29. apr 2005 8:13
dobro jutro. Tudi jaz vas sledim, komaj sicer, in res komaj čakam, ko pridem domov vsake nekaj dni, da pridem sem gor. Za čez vikend sva si z malim splanirala, da bova jutri posadila še preostalih 70 smrekic za živo mejo, kar prinese zraven še navoženih kakih 50 samokolnic zemlje in bo to orng telovadba. tako sem imela že v sredo, pa sem bila zvečer tako utrujena, da se je lopata že avtomatsko sama dvigovala, ker rok sploh nisem čutila. Sonce me je pa tak nažgalo, da me je peklo in mi potem ni bilo nič jasno, saj sem dva meseca hodila v solarij, podlago sem imela že res lepo, a tole našo sonce je vseeno pokazalo zobe.
No,za nedeljo pa planirava it na Boč. Ponavadi ljudje tu okoli hodijo na graško goro, jaz pa sem se odločila, da bova šli s sodeloavko in malim tja. Sem bila že enkrat kot mlajša. No, če je kera od tam, naj mi pove, prosim, do kak daleč lahko prideš gor z avtom, da mi mali (ali pa jaz) ne bo duše spustil, preden gor prideva.
Danes bom poskusila imeti vodni dan,če pa ne bo šlo, pa sadnega, ker imam prehrano res tako zmešano zaradi tistega usposabljanja, da je moja MD bolj tista iz druge Rine, ampak takoj, ko pridem nazaj, bo vse po urniku. Dopust imam planiran za 7 avgust, do takrat morajo biti kg vsaj blizu cilja.
Zdaj sem bolj na vzdrževanju teh 57 kg, do cilja so še trije ta zategli in kot je napisala (ne vem zdaj imena), še zmeraj se počutim okroglo (saj veste, js sem tista izmed tamalih), trebušček je lepo zunaj, ampak drugi pa pravijo, da nisem, bo pa trajalo še veliko časa, da se bom privadila. Zanimivo pa je, da imam obraz okrogel kot lunica in če bom kot kostko v telo, bo obrazek zmeraj poln.
lepo se imejte čez praznike.
Marjetka cvetka, vem, kako čudovito je ob jezeru (jezerih)....mene zmeraj tako pomiri, ko sem tam. Res bi te rada kmalu spoznala, mislim, da bi bila tvoja hčerka navdušena nad mojim sinom in bi imele midve mir za kako kavico.
brittney