diete, ampak ker sem 2 meseca diete že prej dala skozi je moj minus v tem letu 14 kg in mi poletna garderoba od lani res ni več prav. V omari me pa še vedno čakajo oblačila ki sem jih nosila pred nosečnostjo. So še za dve številke manjša. Še nisem obupala da bodo kdaj spet na meni. Sedaj pa ko je mala zmazala večerjo (namesto mene!) jo hitro šibam dat v posteljo. Ja seveda, potem pa še malo na forum. Kako sem jaz danes happy! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti