20. okt 2004 0:46
Jaz imam doma pralni stroj Gorenje. Ima posebej nastavljivo temperaturo in to se meni zdi NUJNA opcija. Ce pozabis, je to pac tvoja stvar, se zgodi. Ampak je boljse, da sam nastavis kot pa avtomatsko. Kar se programov tice bos verjetno uporabljala le za belo, pisano, crno in obcutljivo perilo (ali pa se to ne) tako da pazi kaj bos kupila, ker ni vsak pralni stroj vreden svoje cene. Jaz perem le na 95 stopinj (belo) in na 30 ali 40 stopinj ( pisano+crno ) pa mi enkratno opere, ce so pa kaksni posebni madezi pa poskusi z Vanishem. Vazno je, da ne zmesas belega perila s temnim in da ne pozabis popravit temperature. Ce ze od zacetka delas s strojem, ki mu nastavljas temperaturo, potem tega ne pozabis ( jaz nse nisem ).
Ce ima stroj odprtino zgoraj je pa ful lazje zate ( jaz bom verjetno kupila taksnega, ko ta neha delat ).
Moja kolegica ima pa pralno susilni stroj, mislim da Candy. In potem i susi notri eno majcko... meni se to zdi nepotrebno, skoda denarja za elektriko in taksen stroj. Nisem se dozivela, da bi kdo s pralno susilnim strojem posusil cel boben perila.
Dobro razmisli, ker bos v koncni fazi uporabljala le 3,4 programe...
Mi je pa vsec pri Gorenju, da lahko obrnem gumb in s tem "nastimam" da mi se enkrat scentrifugira ali pa da izpusti predpranje ali pa da se enkrat ozame....
LP,
Sanjab1