28. okt 2004 8:40
Dobro jutro vsem,
Najprej odgovor JamieO in ostalim interesentkam glede tablet. Jemala jih je moja znanka in vazno je, da gres k zdravniku, ki ugotovi, da bo nase telo to preneslo. Zaradi Reductil tablet je bilo pred leti v Nemciji veliko sranje. Ena zenska je celo umrla in sicer so ji odpovedala ledvica. Glede na to, da se imam prevec rada si teh tabled ne bi upala jemati. Pred leti sem jih dobila tablico ravno od prej omenjene znanke in apetit me je zares minil tako, da morajo biti ucinkovite, vendar dekleta, pojdite k zdravniku!!!
Vcasih sem z viska pogledala na tiste, ki imajo konfekcijsko stevilko pod 44 (sama imam pri 178 cm konfekcijo 44 zgoraj in 46-48 spodaj) in hujsajo in si mislila, le kaj ti je treba. Kar dolgo sem rabila, da sem ugotovila, da ni vazna konfekcijska stevilka ali kilaza - vazno je pocutje. To sem koncno dojela, prej pa sem mislila, da se drugi z mene norca delajo. Dvomim pa, da zdravnik to gleda tako, mislim, da gleda le na to koliko prekomerna teza ogroza zdravje.
Rozica in maychi, hvala za nasvete. Saj res, kislo zelje - na tega sem cisto pozabila. Nekaj bo ze prijelo, ni hudir.
Ja Petra, samo malo navdusenja je treba in seveda discipline, da ne bom spet po enem mesecu obupala.
Lars, upam da imas prav, saj jih je veliko lazje delati. Vceraj zvecer sem jih naredila 2x20 in danes zjutraj 20, resno pa se bojim, da nekaj delam narobe, ker je tako lahko. Sicer sem po 20 ponovitvah obcutila misice, ni pa tistega "musklfibra" ki sem ga imela ponavadi ko sem garala na star nacin.
Doma sem sama in kljub temu, da dezuje grem zdajle na en lep sprehod. Pridne bodite in se enkrat hvala za vse nasvete in vzpodbudo. Kako gre ze tista: Prijatelj v nesreci ne pociva sam :o))
Marina5