ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

suhica  

član od: 28.4.2005

sporočila: 7

29. apr 2005 15:36

Za današnji sadni dan sem se dobro pripravila - nakupila sadje, med drugim mango in avokado. Sem si hotela avokado privoščit za kosilo, a glej ga vraga - zunaj je bil čisto OK, noter pa nekako prhek oz. lesen - skratka zanič. Ok, bomo pa jedli mango - zunj lep , noter pa isto sranje. In tako sta za kosilo pristali na mojem jedilniku dve banani posuti s cimetom. Kar okusno, pa tudi dovolj nasitno. Popoldne še pohrustam kakšno jabolko, za večerjo bo verjetno solata iz paprike in paradajza. Jutri pa pečemo ribe - moji jih obožujejo, jaz jih pa sploh ne maram, zato bo zame na žaru pristal puranji zrezek. Pa veliko solate, tudi pri nas je že na vrtu. Meni se zdi, da ta dieta sploh ni draga, vsaj pri nas kupujemo kar povprek, brez pravega načrta, potem pa brskamo po hladilniku in špajzi. Zdaj pa je pri nas kupovanje postalo veliko bolj načrtno, kupujemo samo kar je "na programu " in pa kakšno dopolnilo za ostale druž.člane. Menda skoraj največ zapravimo za Whiskas in Pedigre...... pozdravček vsem suhica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

29. apr 2005 15:53

Juj, lisa... a mi verjameš, da sme čisto pozabila, da sem na antibiotiku. V glavnem prebolevam vse na nogah, in ker je bilo toliko boljše, pa ker nisem bila na fitnesu že 10 dni, sem čisto poazbla. saj me je sram, ampak zdaj se pa pridno razgibavam na svežem zraku, pa kaj koristnega nardim. PraVZAPRAV se ravnokar dopravljam an travnik po regratove cevtove za med, recept sem našla tukaj, taćas pa bo ravno prav ohlajena smetana za čokoladno torto- danes sem na OH! komu lepše, imejte se lepo, zunaj je 21 stopinj, na sopncu je prav žgoče, tako da ...odhajam...lp, tabina

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

29. apr 2005 18:58

Suhica, hvala za razlago o kg! Jaz sem pa si danes za kosilo privoščila pečene bučke, papriko in melancane in piščančji zrezek na žaru, mmmm. Za večerjo pa bo solatka - mešana, pa en mini zrezek še je ostal po kosilu. Kolikor sem zdaj dala skozi ta teden, sploh ni tako hudo, ok prva dva dni je malo kriza, ampak neke pretirane sile pa ni. lp, Mojca

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. apr 2005 18:59

Pozdravljene! Današnji dan sem preživela brez problemov. Proti vsem pričakovanjem sem si lahko privoščila toplo kosilo, in sicer testenine z zelenjavno omako. Za večerjo pa sem že zmazala par politanki, ker nič bolj pametnega nisem našla doma. Me tako mika kaj bolj konkretnega... Dipsi, tvoja kombinacija za večerjo pa ne bo prava. Kruh je preveč, saj je dovoljen samo pri kosilu. Upam da te nisem preveč zamorila. Uživajte! tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. apr 2005 19:41

Hojla! Sem se pravkar vrnila z enega dolgega sprehoda,večerjala sem pa že prej.Tudi jaz sem zmazala nekaj napolitank,to pa zato,ker se mi jih je zaluštalo.Jutri pa seveda sadje. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. apr 2005 21:17

Čer! Maychi tudi meni okolica deli komplimente in moram priznati, da kar paše. Pa tudi kakšen zavidljiv pogled pade tu pa tam, ta je včasih še slajši zame. Hotela pa sem povedati ( zadnjič v mojem dolgem sporočilu ), ne vem če katera čuti enako, da nekako opažam, da psihično ne dohajam spremembam. Če bi mogla pokazat žensko z podobno postavo kot je moja, mislim da je nebi znala oziroma bi pokazala žensko z močnejšo postavo. Sva pa z mamo, ki se pravtako prehranjuje po tej dieti in je izgubila že kar nekaj kilogramov (beri veliko, v roku enega leta) danes skupaj pregledovali slike in se čudili, ker je tudi ona bila mnenja, da se ji nikjer ne pozna. Jaz sem si danes namesto sladice privoščila 4 kose prepečenca, z paradižnikom navrh pa skodelico čaja. Zdaj pa gre pred TV! Potem pa spat. Jutri pa sem spet delovna. Upam, da bom imela čas za kavico z vami. Lahko noč! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

SABIAN  

član od: 3.2.2004

sporočila: 110

29. apr 2005 21:36

Jaz pa imam drugi teden prvič vodni dan. Se ga pa ne bojim preveč, ker sem vodne dni že imela. Sem pa prejšnji teden, ko smo bili v Pragi, grešila glede dnevov in zajtrka, sem pa poskušala pri večerji jesti samo hrano iz ene skupine, Ker pa so vsi okoli mene pili pivo, sem ga tudi jaz nmekaj popila. Ko smo prišli domov, sem se šla tehtat in tehtnica je pokazala celo eno kilo manj. In sem bila zelo vesela, ker količinsko res nisem pojedla veliko hrane. Mi je pa sodelavka rekla, da se mi že ful pozna in da ne more verjet, da sem imela prej 70 kg, sedaj pa jih imam 66. Je rekla, da je mislila, da sem jih prej imela toliko. Lep dan, Sabina

tejčica  

30. apr 2005 0:55

Tako, polikano je vse in čas je še za zadnji pregled foruma danes oz. je že kar sobota, ampak to je še malo prezgodaj za naše kofetkanje! Joj joj joj.... sem bila požrešna danes zvečer..... Kot sem že prej napisala, sem za večerjo pojedla nekaj politank, na žalost pa to ni bil zaključek za danes. Sem pojedla še kos kruha s tuno in pa sadni jogurt. Kombinacija da je kaj!?! Še dobro da je jutri sadni dan, da se malo sčistim. Vsaj upam, glede na to da grem spet na Gorenjsko. No, sedaj pa upam da mi bo uspelo iti spat. Se dobimo zjutraj ob kavici! tejčica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

30. apr 2005 7:51

Dobro jutro, Tejčica, ti si pa res dobra veš? Mislim da bi me kar zaskrbelo zate, če se enkrat ne bi javila po polnoči. Pridna punca. tudi jaz sem iskala kakšno sliko iz "debelih" dni, pa nimam nobene. Že po naravi se nerada slikam, v tistih časih pa sem se še bolj izogibala fotoaparata. Za motivacijo imam lanska oblačila, ki so mi vsa za 2 številki prevelika. Sedaj pa ne vem, ali si jih naj zožam, ali pa pustim za vsaki slučaj, če me spet "napihne". Že zadnjič sem vprašala, pa ni bilo odgovora: Nimam druge Rinine knjige, pa me zanima, ali se po koncu diete lahko je juha z zakuho (goveja) ali bomo še naprej pili samo čisto? Kajti, jaz obožujem juhe!!! Zdaj grem pa v trgovino, ker mislim da se bo v kratkem vlil dež, tako čemerno vreme je zunaj. Prav nič praznično. Za kosilo pa bo piščanec, zelenjava in solata. Komaj čakam Včeraj sem imela S dan, pa sem bila non stop lačna. Nevem kaj mi je bilo. Pregrešila pa se nisem. Bravo za mene. Kljub temu mi je vaga danes zjutraj pokazala 0,2 kg več, kot pred štirimi dnevi. Ne vem, ne vem. Torej, jaz sem svoj raport oddala, na vrsti ste ve! Se beremo. Lepe prazniki vsem, kjerkoli že ste. ciao in papa Aknirad-bombica

tejčica  

30. apr 2005 8:07

Doooooobro juuuuuutro! Pri nas imamo pa tak lep sonček zunaj...... Upam da mi bo tudi vreme dalo voljo da speljem tale sadni dan, saj se je že zjutraj želodec tako na glas pritoževal. Glede na to kakšno požrtijo sem imela včeraj zvečer...sem tako jezna nase! Sedaj pa šibam pokat, da se čimprej odpravimo proti Gorenjski. Tako težko čakam da vidim mojo malo nečakinjo. Če se mi ne uspe več javit vam želim lepe praznike. Po sonček pa kar na obalo pridite, sicer pa se potrudim in ga nekaj še v zgornji konec pripeljem. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti