ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

22. apr 2005 12:05

Sarica, saj je poleg mesa še veliko beljakovin, tako da se tudi brez mesa da speljat to dieto. Če ti meso pač ne paše, ti ne paše. Jej kar ti ustreza. Pa veliko uspeha! tejčica

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

22. apr 2005 12:33

Hvala vsem za lepe želje. Se res veselim. Irena Šušteršič

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

22. apr 2005 13:32

Tejčica, hvala za spodbudo. Sem še malo pokukala tam med recepte, pa sem videla, da je idej cel kup. Lp, Sarica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

22. apr 2005 14:15

Sem do sedaj pojedla 2 jabolka in 2 hruške, pa imam take prebavne motnje... Vsakih 15 min letim na stranišče. Čakam da mineta 2 uri od zadnjega obroka, da hitro pojem še 2 banane. Upam da me to zapre. Cel popoldan bom terenska in s temi težavami to ne bo ravno luštno. Sicer pa vsem en lep sončen in pa seveda topel vikend! tejčica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. apr 2005 15:38

Živjo! Maychi, rekreacija kaj pa je to? :)))) joke! Stvar ni najbolj redna , ker imam "gužvo". Saj vem da so vse le izgovori, vendar sem dobra v tem . Priznaj! Encijan uživaj na morju! Jaz tudi grem. Sarica, jaz sicer nisem vegeterjanka, vendar mislim da tudi če ne ješ mesa je izbira res velika. Ni pa slabo če jemlješ dodatke k prehrani. Tudi jaz se trudim s sadjem, treba se je spravit v red! Sem si rekla, da zdaj je pa res konec z pregrehami, upam da za nekaj časa. Če pa sem bolj realna, pa kar vem, da bo na dopustu težko, ker ne grava sama. In se vsi bolj sekirajo za druge kaj jedo, kot zase. Gremo družinsko ( saj se še spomnite, tiste zasedbe izpred enega tedna, ki ima na jedilniku stradanje. Preverjeno jedilnik drži, vse ženske hujšajo. Ampak kako, to je spet druga pesem. Jaz pa se samo nasmiham. ) Zdaj veste, da bo težko. Sklep: Stroga dieta ( beri brez priboljškov) Ja, težka bo! :) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

22. apr 2005 16:13

hej sarica :), jaz tudi ne maram kej preveč mesa, tko da sem ga v času diete jedla samo ene 2 krat ... lahko ješ npr. sir s kruhom, jajca z gobami, jajca z bučkami, jajca z katerokolizeljenjavopač, skuto, hrenovke (sicer meso, ampak :)), jogurte, šobko solato (paradižnik, kumare, paprika, feta sir, čebula, ...) itd. Zajčica

Rožica  

22. apr 2005 16:47

Meni se tako smeji en sadni jogurt, pa rogljiček ( čokoladni). Vse priznam, torej mi je pol oproščeno, pol pa zato ker sem karakter ( ? ) in ga NE BOM POJEDLA! :) Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

22. apr 2005 17:43

Lep pozdrav vsem ! Sem se ena stara/nova hujsarica..stara zato, ker mi lani ni uspelo zdrzat do konca. Letos pa sem obljubila sama sebi, da mi bo uspelo! Seveda upam na vaso pomoc in predvsem motivacijo, ker vcasih pac volja poide..

Rožica  

22. apr 2005 18:06

Ja, karakter jaz! Res da jogurta in rogljička nisem pojedla. samo arašidi mi pa niso ušli. Zdaj grem pa ven, da se ne lotim še česa! Grem z malim (nečak) igrat nogomet?! Po moje bo smeha do solz. Važno je samo to, da pozabim na hrano. Romea pozdrav! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

nirja  

član od: 18.5.2003

sporočila: 23

22. apr 2005 18:35

Tako, sem stara na Kulinariki pa nova na Locevanju. Brala sem in brala in brala, uf, strani je ogromno, nasvetov in pozitivne energije za nalezt pa tudi. Zacnem v ponedeljek. Bo kdo startal z mano? Pot je dolga in sotekaci se kako zazeljeni. Romea, morda ti zberes potrebno voljo cez vikend?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti