ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

29. apr 2005 7:59

Dobro jutro! Štirje dnevi so za mano, torej prvi poskusni del :) Pregrešila se nisem čisto nič, kar je precej pohvalno ob vseh teh Domačica, Batons, napolitankah , še kakšni čokoladi, itd. ki nonstop leži pred kakšnim izmed naših družinskih članov. Se pa vsak dan tehtam, pa me je danes nekaj zmotilo. Prejšnje dni sem imela vedno kakšno deko manj, danes pa nič. Glede na to, da je bil včeraj sadni dan, mi je čudno. A je to normalno? Saj vem, da se ne smem vagat vsak dan, samo če vidim zjutraj kakšno deko manj, sem čist navdušena in se mi ni težko držat. Lep dan vam želim, jaz pa zdaj v službo! Uživajte! Mojca

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

29. apr 2005 8:13

dobro jutro. Tudi jaz vas sledim, komaj sicer, in res komaj čakam, ko pridem domov vsake nekaj dni, da pridem sem gor. Za čez vikend sva si z malim splanirala, da bova jutri posadila še preostalih 70 smrekic za živo mejo, kar prinese zraven še navoženih kakih 50 samokolnic zemlje in bo to orng telovadba. tako sem imela že v sredo, pa sem bila zvečer tako utrujena, da se je lopata že avtomatsko sama dvigovala, ker rok sploh nisem čutila. Sonce me je pa tak nažgalo, da me je peklo in mi potem ni bilo nič jasno, saj sem dva meseca hodila v solarij, podlago sem imela že res lepo, a tole našo sonce je vseeno pokazalo zobe. No,za nedeljo pa planirava it na Boč. Ponavadi ljudje tu okoli hodijo na graško goro, jaz pa sem se odločila, da bova šli s sodeloavko in malim tja. Sem bila že enkrat kot mlajša. No, če je kera od tam, naj mi pove, prosim, do kak daleč lahko prideš gor z avtom, da mi mali (ali pa jaz) ne bo duše spustil, preden gor prideva. Danes bom poskusila imeti vodni dan,če pa ne bo šlo, pa sadnega, ker imam prehrano res tako zmešano zaradi tistega usposabljanja, da je moja MD bolj tista iz druge Rine, ampak takoj, ko pridem nazaj, bo vse po urniku. Dopust imam planiran za 7 avgust, do takrat morajo biti kg vsaj blizu cilja. Zdaj sem bolj na vzdrževanju teh 57 kg, do cilja so še trije ta zategli in kot je napisala (ne vem zdaj imena), še zmeraj se počutim okroglo (saj veste, js sem tista izmed tamalih), trebušček je lepo zunaj, ampak drugi pa pravijo, da nisem, bo pa trajalo še veliko časa, da se bom privadila. Zanimivo pa je, da imam obraz okrogel kot lunica in če bom kot kostko v telo, bo obrazek zmeraj poln. lepo se imejte čez praznike. Marjetka cvetka, vem, kako čudovito je ob jezeru (jezerih)....mene zmeraj tako pomiri, ko sem tam. Res bi te rada kmalu spoznala, mislim, da bi bila tvoja hčerka navdušena nad mojim sinom in bi imele midve mir za kako kavico. brittney

suhica  

član od: 28.4.2005

sporočila: 7

29. apr 2005 8:54

Pozdravljene! Pa kaj danes še nobena ne kofetka ali kaj? Mojcika , potolaži se, s tvojo težo je vse OK - bolj podrobno sem o tem napisala ravno včeraj - poglej stran ali dve nazaj. Sicer pa ti čestitam za 4 uspešne dneve, no- za mano so trije, tudi brez pregreh. Lep dan vsem! suhica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. apr 2005 9:27

Jutro! Tudi jaz sem že spila svojo kavico. Le vpišem se, da ne boste mislile da me ni bilo, pa že bežim na delo. Lep dan je zunaj, izkoristite ga ! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. apr 2005 9:40

Zdravo, kofetarce moje. Ponovni smo se zbudili v en prečudovit dan. Riba-ribica in Rožica, hvala za vzpodbudo. Rožica, tebi pa moram povedati, da sve kar si napisala drži tudi za mene, kot da bi brala svoje misli. Tudi sama se ne morem "prepričati" da bi oblekla nekaj bolj ozkega, še vedno imam isto mišljenje o sebi, kot takrat ko sem imela še vse ostale kilce, katere sem sedaj izgubila. Še vedno mislim, da imam tolikooooo kilc preveč-groza. Ravno zadnjič sem srečale nekage gospoda-poznamo se tako bolj na videz oz. je sosed od kolegice-in ko me je videl je rekel, kako dobro izgledam, pa da me ni več nič skupaj...kako je to dober občutek... Vendar je pa res, da ti pohvale nekoga takšnega več pomenijo in so bolj "resnične" kot pa od nekoga, ki oz. ki te vidi vsak dan, tistemu se ne "spremeniš2 tako zelo. Nekdo, ki te pa vidi enkrat na nekaj mesecev je pa sprememba očitna! Grem malo iskati svoje "stare" fotografije, da vidim, akkšna je razlika. Če bom pa depresivna se pa oglasim, da me malo potolažite. Izkoristite sončne žarke! Jaz grem s psom na en doooolg sprehod. Lp, maychi

buba11  

član od: 11.2.2005

sporočila: 28

29. apr 2005 9:56

Zdravo! Glede kave jaz jo spijem 2X na dan z mlekom vsak dan in sicer brez sladkorja. Pa so mi v prvih dveh tednih ške dol 4 kile. No pa uživajte ob kavi, jaz bom malo poznej. čao buba11

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

29. apr 2005 10:01

Tabina, lahko mi rečeš zoprna stara baba, ampak da greš "pod antibiotiki" v fitnes, je pa ena najbolj bedastih stvari, kar sem jih slišala!!! Madona, saj ni vse suhost! A bi rada na stara leta koščena sedela v naslanjaču in hropla zaradi uničenega srca, ali kaj? Dajte se mladinke "vzeti skupaj". Ko si star je prepozno mislit na zdravje, takrat lahko le še vzdržuješ, kar ti je ostalo od mladosti. Tako, sedaj ko sem bleknila, mi je pa lažje. Lisa

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. apr 2005 10:26

Hojla! Ko ste ravno pri fotografijah,tudi jaz sem zadnjič malo brskala po albumih in se nato opazovala še v ogledalu in kar samo od sebe se mi je smejalo,ko sem videla to razliko.Predvsem na obrazu se mi pozna. Prej sem bila kot polna luna,zdej sem pa kot luna tri dni po polni! Drugače pa se cel teden nisem nič pregrešila in se odlično počutim! Nobene slabe vesti!In vsa zahvala gre naši Marjanci.Njeno pisanje mi je res prišlo do živega.Seveda se moram zahvalit tudi vsem vam,brez vas mi bi bilo zelo težko in najbrž danes ne bi bila več na dieti.Tako pa vztrajam,saj mi dajete moč,da preguram tiste težke trenutke,ko se začnejo sline cedit. Tako,zdej grem pa solatko nabirat,pol pa kosilo skuhat. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

29. apr 2005 13:16

Hvala bogu, kaj hvala njemu - hvala vam, da ste tuki, da clovek vidi, da ni sam na tem svetu. Ampak najboljsa vzpodubda za vztrjanje, so pa vasi opisi, kako gledate fotografije od prej in zdaj. Me se bolj prime, da se drzim pravil igre. Ce ne bi sla 3,5 kg dol v prvih 10 dneh - bi nehala s kavo ter probala grenko in z mlekom, ampak ker do sedaj tako dobro kaze, se bom se malo gresila. Hvala bogu, da imam kuzka, ki ga je treba vsak dan peljat ven. Drugace bi se morala prav silit, da grem ven. Tako pa je Bertel moj trener, na cigar "befel" prehodim vsak dan cel trim. Men pa danes ni trebva kuhat - moram samo pogret - imama fino tetico, ki mi je ze vse pripravila za ostale clane druzine (pasta fizol in marelcni cmoki), tako da moram samo zase poskrbeti. LP, Barbara Busy Bee

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

29. apr 2005 15:12

Ojla! Da se še jaz malo pofočkam. Danes sem imela za kosilo pečen krompir in zeleno solato, za večerjo pa razmišljam o kakšni mešani solatki s koščkom polnozrnatega kruha. Picika, kjeeeee siiiiiiiiii ? Se še slišimo. Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti