22. apr 2005 19:55
Hojla!
Končno sem si vzela čas za vas.
Prvi del hčerkinega praznovanja je minil.Danes je povabila prijateljice.Jaz pa sem spet grešila.Danes na sadni dan sem jedla sladoled,pa mal čipsa,pa mal smokijev.Pa tako sem se trudila in še za kosilo jedla sadno solato.pol je blo treba pa puncam postreč,je pa romalo v usta vse po vrsti.No,mi je pa zdaj mal slabo,pa še slabo vest imam!To sem ti karakter!
Pa sej se bom pobrala,vem da se bom pobrala.Sej sem bla tako pridna,da sem celo pest jagod pojedla,poleg vseh prepovedanih stvari.mislim,da me bo moral eden pošteno skregat!
Ko že ravnoi govorite o crkljanju.Moja starejša bo stara trinajst let in se sploh ne pusti lubčkat,ko pa ji včasih vseeno katerega pritisnem na lička,se ji pa vseeno fajn zdi!Mlajša,današnja slavljenka(šest let)pa se kar naprej obeša po men in me lubčka,da sem pol čist mokra!
Tinqa,jaz sem včeraj samo hčerki kazala,kako se skače s kolebnico,drugače pa sem že sama ugotovila,da to ni pravi šport zame.Meni je najboljš kolo in hoja,tudi orbitrek(sam se ga hitro naveličam).Teka pa zaenkrat se nisem sprobala.kaka telovadba mi tudi ne diši preveč,ampak malce veeno poskušam,predvsem kakšne trebušnjake.
V glavnem,tale teden je bil porazen,še delo v službi mi ni šlo preveč od rok.Ampak jaz sem prepričana,da bo bolje in se bom vzela v roke.
Vsem novim in vsem,ki štartajo na novo želim veliko sreče!
Tako,zdej pa hitro pisat in me pošteno okregajte,mogoče se me bo pa kaj prijelo in ne bom kar naprej nekaj basala v usta.
Mejte se lepo in naj vas moje pisanje NE zamori.Kriza pač pride in mine.
Adijo!
Marjetka cvetka