26. sep 2004 9:50
Rada bi mnenje o pralnosušilnih strojih. Nekateri so zelo proti ker se baje zelo kvarijo. Razmišljamo namreč o nakupu novega stroja za mamo namesto obstoječega pohajača. Lumpica
26. sep 2004 9:50
Rada bi mnenje o pralnosušilnih strojih. Nekateri so zelo proti ker se baje zelo kvarijo. Razmišljamo namreč o nakupu novega stroja za mamo namesto obstoječega pohajača. Lumpica
26. sep 2004 19:38
Pralno sušilni stroj je rešitev za majhna stanovanja, in ker jaz tako stanovanje imam, sem ga kupila brez pomislekov. Saj pri strojih je tako, lahko ti dela ful dolgo brez napak, lahko pa ti začne že kaj kmalu nagajati (tako se je meni zgodilo pri prejšnjemu pralnemu stroju). Lep pozdrav, Sabina
26. sep 2004 19:46
Imam Elektroluxov pralno sušilni stroj, ki je bil malo dražji kot najcenejši stroji (okrog 160 jurjov pred tremi leti). To je definitivno najboljši gospodinjski stroj. Zelo priporočam. Lahko napišem točno znamko. Je nek pameten stroj, ki ugotovi, da je manj perila kot 5 kg in potem dozira manj vode. Zelo tih in nič ne hodi. Ima možnost polovičnega pranja, pa hitrega, pa en zelo hiter program, ki traja samo 30 minut. Mimrly
27. sep 2004 5:42
Lumpica, ima tvoja mama Indesitov pralni stroj že dalj časa ? Ker mogoče ti novi ne "hodijo" po kopalnici !? Pa še to, katerega ima ? Mogoče ne "hodijo" vsi. Hvala za odgovore in lp, Maja
27. sep 2004 7:04
Sabina, kako pa se obnese kombinacija pralno-sušilnega. Tudi pri nas malo razmišljamo o novem in nimam prostora za dva stroja (niti eden vrh drugega ne gre)..
27. sep 2004 9:00
Sicer nisem sabina, pa bom vseeno odgovorila. Elektroluxov pralno-sušilni stroj dela odlično. Seveda je treba sušiti polovično količino perila (2,5 kg), ampak to je pri vseh kombiniranih. Zelo priporočam. Tudi če zelo malo rabiš sušilca, pride vseeno prav. Zlasti, ko se mudi. Ni treba z likalnikom sušiti :) Mimika
27. sep 2004 14:40
Tortica, za pralno sušilni stroj sem se odločila po nasvetu prijateljice, ki ima tri otroke in stalno pere, jaz pa imam dva in tudi stroj stalno pere.Poleti veliko perila posušim na podstrešju, pozimi pa to ni mogoče (zmrzne). Do sedaj sem že probala vse tri programe sušenja in lahko povem, da je super (brisače, spodnje perilo vse sušim v sušilcu):imam stroj, v katerem lahko posušiš 4 kg perila(preizkušeno). Skratka, s strojem sem zelo zadovoljna.Če želiš, lahko tudi napišem znamko stroja. Lep pozdrav, Sabina
28. sep 2004 6:54
Ja, prosim za znamko, sploh če lahko suši kar 4 kg perila (kar ni običajno).
28. sep 2004 13:52
Jacha, doma imam ze dve leti pralno susilni stroj Indesit, ki laufa vsak dan, saj pere 4 člansko druzino z dvema mladima, ki se preoblacita tri krat dnevno in ti povem, da ni problema. Lepo pere, perilo je belo kot sneg. Tudi s susenjem ni problema, le da bom naslednjic kupila loceno susilni in pralni stroj. To pa zato, ker ni potrebe po locevanju obcutljivejsih tkanin.Pa se nekaj. Nikoli ne bi kupila stroja, kjer nima nastavljive centrifuge. Indesit ima 1000 ali 500 obratov, pa je pri tisočih že vse skoraj suho. Res ne vem cemu toliko večji obrati. Pa se nekaj. Pri velikih obratih je perilo zmeckano. Tudi belo kot so brisace ali majice. Pozdravcek.
28. sep 2004 14:11
Ola ! Hvala vsem za nasvete in podatke. Tako grem jutri po Indesita, ker je cena res ugodna. Lp ,MajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Marmorni sladoledni sendviči