29. apr 2005 15:36
Za današnji sadni dan sem se dobro pripravila - nakupila sadje, med drugim mango in avokado. Sem si hotela avokado privoščit za kosilo, a glej ga vraga - zunaj je bil čisto OK, noter pa nekako prhek oz. lesen - skratka zanič. Ok, bomo pa jedli mango - zunj lep , noter pa isto sranje. In tako sta za kosilo pristali na mojem jedilniku dve banani posuti s cimetom. Kar okusno, pa tudi dovolj nasitno. Popoldne še pohrustam kakšno jabolko, za večerjo bo verjetno solata iz paprike in paradajza. Jutri pa pečemo ribe - moji jih obožujejo, jaz jih pa sploh ne maram, zato bo zame na žaru pristal puranji zrezek. Pa veliko solate, tudi pri nas je že na vrtu. Meni se zdi, da ta dieta sploh ni draga, vsaj pri nas kupujemo kar povprek, brez pravega načrta, potem pa brskamo po hladilniku in špajzi. Zdaj pa je pri nas kupovanje postalo veliko bolj načrtno, kupujemo samo kar je "na programu " in pa kakšno dopolnilo za ostale druž.člane. Menda skoraj največ zapravimo za Whiskas in Pedigre...... pozdravček vsem suhica