Pralni stroj

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

19. jan 2006 18:40

Eno teoretično vprašanje... Kaj pa navadni vinski kis ali citronska kislina....Če se da razne grelce vode očistiti s tem......Ne mislim, sicer da bi dal to stvar k ta blojš cunjam. Ampak, ko kdaj pereš kake stare krpe.... Bila je samo misel....Uporaba na lasto odgovornost, oziroma pred uporabo se posvetujte s proizvajalcem ali serviserjem..... Pa lp juhica

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

19. jan 2006 21:23

Lunika je napisal/a:
http://nakup.merkur.si/izdelek.asp?id=010101&izdelek Tak pa je moj. In sem vedno manj zadovoljna. Bomo videli koliko časa bo vzdržal. Še dobro, da garancija toliko traja... Lp, Tina
Ja,s takim pa tudi moja mami ni zadovoljna. l.p. Vesna Leben

mojka  

član od: 4.6.2005

sporočila: 95

19. jan 2006 21:41

Moj pralni stroj je s 1200 obrati AEG in sem zelo zadovoljna. Se splača včasih malo pobrskati po trgovinah in pogledati tudi "ta dražje" znamke. Mi smo ga kupili kake 3 leta nazaj - bil je "lanski" model z belimi vrati, nasledniki pa so imeli že inox, ki je bil takrat in. Ta model pa je bil zato precej znižan. Enako taktiko smo ponovili pri sušilcu. Prav tako AEG z senzorji vlažnosti. Super. Ko pa sm pred kratkih kupovala belo tehniko za v kuhinjo, je bil AEG nedosegljiv, tako da smo pristali pri Gorenju - predvsem zaradi 5 letne garancije in Elektroluxu - zaradi funkcionalnosti. Smo pa že nekajkrat naleteli tako v Big Bangu, kot tudi v Bofu na prodajalce, ki jim z lahkoto rečem svetovalci, ker so se nam res posvetili, vedeli odgovore na vsa vprašanja in nam predlagali kvalitetne in cenovno ugodne aparate. Ne vem, morda je tudi drugod že tako, a mi imamo tako izkušnjo le iz teh dveh trgovin. Preden se spravimo kupovati kak stroj, pregledam vso ponudbo že preko spleta, in naredimo nek ožji izbor v okviru katerega se potem odločamo. Končan odločitev pa je tako ali tako vedno nek kompromis. Bi se dalo še pisat o tem, ker ni niti mesec dni od tega kar smo kupovali vso belo tehniko za kuhinjo in imam še vse v "malem prstu"......... lp, mojka

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

19. jan 2006 23:58

Joj, tudi jaz sem "študirala" kot nora pred nakupom in to vsakim. Ni važno kaj se je kupovalo, hladilnik ali pa samo palični mešalnik. Vedno najprej pogledam strani znanih proizvajalcev, ki imajo ponavadi podrobne tehnične podatke o aparatih. Ko se zapičim v en izdelek, pogledam še ocene in mnenja kupcev, ki se dobijo na spletnih trgovinah in forumih. Tako da grem v trgovino vedno s fiksno idejo in se ne pustim prepričat v kaj drugega. Do zdaj je vse delalo tako kot mora, samo ta razbijaški pralni stroj... grrr... Ligojna, kako pa tvoji mami nagaja stroj? Je kaj ukrepala kar se tiče servisa? Lp, Tina

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

20. jan 2006 0:13

Lunika, kaj pa, če je res kaj narobe s strojem, čeprav je nov? Možnost je res minimalna, ampak med tolikimi izdelki? Si že vprašala, če bi ga kakšen serviser prišel pogledat, saj so sodobni stroji vendar tihi. Saj to ni vendar kakšna stara Gorenjeva "škatla", ki pleše po kopalnici! Lp riba-ribica

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

20. jan 2006 13:26

Ja, pri servisu se pa nisem kaj dosti potrudila oz bom morala še malo težiti. Nazadnje so me prepričali, da je problem v slabo nameščenih nogicah pa smo se s tem neuspešno ubadali. Zdaj mi je pa dovolj. Se mi je pa prav milo storilo po naši stari Gorenjevi škatli, ki je sicer poskakovala in ropotala (ampak nič v primerjavi z mojim "turbo-hi-tech-ultra-vsenaredimsam" strojem) in izdihnila šele po tridesetih letih pranja... Lp, Tina

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

20. jan 2006 14:31

Lunika,moja mami ni še nič ukrepala.Je razočarana,pravi da kakršne krpe je dala prat,take so prišle ven. Pere na starem stroju,ga je oče spravil v red za nekaj časa. l.p. Vesna Leben

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti