21. nov 2004 21:52
Pozdravljene, Čestitam vsem za uspešno prestani vodni dan! Sploh ste zelo pridne. No, tudi sama sem bila cel teden zelo pridna. Brez vsakega prekrška in strinjam se s tistimi, ki se vam zdi, da jeste samo sadje. Tudi meni se zdi, da je sadje na vrsti vsak drug dan. Pa bo že. Glede OH dnevov ... makaroni, špageti, res se tega človek prenaje. Sama večkrat spečem kruh po receptu iz Rinine knjžice ali pa mogoče omlete z gobami. Oboje mi zelo paše in enostavno je za pripraviti. Tudi domači imajo radi omlete z gobami, kadar pa spečem kruh pa ostalim naredim kakšne zrezke in je tudi hitro pripravljeno. Glede na to, da je bil vikend res lep smo se veliko gibali na svežem zraku in prav pasalo je. Pa še ogrela sem se, tudi mene namreč že kronično zebe. Tedna, ki je pred mano se ne veselim preveč, ker moram na službeno pot. V Srbijo!!!!! Matr, tam je toliko dobrot in vse je mastno, sladko in seveda redilno!!! Bom že nekako. S sabo bom imela računalnik, tako da se bom zvečer lahko malo "priklopila" in brala o železni disciplini ob 3MD in upam, da mi bo pomagalo. Veliko uspeha punce in lahko noč. Marina5