21. apr 2005 18:48
Me mika da bi si za večerjo privoščila gres! Bova s hčerko lahko kar skupaj večerjale! Do peciva mi danes (začuda) ni, najbrž bo pa jutri panika, ko bo na sporedu samo sadje. Sadje za jutri sem si že kupila, tako da imam enkrat za spremembo že vse doma. Res se mi je največkrat zgodilo, da na sadni dan nisem imela doma nič sadja. Idealno za greh! Tudi jaz sem se težko odločila za štart. Prvič sem poskusila že lani, pa sem zdržala samo 1 teden. Ko bi takrat vedela za ta forum, bi bilo mogoče drugače. In od takrat naprej so šle kile samo še gor in gor in gor... Po novem letu pa sem štartala z zeljno juhico. Beeeeeeeeek! Meni je bilo ob tisti juhi nemogoče preživet. Okus da mu ni para!?! Potem pa sem se od danes do jutri odločila da štartam s 3MD. Uspelo mi je zdržati 2 meseca in sem izgubila 12kg. Potem pa so sledile same fešte in moja volja je rekla pa pa. Ampak ponovno sem začela! To se mi zdi pomembno, da se nisem vdala da ne zmorem. Seveda bom tokrat poskusila ta krog zdržat do konca. Za nov štart pa je pri meni zelo zaslužna (seveda poleg vas) okolica. So padale take pohvale, da sem imela še bolj slabo vest ker sem prekinila. In tako sem spet tu med vami. Sedaj pa hčero v banjo in potem kuhat večerjo. Ja jasno, potem pa spet forum! tejčica