ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

22. apr 2005 18:51

Ojla! Se vam po dolgem času zopet malo oglasim. Me meče en hudič tako da kar grešim. Se skoz nekaj praznuje in dogaja tako, da namesto da bi kile padale dol gre rajši kakšna gor. Torej Nirja lahko začneš z mano ker od ponedeljka naprej pa brez heca štartam 200% natačno. Sedaj sem se izpovedala in upam, da ne bom prehudo okregana . Se slišimo. Dipsi Se mi zdi, da grešim tudi zato ker sta me tako Picika kot Mici_33 zapustili ( jih ni nič več slišati ) jaz pa sem tako računala na njuno pomoč in motivacijo. Sporočilo je spremenil(a) Dipsi dne 22. apr 2005 18:55:52

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. apr 2005 19:55

Hojla! Končno sem si vzela čas za vas. Prvi del hčerkinega praznovanja je minil.Danes je povabila prijateljice.Jaz pa sem spet grešila.Danes na sadni dan sem jedla sladoled,pa mal čipsa,pa mal smokijev.Pa tako sem se trudila in še za kosilo jedla sadno solato.pol je blo treba pa puncam postreč,je pa romalo v usta vse po vrsti.No,mi je pa zdaj mal slabo,pa še slabo vest imam!To sem ti karakter! Pa sej se bom pobrala,vem da se bom pobrala.Sej sem bla tako pridna,da sem celo pest jagod pojedla,poleg vseh prepovedanih stvari.mislim,da me bo moral eden pošteno skregat! Ko že ravnoi govorite o crkljanju.Moja starejša bo stara trinajst let in se sploh ne pusti lubčkat,ko pa ji včasih vseeno katerega pritisnem na lička,se ji pa vseeno fajn zdi!Mlajša,današnja slavljenka(šest let)pa se kar naprej obeša po men in me lubčka,da sem pol čist mokra! Tinqa,jaz sem včeraj samo hčerki kazala,kako se skače s kolebnico,drugače pa sem že sama ugotovila,da to ni pravi šport zame.Meni je najboljš kolo in hoja,tudi orbitrek(sam se ga hitro naveličam).Teka pa zaenkrat se nisem sprobala.kaka telovadba mi tudi ne diši preveč,ampak malce veeno poskušam,predvsem kakšne trebušnjake. V glavnem,tale teden je bil porazen,še delo v službi mi ni šlo preveč od rok.Ampak jaz sem prepričana,da bo bolje in se bom vzela v roke. Vsem novim in vsem,ki štartajo na novo želim veliko sreče! Tako,zdej pa hitro pisat in me pošteno okregajte,mogoče se me bo pa kaj prijelo in ne bom kar naprej nekaj basala v usta. Mejte se lepo in naj vas moje pisanje NE zamori.Kriza pač pride in mine. Adijo! Marjetka cvetka

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

22. apr 2005 20:12

Tako kot praviš Marjetka Cvetka, kriza pride in mine. GLAVNO DA MINE. Pa saj smo samo ljudje in en greh res ni konec sveta. Seveda pa je pomembno, da se potem spravimo k sebi. Govorim iz lastnih izkušenj. Torej, drage moje, želim vam lep vikend, pospravite ali pokrijte rožice, da jih ponoči ne stisne mraz. Kar malo žal mi je, da sta pred nami sobota in nedelja, ker iz izkušenj vem. da bo na forumu "suša", jaz pa sem tako odvisna od vas. S kom bom jutri zjutraj pila kavo? Naj se katera oglasi. Še enkrat, imejte se lepo. Aknirad-bombica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

22. apr 2005 20:27

Aknirad,jaz se bom že oglasila!Vsak dan pade odločitev-jutri pa res brez greha!Torej bom visela na forumu.čim mi bo čas dopuščal!Rabim velik podpore,da se izkopljem iz te krize! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. apr 2005 21:02

Tudi jaz sem redna kofetarica zjutraj na forumu! Pa potem še ene tisočkrat čez dan, da pogledam če je kaj novega. Sem kar prijavljena, da lahko hitro pogledam in kaj napišem. Marjetka cvetka, dobrodošla med nami 200%, kot je rekla Dipsi. Bomo od zdaj naprej skupaj trpele in se smilile same sebi in seveda ena drugi in se podpirale. Je pa sigurno nekaj v zraku, al pa nam vlaga škoduje ( najmanj dva litra na dan, pa še dež je bil vsak dan :)) ), da toliko grešimo. Še sreča, da bo malo sončka, da bomo šle vem in pozabile na hladilnik,..... Nočko. P.S. Pa, da bo jutri že po kavi dišalo, ko vstanem. Glede na to, da sem bolj pozna, bom raje rakla, pustite mi je malo. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

22. apr 2005 22:06

Hola! Sam se hitro nekaj natipkam preden grem ven.. na koncert, ki bo prvic(ce mi bo uspel) potekal brez Banditosa oz. pivicka..Saj ne, da sem alkoholik ampak na koncertih (Rock) pa nekako pase zram.. Rozica hvala za pozdrav! Nirja jaz se drzim (bolj ali manj brez pregreh) ze 25 dni...se mal pa bo vodni dan.. Tako da punce pri prvi kavici me se ne bo zraven se pa oglasim popoldne, zdaj pa plesat.. ps: zdajle sem ugotovila, da sem se vam javila tocno po 1 letu.. Sporočilo je spremenil(a) ROMEA dne 22. apr 2005 22:10:00

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

22. apr 2005 23:46

Dober večer vsem! Sem večni optimist, da bo jutri bolje. V 2. krogu mi nikakor ne uspe, da bi bila brez greha. Poskušam že ne vem kolikokrat pa mi ne uspe, morda za dan ali dva in nič več. Dipsi tako kot ti se tudi jaz ne morem obvladati, da ne bi jedla vse povprek. Tudi jaz sem 2oo% za novi krog. Začnem že jutri s sadjem, v nedeljo 24.4. pa štartam z dieto vendar samo za zajtrk, ker je potem ob 12:07 lunin post in bom svoj 1. beljakovinski dan posvetila čiščenju telesa in se bom celi dan nacejala z vodo v ponedeljek pa nadaljujem z škrobom. Če si ZA lahko začneva skupaj. V slogi je moč, pa kaj bi ti to človek pravil, ko pa to sama najbolj dobro veš. No tako, da veš, da te nisem zapustila. Res pa je, da zaradi slabe vesti nisem redno obiskovala foruma. Od jutri dalje pa bo drugače, ker bom zopet visela non stop tu gor, zato dragi moji pridružujem se vam ponovno. Upam, da me sprejmete med sebe. Marjetka cvetka, Aknirad, Rožica, Tejčica in vse , ki ste zjutraj na forumu DOBIMO SE NA KAVI!!!!! Sedaj pa grem na zaslužen počitek med rjuhe. Lahko noč in lepe sanje vsem skupaj, Irena picika Sporočilo je spremenil(a) picika dne 22. apr 2005 23:53:27

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

22. apr 2005 23:49

Hojla! Kaj bom spet jaz dan tuki zaključila? Sedaj grem pa res spat, ker mi želodec že pošteno ropota. Nikakor ni zadovoljen samo s sadjem. Se mi je pa prebava popoldan umirila, tako da ni bilo panike na terenu. Jutri pa mesek!!! Me pa čaka preizkušnja. Gremo na praznovanje rojstnega dne in upam da bom prestala uspešno. Sladic si sicer ne bom smela privoščit, meso pa ne bo varno pred mano. Držite pesti da mi uspe. Sicer pa se vam zjutraj tudi jaz pridružim tu, pa še kavico bom imela pred sabo, saj imam B dan! Lahko noč! tejčica

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

22. apr 2005 23:57

Tejčica, no dan pa bova tukaj gor skupaj zaljučili saj zgleda, da sva samo medve tisti, ki radi dolgo bedita. Kaj praviš? Se dobimo zjutraj na forumski kavici ! Nočko, Irena picika Sporočilo je spremenil(a) picika dne 22. apr 2005 23:57:42

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

23. apr 2005 0:03

Pozdravljene hujšarice in hujšarji! Dolgo vas že nisem brala, ker sem na tesnem s časom. Joooj, komi, komi sem vas našla... saj ne morem verjet, da ste tako pridni - že 153. stran na tretjem delu! Moram se vam izpovedat: po končani dieti (marca) sem imela takoooo veliko željo po vsem, da sem kar jedla, pa jedla, pa jedla... kar prej (pred in med dieto) nisem počenjala. Potem se mi je zdelo kot, da sem bila za nekaj prikrajšana in da moram to nekako nadomestit oz. kot neka nagrada za pridnost. (le kaj je z mano?) Vsega se mi je luštalo. Ker sva z mojim dragim konec januarja / začetek februarja nehala kaditi, se je on prav hitro zredil, in , čeprav me je zaradi 90 dnevne ločevalne diete hecal, se je odločil, da jo začne tudi on. Ga moram prav pohvalit - se je prav pridno drži! Sam", sej veste: moškim se to prej pozna kot nam, ampak jst se ne dam! Čeprav vem, da bi morala imeti pavzo 3 mesece, pa šele nato ponovno začeti z dieto, sem se odločila, da se mu pridružim. Zaenkrat sem kar pridna, ampak se prav bojim, da bom na koncu spet izgubila nadzor in požrla vse kar vidim! A se je vam tudi to dogajalo? Ciao! Pa lahko noč! gogy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti