22. apr 2005 7:30
Saj se ne javljam zato, ker tudi mene ne pogrešate, a vas želim malo pozdravit.
Tudi jaz sem zdaj že od 3.aprila v drugem delu. Težo cca.66 kg kar držim, držim se dopoldnevnega sadja, popoldan pa imam kosilo in večerjo. Malo je problema, ker je ta ponavadi kasneje kot ob šestih, saj je kosilo od pol štirih do štirih. Saj pri popoldanskih obrokih mi ni problem ločevati hrane, ok., pa tudi zvečer ne, a problem so arašidi, pa čeprav nepraženi, pa mandeljni. Pol me pa tišči, pa še kaj gor pojem, češ, da bo bolje.
Kar se pa tiče dopoldanskega prigrizka, kot praviš ti, Marjanca 45, pa to drži kot pribito. Prejšnji teden je imela sodelavka roj.dan in ker je dobila tisto zadevo za peko vafljev, je prinesla probat. Vzela sem štiri majčkene, ravno tam neklje ob 12ih. Že naprej sem vedela, da bo joj in res je bil.
Ne glede na to, kaj pojem pred pol tretjo, me boli in tišči. In včeraj, ko sem bila na nekem sestanku, so dali na mizo kavo, sok in piškote. Po kozarcu jab.soka sem prosila za vodo, kave se nisem dotaknila, piškote pa sem samo gledala. Točno sem vedela, da mi bo samo eden naredil grozo. Sem šla raje z dragim na polovico pice, je bilo bolj pametno.
Mogoče ste zasledile, da grem naslednji teden na Nizozemsko. Vožnje v eno smer je cca. 12-13 ur, menjavale se bomo za volanom, a vseeno me malo skrbi hrana. Prijateljica pravi, da njena sestra obožuje testenine, ona sama pa kitajsko hrano. Me prav zanima, kako bom uravnavala svoj jedilnik. No, bom pa doma spet malo omejila, saj bo mogoče to moj edini obisk te prelepe dežele.
Veselim se kraljičinega rojstnega dne, saj pravijo, da se takrat ponuja in prodaja ogromno prelepih stvari.
Malo sem se razpisala, saj je zjutraj pri nas v službi še malo zatišja.
lp
Irena