19. jan 2006 21:41
Moj pralni stroj je s 1200 obrati AEG in sem zelo zadovoljna. Se splača včasih malo pobrskati po trgovinah in pogledati tudi "ta dražje" znamke. Mi smo ga kupili kake 3 leta nazaj - bil je "lanski" model z belimi vrati, nasledniki pa so imeli že inox, ki je bil takrat in. Ta model pa je bil zato precej znižan. Enako taktiko smo ponovili pri sušilcu. Prav tako AEG z senzorji vlažnosti. Super.
Ko pa sm pred kratkih kupovala belo tehniko za v kuhinjo, je bil AEG nedosegljiv, tako da smo pristali pri Gorenju - predvsem zaradi 5 letne garancije in Elektroluxu - zaradi funkcionalnosti.
Smo pa že nekajkrat naleteli tako v Big Bangu, kot tudi v Bofu na prodajalce, ki jim z lahkoto rečem svetovalci, ker so se nam res posvetili, vedeli odgovore na vsa vprašanja in nam predlagali kvalitetne in cenovno ugodne aparate.
Ne vem, morda je tudi drugod že tako, a mi imamo tako izkušnjo le iz teh dveh trgovin.
Preden se spravimo kupovati kak stroj, pregledam vso ponudbo že preko spleta, in naredimo nek ožji izbor v okviru katerega se potem odločamo. Končan odločitev pa je tako ali tako vedno nek kompromis.
Bi se dalo še pisat o tem, ker ni niti mesec dni od tega kar smo kupovali vso belo tehniko za kuhinjo in imam še vse v "malem prstu".........
lp,
mojka