28. apr 2005 18:18
Živjo!
Danes pa nisem utegnila kafetkat za vami, nekaj malega sem prebrala potem pa zdirjala v službo.
Zoran tudi meni se dogaja, da imam kakšen dan več kilogramov, čeprav se držim diete. Zato se tehtam le ob ponedeljkih.
Se je pa tudi meni prebava zelo upočasnila v začetku diete, sem se morala kar potruditi, da je steklo. Zvečer sem si v vodo namočila suhe slive, fige, zjutraj pa sem to vodo na tešče spila in pojedla slive namesto sadja za zajterk. Včasih sem si pogrela tudi kozarec donata. Moram pa ti povedati, da se mi je prebava popolnoma uredila in glede na to, da sem od nekdaj imela težave z zaprtostjo, se mi ob misli na to kar smeji. Jaz mislim, da dieta ni dobra samo pri izgubi kilogramov po moje je res nekaj tudi s spremembo metabolizma, čeprav na začetku v to nisem najbolj verjela.
Suhica pozdravljena!
Marjetka cvetka, tudi jaz sem danes prvič redčila mlado solato, tako da jo tudi pri nas že imamo. Lahko rečem samo hvala izumitelju tople grede, ker če bi morala na solato tako dolgo čakat kot na regrad, še pomisliti si ne upam.
Tako, da so ostali imeli za kosilo mlado solato, jaz pa regrad, ker te mlade solate, ki je še tako mehka ne maram. Sebi sem spekla nekakšen narastek. Plast krompirja, fižol, prepražen por in čebula, spet fižol, sveži paradižnik in fižol, vse skupaj sem zalila in pekla 20 minut.
Če povem po pravici mi ni bilo všeč. Bom raje za večerjo kar kuhan krompir in regradovo solato.
majchhii! Pozdrav!
Te kar pogrešam, boš morala večkrat kaj na tipkat. Pred kratkim se brala temo o maontiju in premišljevala, kako ti gre. Upam ti uspeva?
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.