ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

3. maj 2005 7:59

Valdoltra je super bolnica. Moji mami so tam zamenjali oba kolena (odlicno opravljeno) in tiste kosti na nogah so ji porezali (malo slabse opravljeno). Brittney: Jaz sem otrok, pri katerm je bil en stars vedno odsoten. Ti povem, da se tvoj sin ne bo spomnil koliko si bila ti odsotna, ampak kako super sta se mela vsakic, ko sta bila skupaj, kaj sta delala, kje sta bila,... Moj stari je bil ves cas odsotne, pa se takrat, ko je bil sicer fizicno tam, je bil tako ali tako odsoten, ali pa blazno siten. Ko si tam se maksimalno dobra mama! LP, Barbara Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. maj 2005 8:10

Jutro!!! Je spet en lep sončen dan. Jaz sem kljub prazniku opravila prijetno dolžnost tehtanja ob ponedeljkih. Bila sem šokirana na srečo prijetno. -2,2 kg manj kot prejšnji ponedeljek, še malo pa ulovim težo prvega vodnega dne. Tejčica, ne obupavaj ker se slej ko prej pokaže rezultat. Jaz sem bila čisto obupana ker so se mi kilogrami kar poznali in že 14 dne se trudim. Sem bila tako razočarana, ker se nič ni poznalo, da sem na OH poleg sladice in čokolade, še ob 22:00 pojedla ves sladoled kar ga je še bilo v hladilniku ( malo manj kot liter). Tako da priznam, da sem kar s strahom stopila na tehtnico, glede na to da je kazala samo v plus, kljub mojim strogim upoštevanjem diete. Vstrajaj enkrat se izplača. Riba-ribica čestitke!!! Lp, ROŽICA. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

3. maj 2005 8:19

Pozdravljene! Še vedno sem z vami-nami in mi kar uspeva. Saj berem vsak dan, le da se pač ne razpišem, ko pa tako že vse skupaj napišete toliko zanimivega in vspodbudnega. Puhica, sem vesela, da si prejela knjižico in ti želim, da ti služi kar najbolj. Se beremo. Bajči

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

3. maj 2005 8:52

Pozdravljene, poročam zaenkrat samo to, da je Nozozemska oz.Holandija prečudovita. Začarala me je. Definitivno se vračam tja. Če ne letos na kolesarjenje, drugo leto zagotovo. Pridelala sem en kilogram, a ni panike. LP Irena

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

3. maj 2005 9:54

zivjo punce evo mene vrnila sem se z velike planine. sicer je bilo kar nekaj gibanja ampak tudi kar nekaj alkohola, zato moje kilce niso sle nic dol. da grem kar takoj na mojo temo - riba ribica ja predog je idealen. jaz sem takoj za samo... mislim da bi bilo lepo, ce bi dale puncam malo casa da si rezervirajo dan za to. meni je ta vikend kar malo prehitro, pa ceprav bi prisla ampak mislim da bi ce dolocimo dotun npr za naslednji vikend veliko vec punc naslo cas ker bi imele do takrat cas si organizirat in bi nas bilo vec, pa se lahko bi se vse dogovorile in organizirale. kaj pravis? no upam da se z menoj strinjas. saj jaz pridem tudi ce bo ta vikend ampak mislim da bi bilo vseeno bolje ce se doloci datum in potem lepo vse se obvesti in dogovori (tocen prostor, kako glede hrane in tako). punce s predogi na dan! sedaj je pa ze taksen soncek da bi se res lahko dobile!!! vipercat

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

3. maj 2005 10:15

Pa sem se le pretolkla skozi novo napisane strani. Med prazniki sem samo enkrat skočila malo pogledat, kaj ste napisali, potem pa je kar naprej zmanjkovalo časa. Priznam, malo me je zaneslo med prazniki, a ni prevelike panike. Kile samo stojijo. Danes sem prišla zopet na red. V službi ni hladilnika in polne hiše ljudi, tako da je manj možnosti za pregrehe. Danes imam OH dan, tako da ni panike s prehrano. Doma me že čaka polna skleda solate, zraven bodo pa široki rezanci z gobovo omako. Obožujem to kombinacijo. Zvečer pa bo sladoled ali pa samo sadje. Jutri pa sadje. Krasno, da se telo malo prečisti. Pridni bodite še naprej, pa lep dan želim vsem. Gobica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

3. maj 2005 11:35

Hojla! Me je premagal firbec in sem kljub vsemu stopila na vago. Teža je enaka kot prejšnji torek, tako da zaradi požrtije med prazniki nisem nič pridobila. Aleluja!!! Seveda bi kakšen kg izgubila če bi bila bolj pridna, ampak bolje da teža stoji kot pa da gre nazaj gor. Kljub vsemu, pa bom danes imela izredni vodni dan. Zaenkrat uspeva brez muk! En sončen pozdravček! tejčica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. maj 2005 12:42

Zdravo! Sem že prikolesarila domov, bila v Sani v Hočah, pomembnejše od nakupa je bilo razgibavanje. Vsem hvala za čestitke. Vipercat, vedno bo tako, da kdo ob kakšnem dnevu ne more. Sem že mislila napisat, da pridem obakrat, a sem se spomnila, da pričakujem obisk naslednjo soboto. Jaz vsekakor pridem, oblečeno bom imela belo polo majico z emblemom Toti pecikl in rdeče kolo s košaro zadaj. Bo kar bo, bomo videli. Puhica in Mojcika, tudi jaz sem lani imela težave s sadnim dnevom, bila sem tako šibka, da sem imela po dveh mesecih oz. 2. vodnem dnevu vsega dovolj in prekinila. Obdržala pa sem izgubljene kilograme, malo je verjetno pomagal Montignac, malo pa moja pozornost pri prehranjevanju. Letos sem ob vseh sadnih dnevih jedla čimveč zelenjave, sadja, veliko kislega zelja, oliv, malo arašidov in težav ni bilo. Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 03. maj 2005 13:11:06

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. maj 2005 13:24

Pozdravljene drage dame in en gospod! evo končno sem vse prebrala....vidim, da ste se imele čez praznik super. Večina je izkoristila prijazno vreme. Tudi jaz sem ga, saj sem bila v soboto na Kališču in v nedeljo na enem pohodu....to drugo je bilo kar malo smešno, saj sem mislila it v nedeljo tako samo malo na sprehod, pa se je zaključilo potem s sedemurnim pohodom...ampak je bilo fino, samo za pit nismo imeli nič vode s sabo, ampak je ravno nekje na pol poti bila odprta ena gostilna, da smo tankali...drugače bi pa verjetno kar kak potok pila...saj mi ni več dosti manjkalo. Grozno je bit žejen. Včeraj sem šla s kolesom samo do centra približno 15 minut, pa je sonce že tako močno, da me je takoj zakurilo in imam zdaj skoz majco s kratkimi rokavi....permanentno. Bo treba kar pazit na kožo. Kilce so se že malo premaknile v željeno smer, malo pa sem se tudi že navadila na sadne dopoldneve, čeprav se mi je zadnjič tako vrtelo...potem sem pa hitro en cuker pojedla-bombon, pa je billo dobro. Najbrž ti pritis res pade, jaz imam pa že tako bolj nizkega. Lepo se imejte, Sarica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

3. maj 2005 13:36

Riba-ribica, jaz sem včeraj imela 2 sadni dan in prvi me ni nič mućil, včerajšnji pa ful, verjetno se to da PMS pripisati, ker takrat postanem požrešna. Sem pa vseeno vzdržala, in mi danes zjutraj sploh ni bilo sadja za jest, tako da nisem zajtrkovala. Zdaj pa sem si naredila pečen puranji zrezek (narezan) v sladko-kisli omaki (Uncle bens - danes mam express kosilo :)) in polnozrnato štručko. Zvečer pa bo verjetno samo solata al pa sadje. Vmes pa še ena jabolka in to je to. Bom pa tudi jaz počasi mogla začet z gibanjem, ker vidim da ste vse pridne. Pa mam malo slabo vest :) Lep popoldan želim vsem! Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti